Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Beklentileriniz Karşılık Bulmuyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızı biraz olsun düzen içerisine sokmaya çalışın. Daha huzurlu ve mutlu hissedebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız gereken bir gündesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki anlamda ortaya koyacak olduğunuz tavırları biraz olsun gözden geçirmeye çalışın. Üstünüz olan kişilerle aranızda sorun yaşanacak olursa her şey daha karmaşık olabilir. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gün.

İlginizi çekebilecek şeyler için harcama yapmaktan kaçınmayacaksınız. Parasal konularda sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zor bir durum sonuçlanıyor. Kuvvetli iç güdülerin var ve gerçekten güç kazanıyorsun. Hem sert yargılardan kaçınmalı hem de affedici ve şefkatli olmalısın bugün. Aşık olma ya da bir aşkın canlanması var gündeminde. Ruhsal büyüme ile artan sezgiler sayesinde yeni bir yuva ihtiyacı duyabilirsin. Kendine geldin artık, yeni ortaklıklar ya da kontratlarla ilerlemeye devam et. Bu ilerleme arzun çok güzel bir duyguya ve yeniliğe öncülük edecek.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde dengeli hareket etme zamanı. Duygusal olarak dengeyi sağlamak ve partnerinizle uyum içinde olmak önem kazanacak. İş hayatında objektif ve adil kararlar vermek başarınızı artıracak. Finansal konularda harcamalarınızı dengelemek ve pazarlık etmek size fayda sağlayabilir. Kendinize zaman ayırarak rahatlama ve dinginlik bulabileceğiniz aktivitelere yönelebilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmak için sportif faaliyetler yapmak da iyi olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş seyahatine çıkacak olan bir Terazi burcuysanız yolculuğunuzda yaşanacak aksaklıklar canınızı sıkacak. Alternatif çözüm yolları aramaya başlayacaksınız. Parasal konularda beklentileriniz karşılanmayabilir. Sağlığınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Yeni anlaşmalar yaparken her şeyi doğru anladığınızdan emin olun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgüven ve disiplini hayatınıza daha çok dahil etmek isteyebilirsiniz. İlgi alanlarınızda daha profesyonel ilerlemek için araştırmalar yapabilir, insanlarla görüşebilirsiniz. Aile büyüklerinizle yapacağınız konuşmalar sizi bilmediğiniz bazı konularla yüzleştirebilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde sorumlu olduğunuz işlerde karar vermeniz gereken durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olgunlaşma ve tamamlanma söz konusu olabilir. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde yanlış anlaşılmalara karşı dikkatli olun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde atacağınız adımlarda daha planlı ve hareketli olmanız gerekebilir. Sosyal açıdan olumlu ve verimli birsüreci yürütmeniz gerekmekte.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yanındaki insanların kalbini kırmamak için daha fazla özen göstermen gerekebilir bugün. Onların sana yardımcı olmaya çalıştığını unutmamalısın sadece. Hata yaptıklarında çıkışmak yerine beraber düzeltmeye çalışmak aranızdaki ilişkiyi daha iyi bir noktaya getirebilir. İnsanları yargılamamalısın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün iyileşme veya başkalarının karmaşık duygularla başa çıkmasına yardım etme fırsatını yakalayabilirsiniz ve bu ödüllendiricidir. İnsanlar destek, tavsiye ve yardım için size doğal bir şekilde yaklaşma eğilimindedir ve bu özellik artık her zamankinden daha güçlüdür. Bugün iç dünyanızı, tepkilerinizi ve en yakın ilişkilerinizi anlama konusunda özellikle güçlü bir konumdasınız. Yine de yanlış anlaşılmalar mümkündür ve eğer bir kopukluk yaşarsanız, sadece buna dayanarak büyük kararlar vermemeye çalışın. Küçük sorunların kendilerini duyurmanın bir yolu vardır ve biraz dikkat dağıtıcı veya rahatsızlık verici olsa da, sorunları daha da büyümeden önce bilmek faydalı olabilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizin istekleri karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz; arkadaşlarınızın kalbini kıracak konuşmalar yapmamalısınız. Enerjinizi zorlayacak şekilde hareket ettiğiniz zaman, sinirli ve asabi tavırlar sergiliyorsunuz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerinde idari becerilerinizi konuşturmanız gerekecek. İş arkadaşlarınızdan alacağınız fikirleri birleştirerek başarıyı yakalayabilirsiniz. Bunun özgüveniniz üzerinde de olumlu bir etkisi olacak. Arkadaşlarınız ayrıca, farklı kişilikleri bir araya getirebildiğinizden sizin yanınızda kendilerini rahat hissedecekler. Kendinizi formda hissettiğiniz için şimdi başkalarının sağlığıyla ilgilenmeye başlayacaksınız. Ama unutmayın; sizin de sağlıksız alışkanlıklarınız var ve onların da üzerinde çalışmanız gerekecek.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner veya ortağınızla seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Beraber kararlar alabilirsiniz. Neşe dolu bir gün dilerim.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sizin haberiniz olmadan sevgiliniz bir sürpriz hazırlayabilir. Bir şeyler hissetseniz bile meraklı davranmayın. Size karşı haksızlık yapmış ya da dedikodulara kapılıp sizi yanlış değerlendirmiş bir kişi kusurunu anlayıp sizden özür dileyecek. İş yaşantınızda başarılı, sevilen birisiniz. Önemli sorumluluklarınız var. Ama siz bu sorumlulukların hepsinin altından kalkıyorsunuz. Yatırım yapmadan önce, çevrenizde bu konularla ilgilenen dostlarınızdan yardım isteyin. Doğru beslenme gerginliğinizi alıp götürür

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 47" R
Ay
Koç
29° 46' 08" R
Merkür
Başak
18° 56' 18" R
Venüs
Terazi
26° 39' 06" R
Mars
Yengeç
09° 04' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 52"
Satürn
Balık
15° 06' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 59"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 10"
Lilith
Terazi
09° 11' 24"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>