Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Önlem Almalısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade ederken biraz daha anlaşılabilir olmaya özen gösterin. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları ortadan kaldırmak için uygun zamandasınız. Şartlar değişim gösterse de ayak uydurmalısınız.

Beklenmedik koşullara hazırlıklı olmanız gerekiyor. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrolü tamamen elinizde bulundurmanız gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışın.

Cebinizdeki parayı daha dengeli ve temkinli kullanmanız gerekiyor. Harcamalarınızı dengeli yapamadığınız sürece zorluk yaşayabilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayal gücünüzü el becerinizle birleştirin. Bu konudaki yeterliliğinizi sorgulamak yerine denemeler yapmak daha yapıcı olacaktır. Yeni bir vizyon edinmek, yeni yollara ulaşmanıza yardım edebilir.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal ilişkilerde denge ve uyum ön planda olacak. Sevdiklerinizle ilişkilerinizi daha derinleştirebilir ve birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz. İlişkilerinizi dengeli bir şekilde sürdürmek için iletişime önem vermeniz gereken bir gün olabilir. Ayrıca, bugün kararlarınızı verirken mantıklı ve adil olmanız önemlidir. Kendi ihtiyaçlarınızı da gözetmeyi unutmayın.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinin birtakım ihtiyaçları olabilir. Ertelediğin ya da uyum sağlayamadığın bu konuların senin için bir sorun oluşturmaması için bugün duygusal dürtülerle değil mantığınla, farkındalığınla ilerlemelisin. Enerjini bu sayede doğru ve verimli kullandığında seni üzen durumları, ev kazaları gibi olumsuz gelişmeleri de önleyebilirsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir duygunun, bir konunun, bir insanın esiri gibi hissettiğiniz durumlarda hisleriniz ağır gelebilir. Duygularınızı ve yaşama biçiminizi özgürleştirmelisiniz. Bastırdığınız, görmezden geldiğiniz, ilgilenmeniz gereken yüz çevirdiğiniz her şeyin olumsuz geri dönüşlerini bu şekilde durdurabilirsiniz; kendinize bir "dur" noktası koyun.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular ve eşinizin maddi durumu üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Belirli imkanları harekete geçirme şansı var.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kalbiniz ve sevgi hissi odaklı bir gün geçirebilir günün özellikle akşam saatlerini sevdiğiniz kişilerle bir arada geçirmeyi tercih edebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün, kendi sorunlarını çözmek için etrafından destek beklememelisin. Kendi hayatının kontrolünü eline alman sana daha iyi gelecek. Ayrıca bu durum sende bazı kaygılar yaratabilir. Bunu atlatmak için kendine olan güvenini arttıracak bazı şeyler yapabilirsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kişisel yaşamınızı iyileştirmenin yollarını daha kolay bulur ve stratejiler geliştirirsiniz. Aynı zamanda, yaratıcı çabalar, eğlenceler ve özel ilişkiler için ilham alacaksınız. Bu, yeteneklerinizi ve sevginizi kutlamanın ve ifade etmenin zamanıdır. Bu zamanlarda iletişime geçme, geri bildirim ve takviye alma konusunda her zamankinden daha isteklisiniz. Kendinizi tatmin edici, iç açıcı yollarla keyif almak ve ifade etmek artık güçlü bir odak noktası olabilir. Kişisel hobilerinize veya dinlenme ve eğlenceye daha fazla önem verebilirsiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler ve bir çok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili ani olaylar gerçekleşebilir ancak ailenizin desteği sizinle olacak. Ancak iletişim veya seyahatlerde aksilikler gerçekleşebilir. Sağlığa dikkat. Gününüz güzel geçsin.

20 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda sürpriz gelişmeler var. Bundan rahatsızlık duymanız mümkün. Düşüncelerinizi anlatmakta güçlük çekebilirsiniz. Gerilimli ortamların içinde bulunmamaya çalışın. Çalıştığınız yerde kendinizi yeterince gösteremiyor gibisiniz. Yeteneklerinizin bir kısmına gözleriniz kapalı. Sizinle ilgili düşünceler olumlu, biraz daha kendinizi göstermeniz gerekiyor. Maddi zorlukları aşmak üzeresiniz, para durumuzda hızlı bir değişiklik söz konusu. Fiziksel yorgunluğunuzdan dolayı enerjinizde düşüş olabilir.

20 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>