Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Network Oluşturuyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın.

Mesleki olarak zorlanacak olsanız da gözünüzü başarıdan ayırmamanız gerekiyor. Hiçbir şey yokmuş gibi davrandığınız sürece istediklerinize ulaşamayacağınızı da bilmeniz gerekmekte. Amaçlarınıza uygun hareket edin.

Maddi olarak sanki her şey yolundaymış gibi davranabilirsiniz. Zorlukların farkında olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Olumsuzlukları ortadan kaldırmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi köprüyü geçip hangisini yakacağınızı bilmiyorsanız bugün bir yolculuk planlamamalısınız. Hayatınızdaki insanlar konusundaki nihai fikirlerinizi, sonrasında pişman olmayacağınız şekilde belirginleştirmelisiniz. Kafanızı ve vaktinizi farklı konulara verin; biraz uzaklaşmak daha iyi görmenize yardımcı olacaktır.

21 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum sağlama konusunda daha fazla çaba gösterebilirsiniz. İletişim becerilerinizin gücünü kullanarak anlaşmazlıkları çözebilir ve uyumlu bir ortam yaratabilirsiniz. Ayrıca, kararları alırken dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. İçgüdülerinizi dinleyin ve dikkatlice düşünün. Ayrıca, kariyerinizde ilerleme kaydetmek için fırsatlar olabilir. Yaratıcı çözümler üretmek ve işbirliği yapmak sizi başarıya götürebilir. Kendinizi iyi hissetmek ve denge sağlamak için spor veya meditasyon gibi fiziksel aktivitelere zaman ayırmanız da faydalı olabilir. Bugün enerjinizi dengede tutmaya çalışın ve hayatınızın farklı alanları arasında denge kurmaya özen gösterin.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Henüz işe yeni başlamış bir Terazi burcuysanız ne kadar doğru bir karar verdiğinizi sorgulayabilirsiniz. Yeni işinize adapte olmakta zorlanıyorsunuz. Çevrenizde yeni doğum yapan bir kişi varsa eğer, bu kişiyi ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Statü ve mevkii olarak sizden güçlü kişilerle bağ kurmak isteyeceksiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizin ve ailenizin ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz. Bu konuda sorumluluk almak için bu iyi bir fırsat olabilir. Bir bütçe hesabı yapmanız, ilerleyen günlerdeki planlarınız için referans niteliği taşıyacaktır.

21 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz gündeminizi meşgul edebilir. Karşınızdaki kişilerle olan iletişiminizde daha önce fark etmediğiniz konular gün yüzüne çıkabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizde acele kararlar almamaya özen gösterin. İşlerinizi tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz. Akşam saatlerinde farklı ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle sevgi ve manevi konulara önem verdiğiniz bugünlerdekonusunda dikkatsizlikler yaşamamak için çaba ve özveri göstermelisiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün uzun zamandır ertelediğin bir ziyareti gerçekleştirmen beklenebilir senden. Sürekli ileri zamana attığın şeylerle ilgilenmek genel olarak önemli bir konu haline gelebilir. Bu konuyu eline geçen bir şans olarak değerlendirmeli ve yarım kalan meseleleri çözmelisin.

21 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ani hareketlerden kaçınırken olumlu değişiklikler ve iyileştirmeler yapmaya açık olun. Sizi heyecanlandıran yeni yöntemler veya şeyler keşfedebilirsiniz ancak bunu çok hızlı yapmamak en iyisidir. Ne kadar yenilikçi veya sıra dışı olursanız, o kadar çok etkilenirsiniz! Girişimci ruhunuz şu anda hayati önem taşıyor ve paranız, rahatınız veya bunlarla ilgili herhangi bir kargaşa konusunda sinirlenmek nispeten kolaydır. Birisi size karşı çıkabilir veya plan değişiklikleri sizi yeni bir yöne gönderebilir. Fazla sıradan veya sıradan olan her şey bugün yalnızca sizi hayal kırıklığına uğratacağından, kalıpların dışında düşünün.

21 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Denetleme ve diretme özelliğiniz yüzünden, karşınızdaki kişileri kırıyorsunuz .Duygusal konularda fikirlerinizi açıklarken net ve direk konuştuğunuz için, karşı tarafla aranızda sorun çıkabilir. Dostlarınızla görüşmelisiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aile bağlarını güçlendirecek bir tavır içinde olacaksınız. Aileniz bu tavrınızı memnuniyetle kabul edecek ve planlarınızı sağlam bir şekilde destekleyecek. İlişkilerinizin pekişmesi aşk hayatınıza da yansıyor. Sevdiğiniz kişiyle çok daha yakınlaşabilirsiniz! Bu durumdan uzun ve kalıcı bir ilişki doğabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner veya ortağınızla seyahat, eğitim planı yapabilirsiniz. Aile içinde bazı sorunlar gerçekleşebilir. Neşe dolu bir gün dilerim.

21 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız birine, gereğinden fazla değer veriyorsunuz. Bu kişi, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. İş hayatınızla ilgili yeni düşünceleriniz var. Bu niyetinizle ilgili bugünlerde sizi sevindirecek gelişmeler olabilir. Bu çabalarınızın karşılığını mutlaka alacaksınız. Para sıkıntısı çekmenizin tek nedeni lükse olan düşkünlüğünüz. Sağlık konusunda boşuna endişeleriniz var. Ufak tefek sorunları çok fazlasıyla abartıyor ve kendinizi olumsuz yönde dolduruyorsunuz.

21 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 47" R
Ay
Koç
29° 46' 08" R
Merkür
Başak
18° 56' 18" R
Venüs
Terazi
26° 39' 06" R
Mars
Yengeç
09° 04' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 52"
Satürn
Balık
15° 06' 25"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 59"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 10"
Lilith
Terazi
09° 11' 24"
True Node
Koç
06° 37' 21"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>