Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Küçük Bir Sır Açığa Çıkabilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Eylül 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, yeni gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi ifade etme noktasında daha kontrollü olmanız gerekiyor. Bakış açınızdaki değişime ihtiyaç duyabilirsiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, doğru ifadelerin her açıdan belirleyici ve önemli olabileceğini unutmamalısınız. Enerjinizdeki yoğunluğu doğru bir şekilde değerlendirmeye çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygunluk göstermeniz gereken bir süreçtesiniz.

Bugün, maddiyatla ilgili olumsuzlukları kısa süre içinde çözüme kavuşturmaya çalışmalısınız. Dengeli olabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşma olasılığınız azalacak. Hata yapmayacağınız bir süreçte olduğunuzu unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularla ilgili yapacağınız küçük planlar uzun vadede büyük rahatlık sağlayacak. İlişkilerinizde daha derin ve anlamlı bir bağ kurmak için sorumluluk almanız gerekebilir. Ailenizin ya da sizin sağlık giderleriniz için sigorta yaptırma, anlaşma yapma gibi bir çözümünüz olabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkilerinizde denge ve adaleti sağlamak önemli olabilir. İletişim becerilerinizle çatışmaları önleyebilir ve uyumlu bir şekilde iletişim kurabilirsiniz. Eğer karar vermeniz gereken konular varsa, mantıklı ve dengeli bir şekilde yaklaşmanız faydalı olacaktır. Kendinize ve duygularınıza zaman ayırarak içsel dengeyi sağlayabilirsiniz. Bugün, ilişkilerinizdeki uyumu ve dengeyi korumak ön planda olacak. Kendinizi ifade etmek için uygun bir gün olabilir. Umarım bugünkü günlük burç yorumunuz size yol gösterici olur.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Terazi burcuysan eşinden sakladığın küçük bir sırrı bugün açıklayabilirsin. Eşin bu durumu anlayış ile karşılıyor. Komşuların ile yaşadığın anlaşmazlık ortamı karşılıklı nezaket gösterileri ile durgunluk kazanabilir. Evinde yaptığın değişimler gelen arkadaşlarının dikkatini çekiyor. Nerelerden alışveriş yaptığını gizlemek istiyorsun.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hislerinizi takip etmek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi nerede, hangi koşullarda, kimin yanında gördüğünüzü bulduğunuzda nereden başlayacağınızı da bulabilirsiniz. Ancak hepsinin öncesinde, sizi neyin mutlu ettiğini, elinizden ne geldiğini ya da gelmesi gerektiğini düşünüp planlamalısınız.  

21 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortaklı işler, yada eşinizle alakalı maddi konular sizi daha fazla meşgul edebilir. Bu konularda daha ciddi düşünebilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi en iyi şekilde ifade edeceğiniz bir günde olsanız da ani girişimlerden kaçınmalısınız, beklediğiniz sonuç gelmeyebilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Herkesin gittiği bir yolda gitmek öngörebilmenizi kolaylaştırmaz. Bilineni yaşamak ve görmenin, yeni keşiflere engel olacağını unutmamalısınız. Bugün gerek sanal mecralar gerekse birtakım ziyaretlerle hayatınıza neler katabileceğinize dair araştırmalar yapabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir durumun yeni katmanlarını görüyorsunuz. Nitekim olayların tazeliği sizi her şeyi tam anlamıyla kavramaktan alıkoyuyor ve muhtemelen şimdi bir yargıda bulunmamak en iyisi. Bugün, özellikle sizden beklenenler ve başkalarından beklentilerinizle ilgili olarak başa çıkılması gereken bir miktar belirsizlik olabilir. Perde arkasında çok şey oluyor ve genel bir dikkat dağınıklığı nedeniyle her zaman iyi hissetmeyebilirsiniz. Enerji seviyeleri idealden düşük ancak bu durum geçici. Bir miktar kafa karışıklığı muhtemeldir ve şu anda hayatınızdaki insanları doğru bir şekilde okumak zor olabilir. Benzer şekilde, bugün heyecan verici bir şey hayal ediyor olsanız da onu nasıl hayata geçireceğinizi bilmek zor olabilir.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ve hareketli bir döneme giriyorsun. Sadece kararlı ve iradeli olman gerekli. Başarı için çaba gerekiyor. Unutma çaba evrende asla karşılıksız kalmaz. Zaman zaman çabalayıp hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Kendine inan ve ertelemeleri bırak. Hiç durmadan çabalamaya devam et. Hiç durmadan tekrar tekrar çabala, böylelikle ödüller sana geliyor.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Doğal bir uyum içinde olduğunuzdan, grup ortamlarındayken taviz vermeniz gerekmeden ve serbestçe hareket edebileceksiniz. Bu gücü eğlenceli sosyal aktivitelerde kullanabilir veya işyerinizde başkalarıyla birlikte çalışarak verim sağlamak için kullanabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık veya özel hayatınızda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız sevgilinizin, size karşı büyük bir bağlılığı var. İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. İş yaşamınızdaki belirsizlikler maddi durumunuza yansıyor. Önümüzdeki günlerde karşılaşabileceğiniz fırsatlar, sizden kararlı yaklaşımlar bekleyecek. Bugün istemeseniz de bazı harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

21 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>