Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Affedicisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2024, Perşembe

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, gereksiz sert ifadeler kullanma riskiyle karşı karşıyasınız. Birlikte olduğunuz kişiyi tam olarak anlamadan harekete geçmekten kaçınmalısınız. Enerjinizdeki yoğunluğu doğru yönetmeniz gereken bir süreçtesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, mesleki açıdan olumlu enerjiler alıyorsunuz ve bu, tüm koşulları yakından takip edebileceğiniz anlamına gelmekte. Doğru adımlar attığınız takdirde herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Beklentilerinizin karşılık bulma ihtimali de oldukça yüksek.

Bugün, parasal durumunuzu zorlayabilecek harcamalardan kaçınmalısınız. Fırsatları değerlendirebildiğiniz sürece sorun yaşamayacaksınız. Sınırların yeniden belirleyici olabileceği bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerin gidişatı sizi rahatsız edebilir. Yaşantınızda bir değişimin olması gerektiğini düşünerek muhataplarınızla görüşebilirsiniz. Özellikle danışmanlık hizmeti aldığınız kişilerin önemini bugün daha iyi anlayabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcuna mensup olanlar için ilişkilerinizi gözden geçirebileceğiniz, karşılıklı iletişimi kuvvetlendirebileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı paylaşmak için uygun bir zaman olabilir. Aynı zamanda, sabırlı ve anlayışlı bir tutum sergileyerek çevrenizdeki insanlara destek olabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

19 Eylül 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Affedemediklerini affediyor, değiştirmek istediklerini değiştiriyorsun. Adım atarken daha cesur olduğun bir günden geçerken, arka arkaya gelen konular stresini artırabilir. Gün içinde gideceğin bir yere geç kalma telaşı, ufak kazalar yaşamana neden olabilir. Tutulmanın etkileri devam ediyor. İlişkinde gözlemlediğin dağınıklık kafanı karıştıracak.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Var olan maddi imkanlarınızı korumalısınız. Geleceğe dönük planlar yapmak, yaşam koşullarınız ya da evinizin ihtiyaçları konusunda daha tasarruflu ilerlemek gerekebilir. Sorumluluk almanın sadece çalışmakla değil, çalışma uğruna feda ettiklerinizi sağlama almak olduğunu görebilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular büyük ölçüde gündeminizi oluşturabilir. Uğraştıran durumlar söz konusu. İşlerinizle ilgili bitişler yaşanabilir. Sosyal konularla ilgilenmek isteyeceğiniz zamanlar var. Sabah saatlerinde samimi ilişkiler kuracaksınız. Kişisel hassasiyet gösterdiğiniz konulara yönlenebilirsiniz. Akşam saatlerinde hafta sonu için yolculuklara çıkabilirsiniz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda sırlarınızı verdiğiniz kişiler sizlerin tavırlarını destekleseler de en nihayetinde kararınızı sezgileriniz ile verin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Önemli olana tutunmanız bir gün bu önemin sırası değiştiğinde sizin de yerinizi değiştirebilir. Bu durumdan olumsuz etkilenmemek için neyin önemli ve değerli olduğunun ayrımını iyi yapmalısınız. Kendinize kriterler belirleyin.

19 Eylül 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün planlardaki veya projelerdeki kusurları görebilirsiniz ancak bu sizi bunları hallettikten sonra yeni bir yaklaşıma ve daha güçlü bir konuma yaklaştırır. İş, sağlık veya rutinlerle ilgili sorunlar sizi aşağı çekebilir. Yapabileceğinizden fazlasına dair talepler olabilir veya çevrenizdeki insanlar her şeyi çok ciddiye alıyor olabilir. Payınıza düşenden çok daha fazlasını yaptıysanız, değişiklik yapmak için adımlar atmanın zamanı gelmiş olabilir. Genellikle bunun en iyi yolu kendinize karşı nazik ve başkalarına karşı alçakgönüllü olmaktır. Nitekim bazı engeller veya gecikmelerle bile, duygularınızı kucaklamak ve ifade etmek konusunda daha cesursunuz.

19 Eylül 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşkta veya bulunduğun herhangi bir ortamda soğukluk görürsen eğer; bil ki senin enerjin de öyledir. Yani sana karşı taraftan yansıyan enerji aslında senin karşı tarafa yansıttığın enerji ile aynıdır. O bakımdan auranı temiz ve dinamik tutmalısın. Kendini tekrar tekrar toparlama gücün var bunu unutma. Kafan karışık, karar vermek için kendine niye zaman vermiyorsun? Uzun zamandır istediğin bazı güzellikler sana geliyor.

19 Eylül 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar takım çalışmasında özellikle verimlisiniz ve hatta bundan zevk bile alıyorsunuz. Bu yaratıcı çalışma ortamını devam ettirmeye bakın, çünkü birlikte çalıştığınız takdirde herkes kendi kişisel hedeflerine çok daha hızlı ulaşabilecek. Özel hayatınızda bile, tek başına kalmak yerine gruplarla daha rahat edeceksiniz. Bu hisleriniz aşk hayatınızda da ilerleme kaydetmenizi ve romantik anların tadını çıkarmanızı sağlayabilir.

19 Eylül 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner, evlilik, ortaklık konularında şanslı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Eylül 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz çok erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir. İş yerinde önemli sorumluluklar almaktan kaçının. Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Hislerinize ve içinize doğan şeylere güvenin. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

19 Eylül 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>