Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aşk Kapıda! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2024, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik sorunlar ve sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunların üstesinden geleceksiniz. Sınırların bilincinde olduğunuz sürece her şeyin daha iyiye gitme olasılığı yüksek. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulamanız gereken bir gündesiniz.

İş ve kariyer hayatınızda bugün, daha dengeli adımlar atmanız gerekiyor. Başarı olarak tanımladığınız nokta aslında çok da uzağınızda değil. Amaçlarınıza uygun adımlar atabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Sorunları geride bırakmak için harekete geçmelisiniz.

Bugün, finansal durumunuzu zorlayabilecek unsurlardan uzak durmalısınız. Etkin adımlar atmak isterken beklenmedik hatalar yapabilirsiniz. Daha bilinçli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınızı sadece hayatınıza aldıklarınızla değil, hayatınızdan çıkardıklarınızla da korursunuz. Zararlı alışkanlıklar, bilinçli alınmayan ilaç ya da takviyelerden uzak durmalısınız. Çevrenizin, işinizin, yaşam alışkanlıklarınızın ya da hayatınızdaki insanların sizi neye sürüklediğini iyi anlamalısınız.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burçları için iletişim konuları ön planda olabilir. Duygularınızı açık ve net bir şekilde ifade etmeniz gerekebilir. Ayrıca, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizi dengelemek ve uyum sağlamak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde anlayışlı ve uzlaşmacı olmak, bugün size avantaj sağlayabilir. Sevdiklerinizle olan iletişiminizi kuvvetlendirme ve duygularınızı ifade etme fırsatı bulacaksınız. Bugünün keyfini çıkarın!

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal etkilerin yoğun olduğu bir gündesin. Çünkü bugün Ay tutulacak. Haritanda 6. Evde etkili olacak tutulma, birçok haberin eli kulağında olduğunu işaret ediyor. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, ikili ilişkilerden umudum kalmadı dediğin bir anda yolun bir başkası ile kesişebilir, hazır ol!

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir konuda eğitim almak/vermek isteyebilirsiniz. Resmi usullere göre ilerlediğinizde korkacak, endişe edecek bir durum olmayacaktır. Çevrenizde bu konuda yetkinliği, becerileri ve bağlantıları olan kişilerle iletişime geçerek hem üzerinizdeki sosyal baskıyı kırabilir hem de istekleriniz için farklı olanaklara ulaşabilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla daha fazla paylaşım içinde olmanız sizin için yararlı olabilir. Gün içinde yapacağınız planlar ilerlemenizi kolaylaştıracaktır. Öğleden sonraki zamanlarda kendinizi rahatlamış ve uyum içinde hissedebilirsiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk planlamalarınızda olumlu sonuçlar alacağınız bir gündesiniz. Ruhunuza mutlak olarak sakinlik ve sürecin geçeceğini bilmek iyi gelecek.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ekonomik olarak haklarınızı alamamak sizi öfkelendirebilir. Ne yapacağınızı kestiremediğiniz anlarda kendinizi bunun için zorlamayın. Bugün hesaplarınızı yeniden gözden geçirin ve özellikle geçmiş harcamalarınızın dağılımını çıkarın; dürtüsel bir harcama yapmadığınızdan emin olun.

18 Eylül 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, hoşnutsuzluk ve tatminsizlik yaratabilecek yeni bir dizi olayı başlatıyor ancak aynı zamanda sizi gelişmeye motive etmek için de iyi fırsatlar sunuyor. İş, sağlık ve rutinler veya alışkanlıklar artık odak noktasında. Hayatınızı daha iyi bir düzene sokmak için biraz mücadele gerekebilir ve bunu yapmak gerçekten önemlidir. Önümüzdeki birkaç haftalık süreçte içinde iş/dinlenme, duygusal ve fiziksel sağlık arasında denge kuracaksınız ve şu anda gerçekleşen farkındalıklar bu süreci hızlandırabilir. Zihinsel ve fiziksel olarak sizin için neyin sağlıklı olduğuna özel olarak dikkat etmeyi hedefleyin. Ayrıca, hayatınızın başka bir bölümünü büyütmek için bazı şeylerin önemsizleştirildiğini veya gizlendiğini ve etkili kararlar vermeden önce gözlemlemenin ve kavramanın daha iyi olduğunu düşünün.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili terazi burcu; para, zaman ya da çaban artık ödüllendiriliyor. Hayatta yeni hediyeler sana geliyor, özellikle bugün bunları gör. Yeni kariyer fırsatı, yeni fikirler olabilir ya da borçlarını ödeyebilirsin. Tüm olaylara bugün farklı bir açıdan bak. Geçici bir duraklama yaşasan bile, olaylar çok güzel ve istediğin yönde gelişiyor.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz! İşyerinde sizden bazı yeni sorunları ve planları hesaba katmanız istenecek. Bunlara biraz ilgi gösterirseniz, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Özel hayatınızda da insanlar size yaklaşacak. Olumlu tepkiler verirseniz yepyeni ve çok zevkli ilişkiler kurabilirsiniz. Coşkunuzu ve heyecanınızı açığa çıkarmaktan sakın kaçınmayın. Bugünü kutlayın! Dans etmeye ne dersiniz? Hareket size iyi gelecek, hem kurtlarınızı da dökebileceksiniz.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün gündelik işler, sağlık, çalışma hayatınız veya evcil hayvanınızla ilgili belirsizlikler ani gelişmelerle sonuçlanabilir. Gününüz şahane geçsin.

18 Eylül 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde sorunlar bekleniyor. Değişmek istemeseniz, bunu yapmak için sizi zorlayacaklar. Ortaklar aniden haklarını talep edecek ve tanıdığınız düşmanlarınız onları yönetecek. Bu çatışmalar sizin başkalarının ihtiyaçlarını göz ardı etmenizi ve katılığınızı ortaya çıkaracaktır.

18 Eylül 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 17' 39" R
Ay
Yengeç
17° 03' 05" R
Merkür
Akrep
14° 37' 56" R
Venüs
Yay
06° 32' 07" R
Mars
Yengeç
25° 25' 32" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 49" R
Satürn
Balık
13° 09' 42"
Uranüs
Boğa
26° 13' 59"
Neptün
Balık
27° 40' 58"
Plüton
Oğlak
29° 40' 19"
Chiron
Koç
20° 49' 31"
Lilith
Terazi
12° 49' 45"
True Node
Koç
06° 23' 46"
Son Güncelleme : 23/10/2024 08:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>