Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tatmin Olamıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Aralık 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekebilirsiniz. Olumsuzluklarla karşı karşıya kaldığınız anlarda biraz daha dengeli olmaya çalışın. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin tam da istediğiniz gibi şekillenme ihtimali var. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda daha sabırlı olmaya çalışın. Etkin adımlar atmak için uygun zamandasınız. Fırsatları tamamen lehinize çevirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal güvenliğiniz ve aklınıza takılan sorularınıza cevap aramak için harekete geçebilirsiniz. Arayışlarınız doğrultusunda hareket ederken pek sorun yaşamayacaksınız ancak yine de temkinli olmanız gerektiğini de unutmayın. Dengeleri zorlamamanız gereken bir gün.

22 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcunun günlük burç yorumu için sabah saatlerinde iletişim konularında aktif olabilirsiniz. Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi etkili bir şekilde ifade edebilirsiniz. Öğleden sonra iseve kariyer konularında dikkatli olmanız gerekebilir. Projelerinizi planlamak ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için uygun bir zaman olabilir. Aynı zamanda, duygusal denge ve ilişkiler konusunda da adım atabilirsiniz. İyi bir iletişim ve uyum içinde çalışmak, ilişkilerinizi güçlendirebilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın tarihte yeni bir ilişkiye başlamış Terazi burcuysanız gelgitleriniz tırmanışa geçebilir. Tam anlamıyla istediğinizi bulamadığınızı, duygusal olarak tatminsizlik yaşadığınızı fark edeceksiniz. Yakın çevrenizdeki bazı çiftlerin evliliklerine dair şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı konuları gündeminizde yer alabilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evde her şey kuralına göre olmayabilir. Böyle durumlarda kimsenin kimseye sorun çıkarmaması için serbest zaman geçirmeyi teklif edebilirsiniz. Sakin kalınan ve iyi düşünülen bir evde, her kural için bir yer vardır.

22 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal açıdan daha kontrollü olmanız gereken bir gündesiniz. Güven ve istikrar konularında aşırı tepkiler verme eğilimindesiniz. Öte yandan gün içinde esnek olmanızı gerektiren koşullar var. Para ve finans konularında değişim gerekliliği ortaya çıkabilir. Bu durumu lehinize değerlendirmek için daha sakin olmalısınız.

22 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça başarılı bir dönem geçiriyorsunuz. Aşk hayatına dair herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız bekletmemenizde fayda var.

22 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Her zamankinden daha fazlasını kazanabileceğin bir gün olabilir bugün. Emeklerinin sonucuna vardığını görmek seni oldukça mutlu edebilir. Bugün uzun zamandır gelişmesini istediğin bir durumun sonuca yaklaştığını görebilirsin.

22 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kişisel yaşamınızı ön plana çıkaracak. Bu, fiziksel ve duygusal düzeylerde derine yönelme zamanıdır. Ev içi ve kişisel konular artık dikkatinizi daha fazla çekiyor. Gün sizi merkezinizi bulmaya, daha fazla güvenlik aramaya ve kök salmaya teşvik ediyor. Sadece ne yapmak istediğinizi düşünmüyorsunuz, aynı zamanda kolları sıvayıp değişiklik yapmaya da hazırsınız. Aileniz özellikle destekleyici olabilir veya zamanınızın çoğunu ev ve kişisel yaşamınıza ayırıyorsunuz. Bugün, öğrenmeye ve iletişim kurmaya daha güçlü bir vurgu var ancak gerçekte neler olup bittiğine dair karanlıkta olduğunuzu hissedebileceğiniz bazı dikkat dağıtıcı şeyler de olabilir.

22 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürekli değişimler içindesiniz. Partnerinizle olan ilişkilerinizde samimi davranıyorsunuz. Bağımsızlık duygularınızda biraz çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız. Ön plana çıkacak davranışlar içindesiniz.

22 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

22 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, özel hayat be sağlığınızla ilgili ani gelişmeler gerçekleşebilir. Ayrıca ailenizle güzel zaman geçirebilirsiniz. Neşe dolu bir gün dilerim.

22 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi yaşadığınız ilişkide mutlu değilsiniz. Aşk yaşamınızla ilgili acele karar almanız gerekiyor. Sakın kendinizi yeni birine kaptırmayın. Zira sevdiğinizi incitebilirsiniz. Sizinle yarışan biri, sizinyaşamı dışındaki keyfinizi de kaçırıyor. Onunla daha mesafeli ama daha medeni bir ilişki kurma çabanız olumlu sonuç verecek. Harcamalarınıza dikkat edin. Bu günlerde maddi bir yardım almanız söz konusu. Bu maddi yardımı dikkatli kullanın. Kafeinli içeceklere teslim olmayın.

22 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 52' 22" R
Ay
Koç
29° 39' 55" R
Merkür
Başak
18° 55' 32" R
Venüs
Terazi
26° 38' 36" R
Mars
Yengeç
09° 03' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 51"
Satürn
Balık
15° 06' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 40"
Neptün
Balık
28° 31' 60"
Plüton
Oğlak
29° 45' 07"
Chiron
Koç
22° 17' 11"
Lilith
Terazi
09° 11' 21"
True Node
Koç
06° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/09/2024 11:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>