Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güç Kazanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

İlişkisi olan Terazi burçları bugün, sevgilinizle romantik ve uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Birbirinize zaman ayırmak ve duygularınızı paylaşmak ilişkinizi güçlendirebilir. Ortak zevkleriniz etrafında aktiviteler planlayabilirsiniz.

Bekar Terazi burçları bugün, yeni insanlarla tanışmak ve sosyalleşmek için uygun bir zaman. Pozitif enerjilerle dolu bir gün sizi bekliyor.

İş hayatınızda bugün, diplomasi ve ikna becerilerinizi kullanarak başarılı olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu bir şekilde çalışarak projelerinizi ilerletebilirsiniz. Öte yandan, bugün toplantı veya görüşmelerde diplomatik davranmaya özen gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İşle ilgili düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyin. Kişisel kaygılarınızı profesyonel alanınızdan ayırdığınızda, fikirlerinizi daha etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Emeklerinizin karşılığını almak için kendinizi savunmayı ihmal etmeyin.

22 Ekim 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcundaki kişiler için iletişim becerileriniz ön planda olacak. İletişimdeki incelik ve zarafetiniz sayesinde, diğer insanlarla daha kolay anlaşabilecek ve etkili iletişim kurabileceksiniz. İkili ilişkilerinizde asaletinizi korumaya devam ederek, ilişkilerinizi daha olumlu ve uyumlu bir şekilde yönlendirebilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda daha cesur adımlar atabilirsiniz. Bu arada, insanlar arasında arabuluculuk yapabilir veya anlaşmazlıkları çözümlemeye yardımcı olabilirsiniz. Keyifli ve dengeli bir gün geçirmeniz dileğiyle! ?

22 Ekim 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Adaletli olmayı kendine adeta görev edinmen övgüyü hak ediyor! Birkaç aydır kurduğun bir işin varsa, bu aralar yaşanacak talep ve yoğunluklar tatlı bir yorgunluğa sebep olabilir. Yapacağın görüşmelerde göstereceğin performans kimsenin gözünden kaçmayacak. İlişkisi olmayan Terazi burcuysan, eski sevgilin seninle tekrar iletişime geçmek isteyebilir.

22 Ekim 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sağlığınıza ve günlük rutinlerinize odaklanın. Özellikle detoks yapmayı ya da hafif bir diyet uygulamayı düşünebilirsiniz. Evdeki düzeni sağlamak adına bir temizlik yapabilir, çalışıyorsanız ortamınızdaki dikkat dağıtan unsurları toplayabilirsiniz. Vücudunuz ve zihniniz dengede olduğunda, ayakta durmak kolaylaşacaktır.

22 Ekim 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız insanlarla organize olmanız gerekebilir. Sağlığınıza özen gösterin. Harcamalarınızı sınırlandırmalısınız. Hizmet aldığınız kişilerle ilişkileriniz önem kazanabilir. İşlerinize yön kazandırmak için çaba göstereceğiniz bir gündesiniz

22 Ekim 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda genel olarak huzur ve ahengin dahil olduğu bir gün geçirebilirsiniz, az fakat öz olan dostlarınızla kuracağınız iletişim size iyi gelebilir.

22 Ekim 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Birbirinden farklı enerjiler alıyorsunuz. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelmeye çalışmanız gerekiyor. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmamanız gerekmekte. Amaçlarınıza uygun adımlar atmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

22 Ekim 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünün etkileri, sabrı geliştirmenin ve kaynaklarını inşa etmenin faydalarını vurguluyor. Faydalı bilgilere ve uygulamalı öğrenmeye ilgi duyuyorsun. Merkür'ün Satürn ile uyum içinde ilerlemesiyle birlikte, hayatına mantıklı ve makul bir yaklaşım en iyisi olabilir. Daha önce belirsiz olan bir durumla ilgili haberler netlik kazanabilir ve uzun vadeli faydalar sağlayacak bir şey için çaba harcamaya istekli olabilirsin. Şu anda ileri görüşlüsün! Hayatını temel yollarla iyileştirmek için planlar yapabilirsin. Bir projeye koyduğun çabanın sana uzun vadede fayda sağlayacağını bilmek, seni bugün harekete geçirebilir. Pratik işlerini veya işini geliştirmek için harika bir zaman. Para kazanma fikirleri, iş, gelir, sağlık ve işle ilgili ayrıntılar, düzenlemeler ve ince ayarlar ön planda. Düşüncelerin gerçekçi, biraz temkinli olabilir, ancak yola koyulmak için ne yapman gerektiğini görebiliyorsun.

22 Ekim 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün soğukluk, kıskançlık, belirsizlik, huzursuzluk, korku, güvensizlik, bilinçaltın, anne, dişicil enerjiler ve ayın hareketleri senin zihnini, ruhunu ve bedenini etkiliyor. Çünkü kendi burcunda bir terazi yeni ayı yaşadın. “Ayın ve gezegenlerin ritmik hareketlerine uyum sağlıyorum” diyebilirsin. Bu senin için güzel bir olumlama olacaktır. Evrenin doğal akışına lütfen kendini bırak ve huzuru hisset.

22 Ekim 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni bir yola girmeye karar verdiniz ve biraz ürkekçe de olsa yüksekteki hedeflerinize doğru ilerlemektesiniz. Geçmişe elveda deyin ve eskileri ardınızda bırakın. Eskiyi unutmak zorunda değilsiniz, ama tüm enerjinizi önünüzdekilere odaklayın. Yeni girdiğiniz bu yolda size yardımcı olması için hem eski, hem yeni çevrenizden yararlanın.

22 Ekim 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,veya aile hayatınız ön planda olabilir. Hayatınızla ilgili düzenleme yapabilirsiniz. Gününüz güzel geçsin!

22 Ekim 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz sizi kıskandırmaktan hoşlanıyor olabilir. Onun bu oyununa gelmeyin. İşinizle ilgili size verilmiş olan sözün yerine getirilmesi için bir süre daha tanımalısınız. Üstüne üstüne giderseniz ipleri koparmanız mümkün. Ne aleyhinizde düşünen var, ne de çalışan, içiniz rahat olsun. Parasal konularda dikkatli yatırımlara önem vermenizin zamanı. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor.

22 Ekim 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 12" R
Ay
Yengeç
10° 31' 34" R
Merkür
Akrep
13° 53' 18" R
Venüs
Yay
05° 56' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 10" R
Satürn
Balık
13° 10' 52"
Uranüs
Boğa
26° 15' 03"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Terazi
12° 46' 29"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>