Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Farklı Yollar Deniyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Terazi burcu bugün, aşk hayatınızda daha kontrollü olmaya özen göstermelisiniz. Dengeleri sağladığınız sürece, her şeyin daha olumlu bir yöne gidebileceğini aklınızda bulundurun. İlişkinizdeki kontrolü elinize almak, süreci daha sağlıklı hale getirecektir.

İş hayatınızda, dengeleri lehinize çevirmekte zorlanmayacaksınız. Bugün, istediğiniz hedeflere ulaşma şansınız oldukça yüksek. Olumsuzluklara takılmadan ilerlemeye çalışmalısınız. Doğru olan yolda ilerlemek, size büyük fayda sağlayacaktır.

Bugün, maddi konularda daha bilinçli adımlar atmalısınız. Elinize geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendiremediğiniz takdirde, karmaşık durumlarla karşılaşabilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz; dikkatli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel kimliğinizi güçlendirme ve hedeflerinizle uyumu artırma fırsatı bulacaksınız. Dış görünümünüzü ve yaşam tarzınızı gözden geçirip, ilişkilerde denge arayışına girebilirsiniz. İş fırsatları ve yeni projeler için şanslı bir dönemdesiniz ve sosyal ilişkilerde yeni tekliflere açık olabilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen enerjiler, ilişkiler ve sosyal etkileşimler üzerine odaklanmanızı öneriyor. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle daha sağlam ve olumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Karşılaştığınız her türlü durumu dostça ve dengeli bir şekilde ele alarak olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumayı unutmayın. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Eylül 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş, burcunda konumlanmaya başlıyor. Yalnız yaşayan bir Terazi burcuysan aidiyetliğini sorgulayabilirsin. Yalnızlıktan oldukça bunaldın. Kendine yeni arkadaşlar edinmek için farklı yolları deneyebilirsin. Telefonunda yaşanan bir problem özel resimlerinin silinmesine neden olabilir. Bu konuda çözümler bulmak için internetten araştırma yapıyorsun.

22 Eylül 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatın olağan akışında bir memnuniyetsizlik hissedebilirsiniz. Bu durum, köklü değişikliklere yönelmenizi tetikleyebilir. İlginizi çeken konulara yoğunlaşma isteğiniz artmakta. İstenmeyen sorunları çözme kapasitenizi unutmamalısınız; uygun adımlar attığınızda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında sizi psikolojik açıdan bağlayan ve hassas kılan konular var. Ancak öğleden sonra kendinizi daha fazla geliştirebileceğiniz fırsatlar bulabileceksiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi tam ifade edemediğiniz, içinizden geçenleri söylemek istemediğiniz bir günde olabilirsiniz.

22 Eylül 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Neden sonuç ilişkisi kurmakta zorlandığınızda bunun çözümünü yine aynı yerde bulabilirsiniz. Kendinizi kararsızlıkla suçlamak yerine seçeneklerinizin gerçekten düşünmeye değer olup olmadığına bakmalısınız. Bugün ailenizin otorite ve/veya erkek figürlerinden alacağınız fikirler maddi ihtiyaçlarınızı karşılama noktasında işinizi kolaylaştırabilir.

22 Eylül 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün olaylar abartılmaya müsait olabilir. Gelen bilgilere fazla bağlanmamaya çalışın ve neyin işe yaradığını görmek için bekle-gör yaklaşımını benimseyin. Gizli anlamlar ararken aşırıya kaçmamaya dikkat edin. Gün ilerledikçe, kişisel yaşamınızda, evinizde veya iç dünyanızda değişiklik yapma ihtiyacını fark edebilirsiniz. Duygusal hayatınızı ve ev ortamınızı iyileştirmek için değerli yollar bulmanız mümkün. Önemli bir fikir veya proje üzerinde çalışıyorsanız ve içgüdüleriniz bunu şimdilik gizli tutmanızı söylüyorsa muhtemelen doğru bir karar alıyorsunuz. Nitekim bu süreçte, ilerleme kaydedebilir ve güven kazanabilirsiniz. Stratejik yaklaşımlar, finansal ve evle ilgili çabalarınızda olumlu sonuçlar doğurabilir. Sağlıklı bir iç gözlem ve son deneyimlerinizi değerlendirmek, dinlenmek ve düşünmek için zamana ihtiyacınız var.

22 Eylül 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatta birden fazla ruh eşi bulabiliriz ki eğer bir ruh eşin varsa onun kıymetini bil. Fakat eğer ruh eşin yoksa yeni ruh eşin yola çıkmış, senin için geliyor. Eski ruh eşine lütfen teşekkür et ve uğurla. Aşk ve sadakat dolu güzel bir gün yaşayacaksın. Özlüyorsun ve özleniyorsun bugün. Lütfen içindeki öfke, bağışlamamazlık ve nefret duygularını temizle.

22 Eylül 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem ruh hem vücut sağlığınız açısından zirvedesiniz. Başkaları da sizin bu ışıl ışıl parlayan, güven verici ve olumlu enerjinizin farkında. Yaydığınız enerji yakın çevrenizdekileri etkisi altına alarak, daha kısa bir süre öncesine kadar hayal bile edemediğiniz noktalara ulaşmanızı sağlayacak. Bu enerjiden yararlanın ve bu olumlu döneminizi ziyan etmeyin.

22 Eylül 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konularda şans sizden yana olacak. Gününüz şahane geçsin.

22 Eylül 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız duygusal bir ilişkinizden kaynaklanan ve halen halledemediğiniz bazı sorunlarınızı şu anda yakın ilişkide bulunduğunuz kişiye yansıtıyor olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yatırımlarınızı büyütmek istiyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatların fazla kolay ve zahmetsiz olması aklınıza aldatılabileceğiniz endişesini getiriyor. Pazarlık yeteneğinizi çok iyi kullanarak, çok verimli bir bağlantı yapabilirsiniz. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir.

22 Eylül 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 16" R
Ay
Yengeç
15° 51' 53" R
Merkür
Akrep
14° 29' 47" R
Venüs
Yay
06° 25' 35" R
Mars
Yengeç
25° 23' 16" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 04" R
Satürn
Balık
13° 09' 55"
Uranüs
Boğa
26° 14' 11"
Neptün
Balık
27° 41' 05"
Plüton
Oğlak
29° 40' 17"
Chiron
Koç
20° 49' 46"
Lilith
Terazi
12° 49' 09"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:10

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>