Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kararlarını Dikkatli Alıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün aşk hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunların üstesinden gelmeyi başaracaksınız. İlişkiniz için önemli adımlar atmanız gerektiğini aklınızda bulundurun. Sınırlarınızı zorlayabileceğiniz bir gündesiniz; bu da ilişkilerinizi güçlendirmek için fırsatlar sunuyor.

İş hayatınızda beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz mevcut; ancak bu durumların üstesinden gelmekte zorlanmayacaksınız. Ani kararlar alabileceğiniz bir süreçtesiniz. Kendiniz için faydalı olacağını düşündüğünüz adımlar atmayı unutmayın.

Bugün maddi konulardaki karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Ödemelerinizi doğru bir şekilde planladığınızda her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın. Daha kontrollü ve bilinçli hareket etmeniz gereken bir dönemdesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gelir kaynaklarınızı artırma ve finansal güvenliği sağlama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Riskli yatırımlardan ve aşırı harcamalardan kaçınarak daha temkinli ilerlemek faydalı olacaktır. Ayrıca, ortaklık ve miras gibi finansal fırsatlar gündemde olabilir, ancak duygusal bağlarınızın sizi kısıtlamasına izin vermemeli ve ikili ilişkilerde serbest bırakmayı öğrenmelisiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcundakilere duygusal dengeyi korumaları ve duygularını ifade etmeleri gerektiği hatırlatılıyor. İlişkilerde açık ve dürüst olmak, karşılıklı anlayışı artırabilir ve ilişkilerin güçlenmesine yardımcı olabilir. Ayrıca, kendi ihtiyaçlarınızı da göz önünde bulundurmalı ve kendinize zaman ayırmalısınız.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yönetici gezegenin Venüs, burcundaki seyrini tamamlıyor. Hayatının bir kırılmadan geçtiğini düşünebilirsin. Bugün aldığın kararlarda daha dikkatli düşünüp öyle harekete geçiyorsun. Yakın bir arkadaşının garip davranışları sende şüphe uyandırabilir. Durumu kendi içinde sorguluyorsun. Dışarıya renk vermemek konusunda başarılısın. Aile büyüklerinin sağlık sorunları kulağına gelebilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günlük rutinleriniz ve sağlık alışkanlıklarınızda değişiklik yapmanız gerekebilir. Yanlışta ısrar etmek onu kalıcı bir alışkanlığa dönüştürebilir. Kendinize daha fazla zaman ayırıp bunları düşünmenizde ve kişisel bakımınıza önem vermenizde fayda var.    

23 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürleşme ve kişisel gelişim konularında olumlu bir hareketlilik gözüküyor. Bugün size hem maddi hem de manevi açıdan faydası dokunacak kişilerle tanışabilirsiniz. Ufkunuzu açacak sohbetler yapacak, yeni girişimlerinizin zihinsel temellerini atabileceksiniz. Araştırma ve geliştirmeye dair çalışmalarınızda rahatça ilerleyebilirsiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yarım kalan işlerinizi desteklerle tamamlayabilirsiniz. Ufak adımlarda başarılı ve motive olacağınız bir gündesiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Motivasyonunuz ve özgüveniniz bugüne damga vurabilir. Damganın olumsuz manada olmaması ve isteklerinize erişebilmeniz için bunun dozunu kaçırmamalısınız. Haklı olduğunuzu duyurmak yerine bunu doğru ve samimi niyetlerle taşımak daha avantajlı olacaktır.

23 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün genel olarak merakınızı uyandıracak. Zihninizi genişleten veya bakış açınızı tazeleyen yeni, farklı aktivitelere olan ihtiyacınıza cevap vermek için iyi bir zaman. Yine de enerjiler, özellikle ilişkiler için aldatıcı. Gün, ev hayatınızda güvensizlik, korku veya çatışma yaratabilir. İnsanların sizi manipüle etmeye çalıştığını veya istediğinizi elde etmek için manipülasyona başvurmanız gerektiğini düşünüyorsanız, olayları daha yakından inceleyin. Sorunun kendi tarafınız üzerinde çalışın ve başkalarını kontrol edemeyeceğinizi anlayın. Endişenin veya güç kaybetme korkusunun ruh halinizi bozmasına izin vermemek önemlidir. Aile veya ev hayatı çok fazla ilgiye ihtiyaç duyabilir ancak rahatlayabilmeniz için biraz olsun uzaklaşmanız da daha iyi olabilir.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Iyileşmek için zaman harcaman gerekli. Kendini ve başkalarını lütfen affet. Doğru sözlü, dürüst ve objektif olduğunda tüm kararlar senin lehine oluyor. Olumsuz düşüncelerden kendini arındırman lazım. Özgüvenli ol, iyilikten güç al lütfen. Sen çok güçlü bir insansın bunu unutma.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son dönemde vaktinizi sürekli hayaller kurmakla geçirdiyseniz, silkinip uyanmanızın ve bu projelere gerçekten başlamanızın zamanı geldi. Planlarınızın makul ve sağlam temellere dayanıp dayanmadığını sadece gerçek hayatta görebilirsiniz. Ama gerçekdışı hayallere kapılmaya devam ederseniz, önemli bir fırsatı elden kaçıracak ve değerli enerjinizi de boşa harcamış olacaksınız.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Haftanın ilk gününde toplum içindeki yerinizi ve gelecek hedeflerinizi gözden geçireceksiniz. İyimser bir enerjiyle dolusunuz; bu süreçte sizi engelleyebilecek unsurlardan uzak durmalısınız. Sınırlarınızı zorlayarak etkinlik gösterebilirseniz, her şeyin daha iyiye gideceğini unutmamalısınız. Hata yapmaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

23 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızdaki dalgalanmaları sürüncemede bırakmamanız gerekiyor. Bu dalgalanmalardaki sıkıntıyı tek başınıza yaşamadığınızı bilmelisiniz. İş arkadaşlarınıza karşı biraz tartışmacı ve heyecanlı bir tavır içinde bulunabilirsiniz. Ancak, insan ilişkileriniz karmaşık olsa bile son derece hareketli olacak. Yeni arkadaşlar edinebilir, yeni grupların arasına katılabilirsiniz. Uzun zamandır keyfinizi kaçıran maddi konulardaki sıkıntınız çözümleniyor

23 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 12' 40" R
Ay
Yengeç
15° 57' 22" R
Merkür
Akrep
14° 30' 24" R
Venüs
Yay
06° 26' 06" R
Mars
Yengeç
25° 23' 26" R
Jüpiter
İkizler
21° 01' 03" R
Satürn
Balık
13° 09' 54"
Uranüs
Boğa
26° 14' 10"
Neptün
Balık
27° 41' 04"
Plüton
Oğlak
29° 40' 18"
Chiron
Koç
20° 49' 45"
Lilith
Terazi
12° 49' 12"
True Node
Koç
06° 23' 53"
Son Güncelleme : 23/10/2024 06:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>