Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni Kazançlar Elde Ediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün, beklenmedik sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız üstesinden gelebilirsiniz. Sorunları ortadan kaldırmaya odaklanın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamakta zorluk yaşanmayacak. Tüm istediklerinize yavaş yavaş ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzla ilgili beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Para harcama isteğinizin üst seviyelere çıktığı bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu dolunayda geçmişle yüzleşmeniz, yeni sorumluluklar almanız ve eksiklerinizi tamamlamanız önemlidir. Yaşadıklarınız bir şeylerin sonu olabilir, bu nedenle kendinizi sona gelmiş gibi hissedebilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve uyumlu olabilirsiniz. Empati kurarak karşınızdakilerin duygularını anlamaya çalışın ve iletişiminizi bu doğrultuda yönlendirin. Kendinizi olumlu hissettiğiniz aktivitelere yönlendirerek hem ruhsal hem de bedensel olarak denge sağlayabilirsiniz. Kararlarınızı hızlı vermeden önce iyice düşünmeye özen gösterin. Eğitim veya seyahat konularında fırsatlar karşınıza çıkabilir, bu imkanlardan faydalanabilirsiniz. Enerjinizi yapıcı ve pozitif yönde kullanarak bugünü verimli bir şekilde geçirebilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir Terazi burcuysan, eşinin isteğiyle eşinin ailesiyle daha fazla vakit geçirmeye dikkat edeceksin. Aranızdaki bağları güçlendirmek için eşinin ailesine küçük hediyeler alabilirsin. Sosyal medyaya bu aralar oldukça ilgilisin. Buradan maddi bir gelir elde etmek isteyebilirsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zaman her halükarda akar, sizin bu esnada ne yaptığınız önemlidir. Fikrinizin sorulduğu ya da sizin üzerinde çalıştığınız bir konu hakkındaki yorumlarınız, çevrenize karşı tutumlarınız bugün dikkat çekebilir. İnsanların sizinle ilgili gerçek fikirlerini, niyetlerini öğrendiğinizde canınızın sıkılmaması için bu dikkati iyi yöne çekmeye çalışmanızda fayda var.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda destek görebilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar yapacağınız anlaşma, sözleşme ve eğer yeni bir işe girecekseniz görüşmeler bugüne denk getirilebilirse sizler için hayırlı olur.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini duygusal hissedebilirsin. Bu duyguları hissetmek ve kaynağını bilerek hareket etmek sana daha iyi gelecek. Bazı şeyleri bastırmak ise kalbinin kırılmasına ve kendini daha kötü hissetmene sebep olabilir.

23 Mayıs 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün farklı bir felsefeyi benimsiyor ya da aydınlatıcı bir konuyu heyecan verici bir şekilde ele alıyor olabilirsiniz. Gizli tuttuğunuz bir tutku veya konuyu açmayı daha kolay bulabilirsiniz. Hedeflerinize ilerlemek için başkalarının yardımını kabul etme, sorumlulukları paylaşma ve kaynakları birleştirme zamanıdır. Beklenmedik bir haber gelebilir ya da sizi neşelendirecek bir konuşma olabilir. İçgüdüleriniz güçlüdür ve samimi bir anda ya da derin bir öz dürüstlük anında neşe bulabilirsiniz.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; para, kazançlar, değerleriniz, kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Ailenize ve evinize yatırım yapabilirsiniz. Aile bağlarınız güçlenebilir. Çocuk, aşk konusunda da güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Mayıs 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşantınızda heyecan verici bir gün. Coşkularınızın karşı taraftan kabul görmesi sizi mutlu edecek. Bugün, gireceğiniz ortamlarda çevrenize adeta bir ışık saçacaksınız. Kinci yapınızı ortaya çıkarmaktan sakınmalısınız.

23 Mayıs 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>