Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ön Plandasın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Dengeleri zorlamadığınız sürece istediklerinize ulaşabileceksiniz. Geçmişte kalması gereken sorunları gündeme getirmekten kaçınmalısınız. Paylaşıma önem vermeniz greken bir gündesiniz.

Anlaşılabilir adımlar atmaya çalışmalısınız. Mesleki olarak kendinizi kısa zaman içerisinde toparlamak istiyorsunuz. Sakinliğinizi korumalı ve hızlı hareket etmekten kaçınmalısınız. Hata yapmamaya çalışın.

Ödemeler konusunda kendiinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. İstediklerinize ulaşmak için daha sabırlı olmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız takdirde her şey daha da iyiye gidebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlık vedüzeninizle ilgili bir farkındalık geliştirebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi gözden geçirerek, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz. İş yükünüz, sorumluluklarınız ve mali kazançlarınız konusunda daha gerçekçi olmalısınız.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün sizin için ilişkiler alanında şanslı bir gün olabilir. İletişim becerilerinizin güçlü olacağı bir dönemdesiniz, bu sayede çevrenizle daha kolay anlaşmalar yapabilirsiniz. Ayrıca bugün kendinizi daha enerjik ve kararlı hissedebilirsiniz, hedeflerinize daha odaklı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Sevdiklerinizle zaman geçirmek ve keyifli aktiviteler yapmak da bugün size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendine yeni kişisel bakım rutinleri oluşturmak isteyebilirsin. Bu konuda bir uzmandan yardım almak isteyeceksin. Çalışan Terazi burcuysan, bugün çalıştığın yerde problemleri hızlıca algılayıp çözebilirsin. Hızlı çözümler üretmen yöneticilerin gözünden kaçmayacak. Üstlerinle birtakım konuşmalar yapabilirsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize ne kadar değer verdiğinizi düşünebilirsiniz. Bu konuda çevrenizdeki insanlara bakarak, onların fikirlerini alarak da çözüm bulabilirsiniz. Bazı şeyler sadece maddi güç ile ilgili değildir; elde edeceklerinizle neler yapacağınızı bilmekle ilgilidir.

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullar gündeminizi etkileyebilir. Daha fazla sorumluluk alabilirsiniz. Bazı değişen koşulara uyum sağlamanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayıp ilerleteceğiniz bir gündesiniz. Ticari konularda dikkatli olmalısınız. Hizmet aldığınız kişiler gündeme gelebilir. İşlerinizi yönetmek için fırsat bulacaksınız.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ufacık bir olayda ipleri koparma raddesine gelebilirsiniz. Kendinizi şartlamayın ancak kendinizin de farkında olacağınız bir süreç benimseyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınız için olmazsa olmazları düşünebilirsiniz. Bunların sabit olmadığını, zamana ve ihtiyaçlarınıza göre uyarlanabileceğini fark ettiğinizde işler daha kolay hale gelebilir. Bir deftere "yeni" olmazsa olmazlarınızı yazabilir ve bunun doğrultusunda ilerlemeye başlayabilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün bazı rutinleriniz daha zorlu bir hale gelebilir ancak buna değeceğini düşünüyorsanız çabalamaktan gocunmazsınız. Gün, sosyal hayatınıza renk getirebilir. Hayatınızdaki insanlar ve onlara olan ihtiyacınız, arkadaşlarınızla veya hatta toplumdaki yeriniz hakkında bazı memnuniyetsiz düşünceler olabilir. Sevincinizi, sevginizi, şefkatinizi ve yaratıcılığınızı tam olarak ifade etme ihtiyacı şu anda odakta ve sizi harekete geçmeye teşvik ediyor. Benzersiz bir şey yaratmak için güçlü bir arzu yaşayabilirsiniz ve kişisel hayatınız, projeleriniz özel ilgiyi hak ediyor. Duygular dolu, zengin ve görmezden gelinmesi zor! Bugün ayrıca size hayatınızda iyileştirilmesi gereken şeyleri hatırlatır.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde size karşı baskıcı tavırlar takınan kişiler ortaya çıkacak ve bunlarla mücadele etmek zorunda kalacaksınız. Bugün başarılı olma konusunda güçlük çekmeyeceksiniz. Detaylar konusunda sizin farklı yaklaşımlarınız var.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlişkilerinizdeki belirsizlik içeren durumları bu aralar kabullenmeniz gerekiyor. Çözemediğiniz konuların ısrarla üzerine gitmeyin, her şeyin bir zamanı var. Bazen bir şeyler dağılmalı ki toparlanabilsin. Bugün rahat bırakın. Zorlamak sağlığınızı etkileyebilir.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün gündelik hayat düzeninizde bazı aksilikler veya kaygılı süreçler gerçekleşebilir. Sakin kalmanızda ve disiplinli olmanızda fayda var. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerdeyaşantınızda değişimler yaşıyorsunuz. Aklınıza gelen çılgın düşüncelerden vazgeçmeli ve fırsatları kullanmalısınız. Çevrenizde, otokontrol sisteminizin dışında gelişebilecek olaylara hazırlıklı olmalısınız.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>