Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çizgini Çiziyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınıza zarar verebilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Duygularınızı net olarak ifade etme arzunuz ve istediğiniz var ancak bunun da sandığınız kadar kolay olmayacağını bilmelisiniz. Biraz daha anlaşılabilir ve kontrollü olmalısınız.

Bildiklerinizi uygulama konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak isterken daha sabırlı olmalısınız. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şey daha karmaşık olabilir. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar attığınız sürece gelir ve gider arasında da sorun yaşanmayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz, bu yüzden kendinizi sıkıştırmamalı ve sakin kalmalısınız. Finansal planlamalar ve harcamalar konusunda dikkatli olmalı, güvensiz durum ve insanlardan uzak durmalısınız. Aile içindeki ilişkilerde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygularınızı daha dengeli bir şekilde ifade edebilirsiniz. İletişim konularında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinize olan güveniniz artabilir ve kararlarınızı daha kolay verebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge ön planda olacak. Kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin ve iç huzurunuzu koruyun.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan Terazi burcuysan, özel hayatına sürekli müdahale eden insanlardan sıkılıyorsun. Bu duruma artık bir “dur” demek isteyeceksin. Ailesinden uzakta yaşayan Terazi burcuysan, ailenden çok şaşıracağın bilgiler öğrenebilirsin. Her detayı öğrenmek için aileni soru yağmuruna tutabilirsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yenigörüşmeleri ve anlaşmalar gündeminize gelebilir. Bu durum mali konularda daha rahat ilerlemenize yardımcı olacaktır. Öncesinde bütçe düzenlemesi yapmak, harcamalarınızı değerlendirmek ve ödeme tarihlerinizi güncellemek size avantaj sağlayabilir.   

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde kendinizi ifade edebileceğiniz bir gündesiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Çocuklarınız ile zaman geçirebilirsiniz. Finansal konularda daha fazla sorumluluk alabilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer isteyebilir ancak ek sorumluluklara hazır olmayabilirsiniz. İyi düşünüp karat almalısınız. Aşk hayatınızda partneriniz sevginizi hissedecek.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatınızı nasıl yaşadığınızla nasıl yaşamak istediğiniz arasında her zaman farklar olacaktır. Bu farkları azaltmak, azaltamadığınız yerde geliştirmeye ve sizin için iyi olacak hale getirmek her şeyi değiştirebilir. Kişisel bakımınız, ilişkileriniz ve hayattan beklentileriniz bugün önemli bir liste yapmanızı ve bunun sonuçlarını öngörmenize yardımcı olabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün motivasyonunuz biraz düşük olabilir ancak yine de sizin için değerli olabilecek bilgiler edinmeyi başarıyorsunuz. Geçmişteki ilgi alanlarınızı veya planlarınızı gözden geçirmek, işlemek ve yeniden keşfetmek için harika bir zaman. Anılar veya sürpriz karşılaşmalar bakış açınızı değiştirebilir. Bu yeni sezgileriniz hala yeni ve ham aşamalarında olsa da sizi yeni başlangıçlara giden bir yola yönlendirebilir. Şimdi, son olaylar, kararlar veya sorunlara ilişkin içgörüyü teşvik eden eleştirel düşünme, haberler veya konuşmalar olabilir. İnsanlar söz konusu olduğunda bazı soğukluklarla karşılaşabilirsiniz ancak bunu çok kişisel algılamaktan kaçının. Eleştiriler rahatsız edici ve muhtemelen abartılı ancak bunlar az da olsa doğruysa anlamlı gelişmelere yol açabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir cesaret edemediğiniz konular varsa bugün gereken cesareti kendinizde bulabileceksiniz. Sevdiklerinizden yardım alın. Bugün şanslı ve ileriye dönük başlangıçların temelleri atılabilir.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün biraz çalkantılı bir gün yaşayabilirsiniz. Bir yandan yapmaya çalıştığınız birçokyolunda gitmezken, diğer yandan sorunun karşılaştığınız kişilerden kaynaklandığını göreceksiniz. Aşırı tepki vermeyin. Bunun yerine sakinliğinizi korumaya çalışın ve böylece başkalarını kendinize hayran bırakın, sonunda bu tatsız günü olumsuzluklardan etkilenmeden bitirebilirsiniz.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgili şok edici gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

19 Ağustos 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Eski sorunlarını çözme imkanı bulacaksınız. İnatçı yapınızı bilenler, yenilikler konusunda sizi ikna edemiyor. Çevrenizin desteğini reddediyor, bildiğiniz konulardan şaşmıyorsunuz. Bugün, yanlış konularda ısrarcı davranmamalısınız.

19 Ağustos 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>