Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişime Açıksın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. İlişkinize odaklanma noktasında herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacak olmanız da önemli. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmaktan kaçınmamanız gerekiyor.

Mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmaya çalışmalısınız. Kendi kendinizi zorlamaktan kaçınmanız gereken bir gündesiniz. Sınırları ihlal etmediğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın.

Elde edecek olduğunuz gelirden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabilecek olmanız da önemli. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal çevrenizdeki ilişkilerde uyum sağlamak ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz yeni yöntemler bulabilir, insanların ilgisini çekebilirsiniz. Duygusal etkileşimlere açıksınız; duygularınızı cesaretle süsleyin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için duygusal ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabilirsiniz. İletişim konusunda da başarılı adımlar atabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Özellikle ruhsal ve zihinsel olarak rahatlama ve dinginlik arayışınız yüksek olabilir. Enerjinizi pozitif ve yapıcı şekilde kullanmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla uğraşan Terazi burcuysan, eserleri somut olarak sergilemek isteyebilirsin. Yakın çevrenin sana destek vermesi işine karşı olan motivasyonunu arttıracak. Uzun zamandır ertelediğin kuaför randevuna bugün gitmek isteyebilirsin. Dış görünüşünde yapacağın değişimler seni olumlu etkileyecek.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki ilişkilerde uyum sağlamak ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz yeni yöntemler bulabilir, insanların ilgisini çekebilirsiniz. Duygusal etkileşimlere açıksınız; duygularınızı cesaretle süsleyin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta ve duygusal alanda kendinizi daha fazla ortaya koyma çabası içindesiniz. Ancak bu konularda takıntılı durumlarda dikkat çekebilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirecek gücü kendinizde bulsanız da doğru strateji kuramazsanız başarısız olma riskiniz olduğunu hatırlayın.

18 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğiniz aktiviteleri gerçekleştirmek için harekete geçme şansınız var. Ufak tefek kısıtlamalarla karşılaşabileceğiniz bugün içerisinde kendinizi biraz olsun keyifsiz hissetme ihtimaliniz de bulunuyor. Uzun zamandır beklediğiniz haberlerin de kısa zaman içerisinde size ulaşma ihtimali var. Ayrıca, ev ve aile hayatınızı ilgilendiren bir konularda da abartıdan mutlaka kaçınmalısınız. Tavırlarınızın her açıdan belirleyici olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

18 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, aşk hayatınıza ve hislerinize daha fazla gizem getiren bir dönemdesiniz. Yine de size faydası olmayan tutumları bırakıyor ve hayatınıza yeni deneyimler ve hisler girmesi için alan açıyorsunuz. Nitekim maalesef ki bugün, kötü duygusal kararlar alma eğilimi var. Sizi yanlış yola götürebilecek anlık arzuların ötesine bakmaya çalışın. Daha fazla kanıt elde edene kadar sezgilere veya gözlemlere çok fazla ağırlık vermekten kaçının. Bugün, algılarınız mantıktan çok korkular veya endişeler tarafından yönetilebilir. Kararları başka bir zamana bırakmak isteyebilirsiniz.

18 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin.. Farklı konuları savunarak, onunla birbirinize ters düşebilirsiniz. Yollarla ilgili yeni fırsatlar söz konusu..

18 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

18 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında artacak. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Partneriniz ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz.

18 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 58" R
Ay
Yengeç
22° 34' 22" R
Merkür
Akrep
15° 16' 10" R
Venüs
Yay
07° 02' 47" R
Mars
Yengeç
25° 36' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 37" R
Satürn
Balık
13° 08' 43"
Uranüs
Boğa
26° 13' 04"
Neptün
Balık
27° 40' 24"
Plüton
Oğlak
29° 40' 28"
Chiron
Koç
20° 48' 23"
Lilith
Terazi
12° 52' 34"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>