Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlgi Alanlarına Yöneliyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Haziran 2024, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Düşündüklerinizi uygulama konusunda sorun yaşanmayacak. Her şeyin istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var. Hata yapmamaya çalışın.

Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın. Yolunda gitmeyen her ne varsa üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları mutlaka değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılığınızı ve kişisel ifadelerinizi ortaya koymak için harika bir gündesiniz. Sanatsal projelerle uğraşabilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Bu konuda becerilerinizi ihmal etmemeli, hatta onları kazanca dönüştürmelisiniz. Ayrıca, romantik ilişkilerde keyifli ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişimde olacağınız insanlara karşı daha anlayışlı ve sabırlı olmanız gerekebilir. Duygusal açıdan dengede kalmaya özen gösterin ve çatışmalardan kaçının. İletişim becerilerinizi kullanarak çözüm odaklı yaklaşımlar sergileyebilirsiniz. Aynı zamanda bugün, sosyal ilişkilerinizde daha fazla özen göstererek ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

25 Haziran 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla uğraşan bir Terazi burcuysan, yeni bir enstrüman öğrenmek için araştırmalar yapabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan eşinin ailesi ile aranıza sebebini bilemediğin bir soğukluk girebilir.Teknolojik aletler ile sorun yaşayabilirsin. Olumsuz durumlarda fazla umutsuz olmamalısın mücadele etmesini öğrenmelisin.

25 Haziran 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınız ya da sevdikleriniz konusunda düşüncelerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendinizi bu denli doldurmanıza neden olan sorunu konuşmak ve ortadan kaldırmak daha akıllıca olabilir. Harcamalarınızda da ölçülü olmanız gereken bir gündesiniz. 

25 Haziran 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz. Sosyal konularla ilgileneceğiniz bir gün. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hem maddi hem manevi her konuda siz bir şey yapmadan olayların sizin yüksek hayrınıza sonuçlandığını görebilirsiniz.

25 Haziran 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla biraz zor anlaşabilirsin bugün. Hem senin hem de karşı tarafın inatlaşması söz konusu olabilir. Kendini bu tür durumlarda yormamalı ve ısrarcı olmamalısın. Bazı şeyleri oluruna bırakmak sana daha iyi gelebilir.

25 Haziran 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, denge ve uyum bugün anahtar kelimelerinizdir. Kendinizi çatışmalara aracılık ederken veya insanları bir araya getirirken bulabilirsiniz. Diplomatik becerileriniz çok keskindir, bu nedenle bunları barışı ve işbirliğini geliştirmek için kullanın. İş yerinde, işbirlikçi çabalar en iyi sonuçları verecektir. Fikirlerinizi paylaşmaktan ve başkalarını dinlemekten çekinmeyin. Kişisel yaşamınızda sevdiklerinizle vakit geçirin ve size keyif veren aktivitelere katılın. Yaratıcı bir proje özellikle tatmin edici olabilir. Finansal olarak harcamalarınızı gözden geçirin ve imkanlarınız dahilinde kaldığınızdan emin olun. Hayatınızın her alanında dengeyi sağlamaya çalışın.

25 Haziran 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hızlı düşünecek ve düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırken olumlu fikirler içinde olacaksınız. Yaratıcılığınız konusunda zorluk çekmiyorsunuz. Konulara yaklaşımınız, pratik ve önlemci. Özellikle, bugün oldukça başarılısınız.

25 Haziran 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

25 Haziran 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz harika geçsin.

25 Haziran 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizde sürekli bir aşama içindesiniz. Zihinsel aktivitenizin yüksek oluşu ve olaylara her zamankinden daha yapıcı yaklaşmanız, partnerinizi ihmal etmenize neden olabilir. Gücünüzü kendi çabalarınız sayesinde ortaya koyuyorsunuz.

25 Haziran 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 25" R
Ay
Koç
24° 18' 26" R
Merkür
Başak
18° 15' 44" R
Venüs
Terazi
26° 12' 26" R
Mars
Yengeç
08° 51' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 58"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:55

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>