Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sakin Kalman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün, sizi duygusal anlamda rahatsız edebilecek her ne varsa onun üzerine gitmeye çalışın. Koşullar sürekli olarak değişim gösteriyor ve sizin de mutlaka buna ayak uydurmanız gerekiyor.

Hata yapmaktan kaçınmalısınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmayı başardığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

Maddi anlamda kendinize çok fazla yüklenmekten kaçınmalısınız. Hata yapmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünmek, yaptığınız çıkarımları kullandığınızda faydalı bir eyleme dönüşebilir. Bugün hayatınızda, işinizle, eğitiminizle ilgili neler yapmanız gerektiğini kağıda dökebilirsiniz. Yaşam alanlarınıza etki edecek değişimlerin kararını, aile meclisinde onların da desteğiyle alabilirsiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamak ve uyum içinde olmak için çaba harcamalısınız. İletişim becerilerinizi kullanarak çevrenizle uyumlu bir şekilde etkileşimde bulunabilirsiniz. Duygusal konularda dengeli bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirmeli ve hedeflerinize daha emin adımlarla ilerlemelisiniz. Aşk hayatınızda romantik ve zarif davranışlarınız partnerinizle aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüz yüze geleceğin insanlara karşı niyetlerini açıkça belli edeceksin. Kimseye karşı alttan konuşmalar yapmayacaksın. Çalışan bir Terazi burcuysan, kariyer hayatında aceleci kararlar almanı tetikleyecek durumlar yaşanabilir. Bu noktada eski işini aratacak hamlelerden uzak durmanda fayda var.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Korkusuz olmak aklına geldiği gibi hareket etmek değil, tüm riskleri veya olumsuzlukları değerlendirerek ilerlemektir. Bugün bu ayrımı yapabildiğiniz için kendinizi şanslı göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem insan ilişkilerinde hem de kişisel alanlarınızda empati ve iyi niyet kadar öngörünün ve seçiciliğin de önem kazandığı bir gündesiniz. 

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zaman alan işler ya da bazı fedakarlıklar dikkat çekebilir. Eğer çalışıyorsanız detaylara da daha fazla önem gösteriyor olmalısınız.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde etrafınızdaki sahtekar kişilere karşı dikkatli olun. Maddi darlık konularında haritanız uyarı vermekte.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sana destek olmaya çalışan insanlara karşı daha yumuşak olman gerekebilir. Seni seven ve sana değer veren insanların senin için bir şeyler yapmasına izin vermen daha güzel etkiler edinmeni sağlayabilir. Bugün insanlarla iletişimi açık tutmalısın.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün hayatınızda uzun vadeli faydası olan şeyleri görmenizi kolaylaştırıyor. İlişkiler ve duygular normalden daha hoş bir şekilde yoğundur. Sizi derinden etkileyen ve ilham veren yaratıcı veya romantik deneyimlere karşı bir çekim yaşayabilirsiniz. Gün farklı bir şeyler yapmanıza, sevginizi ve coşkunuzu daha özgüvenli bir şekilde ifade ederek kendinizi yeniden keşfetmenize olanak sağlar. Romantik olasılıklar yakınınızda ve sizden çok farklı bir geçmişe sahip bir kişiyi veya uzun süredir kayıp olan bir arkadaşınızı kapsayabilirler. Sözleriniz veya desteğiniz özellikle takdir edilebilir ve zor bir konuyu konuşmak normalden daha kolay olabilir.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Ani harcamalar gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Başarının önemini kavradığınız için, yaşam tarzınıza aksiyon kazandırma çabası içindesiniz. Maddesel kapasitenizin önemli olduğunu karşı tarafın anlatmak için, gerekli donanıma sahipsiniz ve ifade özgürlüğünüzü kullanmalısınız.

25 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>