Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2024, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün, ilgi çekmeye başlıyorsunuz. Gözlerin üzerinizde olacak olması, birlikteliğiniz varsa kıskançlık krizlerinin yaşanmasına neden olabilir. Tam da bu noktada sergileyecek olduğunuz tutumun önemli olabileceğini unutmayın.

Mesleki olarak daha net adımlar atacaksınız. Tüm sorunların son bulmasıyla beraber her şey daha iyiye gidecek. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabilecek olmanız da önemli.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Var olan sorunların ve sıkıntıların yavaş yavaş çözüme kavuşmasını sağlayabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni arkadaşlar edinmek isteyebilirsiniz. Mevcut çevrenizle devam eden ilişkilerinize ek olarak kişisel gelişim anlamında da kazanımlar elde edeceğiniz insanlarla tanışmak normal bir durumdur. Bunu bir ihanet, bir saygısızlık ya da doyumsuzluk olarak görmediğinizde çevrenizden de olumsuz tepki almayacaksınız.

24 Mayıs 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim becerilerinizi ön plana çıkarmanız gerekebilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmek, karşı tarafı anlamak ve anlaşılmak için empati kurmak önemli olacaktır. İlişkilerinizde denge ve uyum sağlamak için çaba göstermeniz gerekebilir. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve açık iletişim kurmaya özen gösterin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evin için almayı düşündüğün ancak bir türlü almaya fırsat bulamadığın eşyalar varsa, bunları almak için doğru bir günde olduğunuzu düşüneceksin. Eğitim hayatı devam eden kardeşin varsa, eğitimiyle yakından ilgilenmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, artık ilişkini bir adım öteye taşımak için partnerinle net konuşmalar yapmak isteyeceksin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda kendinize nasıl bir alan oluşturduğunuzu ya da oluşturmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bir uğraşınızın olması, gelir getirip getirmemesi fark etmeksizin sizi geliştirecektir. Kuruntu ve kendi kendine düşünmenin değil, bu gelişimin ve size sağlayacağı imkanların takipçisi olmalısınız. 

24 Mayıs 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler olabilir. Çalışma hayatınızda yeni fikirler gündeme gelebilir. Mücadele ettiğiniz konularda tek kaldığınızı hissedebilirsiniz. Gün içinde abartılı tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermelisiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer hayatınızda daha iyi bir konuma gelmek için ettiğiniz mücadelenin artık sizi yorgun düşürdüğünü görüyorsunuz. Mücadeleyi bırakıp dikkatinizi işinize verdiğinizde zaten istediğiniz sonucu alacaksınız. Geri çekilmeyin, gerçekçi olun.

24 Mayıs 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanı kurcalayan mevzulara odaklanabilecek ve kimsenin fark etmediği detayları görebileceksin. Aklın dedektif gibi çalışabilir bugün. Bu güzel enerjiyi çözülemeyen konularda kullanabilirsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bu, daha derin ihtiyaçlarınızı düşünmek için mükemmel bir zamandır çünkü insanlar daha duyarlıdır. Bazı engeller ve sınırlar ortadan kalkar. Şu anda öğrenilmesi gereken pek çok bilgi olabilir; belki yapılması gereken işler, yetişmesi gereken şeyler veya sizi tetikte tutan haberler olabilir. Projelerinizden ve rutinlerinizden daha yüksek bir amaç ve keyif hissedebilirsiniz. Psikolojik sağlığınıza ve bunun fiziksel sağlığınızı nasıl etkilediğine daha fazla ilgi gösterirsiniz ve bunun karşılığını alabilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere bir şekilde ulaşacaksınız. Girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. Gelişmeleri olumlu bir şekilde takip ediyorsunuz.

24 Mayıs 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kariyer hayatınızda daha iyi bir konuma gelmek için ettiğiniz mücadelenin artık sizi yorgun düşürdüğünü görüyorsunuz. Mücadeleyi bırakıp dikkatinizi işinize verdiğinizde zaten istediğiniz sonucu alacaksınız. Geri çekilmeyin, gerçekçi olun.

24 Mayıs 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; kardeşler, eğitim, seyahatlerle ilgilenebilirsiniz. Partner veya ortağınızla beraber harekete geçebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

24 Mayıs 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İyi niyetli yaklaşımlarınız ters anlaşılabilir. Bugün Ay'ın konumu sevdiklerinizi ön plana çıkarıyor. İyi niyetli tavırlarınızla aileniz için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Evinizi yenileyebilir, eşyalarınızın yerini değiştirebilirsiniz.

24 Mayıs 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>