Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fikirlerin Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ocak 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekme ihtimaliniz var. Öncelikleriniz konusunda daha sabırlı olmalısınız. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen geride bırakmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak bildikleriniz doğrultusunda hareket etmekten kaçınmamalısınız. Enerjiniz yoğun ve bundan doğru anlamda yarar sağlayabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Daha net adımlar atmaya çalışın.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için harcama yapmaktan kaçınmıyorsunuz ancak bu durum, elinizdeki maddi gücün azalmasına neden olabilir. Tedbiri elden bırakmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğunuz düzeni ya da düzensizliği mercek altına alabilirsiniz. İyi hissettirmesi inancıyla hayatınıza dahil olan konuların, insanların ve seçimlerinizin etkilerine daha objektif bir gözle bakmalısınız. Günün özellikle ikinci yarısında, parasal koşullarda, alacak verecek ve borçlanma işlemlerinde daha dikkatli olmanız gerekebilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinde denge ve uyum arayışında olabilirsin. Kararlarını vereceğin konularda adil ve tarafsız olmaya özen göstermen gerekebilir. İkili ilişkilerde anlayışlı bir tavır sergilemek, çatışmaları önlemene yardımcı olabilir. Dışarı çıkıp yeni insanlarla tanışmak için uygun bir gün olabilir. Kendi ihtiyaçlarını göz ardı etmeden başkalarına yardım etmeye çalışman, senin için olumlu sonuçlar doğurabilir. Sevdiklerinle paylaşımlarda bulunmak, hayatına keyif katacaktır.

5 Ocak 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğitim hayatı devam eden bir Terazi burcuysan öğrenmeyi seven yapın sayesinde farklı bakış açılarına sahip olabilirsin. Bu durum seni ön plana çıkartacak. Doğrularını esnetebildiğini fark ediyorsun. Aklındaki fikirleri yakın bir arkadaşınla paylaşabilir, ondan da düşüncelerini söylemesini isteyebilirsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatın içinde olmak size önemli geri dönüşler getirebilir. Tarzınızın, işinizin, ifade ettiklerinizin daha geniş kitlelere ulaşması için bu dönüşleri kullanmalısınız. Özellikle sosyal mecralarda şansınız yüksek; burası sayesinde duygusal etkileşimler de yaşayabilirsiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konularda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Otorite figürleriyle hassas durumlar oluşabilir. Sorumlu olduğunuz konularda daha yoğun tecrübeler içinde olabilirsiniz. Sizin için güzel şeylere zaman ayırabilirsiniz. Parasal konularda sorumluluk alabilirsiniz. Olaylara daha sabırlı yaklaşacağınız bir gündesiniz.

5 Ocak 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda çok önem verdiğiniz değerlerden ani baz geçebilir ve planlarınızı yenilenebilirsiniz. Kendinizi başkalarına adamış gibisiniz adeta.

5 Ocak 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygularının vereceğin kararların önüne geçmesine izin vermemelisin bugün. Vereceğin kararlarda mantıklı olmak senin için daha iyi sonuçlanabilir. Duygusal tepkiler vermekten geri durmak olayların kontrolünü kaybetmeni engelleyecek.

5 Ocak 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, şimdi evle ilgili projelere veya aile etkinliklerine daha fazla enerji harcayacaksınız. Bu, kendinizi koruduğunuz bir dönem olabileceği gibi, aynı zamanda sevdiklerinizi savunduğunuz veya özellikle aktif olarak onlarla ilgilendiğiniz bir dönem de olabilir. Bazı durumlarda ev tadilatları, diğerlerinde ise aile aktiviteleri veya ev içinde ve çevresinde artan aktivite odak noktasıdır. Bazen arzularınızın peşinden gitmek veya kendinizi savunmak söz konusu olduğunda engellenmiş hissedebilirsiniz ve bu, hayatınızın sorumluluğunu üstlenmek için iyi bir zaman olabilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Baskıcı duyguları sevmiyor ve fikirlerinizi güçlü bir şekilde ortaya koymaktan korkmuyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişiler size karşı muhalif düşünceler içinde olabilirler. Bu durum sizde farklı duygular oluşturuyor.

5 Ocak 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

5 Ocak 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugünhayatınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Finansal açıdan fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Aile içi bazı krizler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

5 Ocak 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizden biri, kim olduğunuz ve nasıl biri olduğunuz hakkında bilgi toplamaya çalışıyor. Eğer ona tatlı şeyler söyleyemiyorsanız, hiçbir şey söylememek sizin için daha iyi olacak. İşyerinizde arkadaşlarınızdan biri başınızı belaya sokmaya çalışabilir. Çeşitli entrika ve dedikodulara karşı dikkatli olun. Israrlı ve tartışmacı bir tavır içine girmeyin. Parasal konularda ki esnekliğiniz sıkıntı çekmenize yol açıyor. Kararsızlık ve karışıklık yüzünden sağlık sorunları çıkabilir

5 Ocak 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 56" R
Ay
Koç
26° 14' 08" R
Merkür
Başak
18° 30' 01" R
Venüs
Terazi
26° 21' 50" R
Mars
Yengeç
08° 56' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 00"
Satürn
Balık
15° 07' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 23"
Plüton
Oğlak
29° 45' 15"
Chiron
Koç
22° 17' 44"
Lilith
Terazi
09° 09' 49"
True Node
Koç
06° 37' 13"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>