Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hayatın Hareketleniyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak ön planda olmaktan kaçınmayacak ve her şeyi dengelemeye çalışacaksınız. Yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. İçsel sorunlarınızı meslek hayatınıza yansıtmamanız gereken bir gün. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Kontrol tamamen sizin elinizde olmalı.

Maddiyatla ilgili beklenmedik sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz var. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik karşılığı olmayan işlerle ilgilenebilirsiniz. Bunu sadece bir yardım faaliyeti olarak görüp kendinizi sınırlandırmayın. Yaşantınıza değer katmanın anlamını ifade etmek, bunu anlatmak da önemli bir iştir; bugün bu işe hayatınıza daha fazla yer vermeyi düşünebilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hedeflerinize ulaşma konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. Kendinizi dış ortamlarda da net olarak ifade etme şansınız var. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçtesiniz ve bundan da en iyi şekilde yarar sağlamanız gerekiyor. Doğru yaklaşımlar ortaya koyabildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün hayatın hiç beklemediğin kadar hareketleniyor. Hayatın hızına yetişmekte zorlanabilirsin. Detaylara fazla takılmaman gerektiğini fark ediyorsun. Her şeyi fazla düşünmen seni olumsuz etkiliyor. İlişkisi olmayan Terazi burcuysan, hayatına birini almak için kendini hazır hissedemeyebilirsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinize sakladığınız bazı konular olabilir, bu yüzden kendinizi suçlu hissetmemelisiniz. Yaşananlara iyi hazırlanmak ve gözlem yapmak adına bu bu duygular önemlidir. Ödemeler, banka ve alacaklarla ilgili konularda hesaplarınızı gözden geçirmenizde fayda var.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular nedeniyle kendinizi gergin hissedebilirsiniz beklenmedik durumları hesaba katmak gerekiyor.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda ani egosal çıkışlar yapabilir, hatta yaptığınız çıkışlara kendiniz bile şaşırabilirsiniz. Bugün söz vermekten ve sorumluluk almaktan kaçının.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kelimelerle aran kötü olabilir bugün. Kendini ifade etmekte zorlanabilirsin. Bir şeyi anlamak için iki kere okuman da gerekebilir. Bu kafa dağınıklığını üstünden atmak için sakin bir ortamda dinlenmen iyi gelecek sana.

3 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün istikrara, rahatlığa ve güvenliğe öncelik veriyorsunuz. Aynı zamanda size gelen bilgilerden ilham almanın tadını çıkarmak için de güçlü. Aile ve finansal konularda olayları daha net görüyorsunuz. Geçmiş, çocukluk veaile hakkındaki tartışmalar artık oldukça ilgi çekici ve oldukça değerli olabilir. Ayrıca içsel duygularınızı, değerlerinizi ve bağlantılarınızı değerlendirme eğilimindesiniz. Başkalarının ruh hallerine veya ihtiyaçlarına karşı daha güçlü bir hisleriniz olabilir. Sorunları çözmek kendinizi daha güçlü hissetmenizi ve ruhsal olarak önde olmanızı sağlayabilir. Duygusal durumunuz, kendinizi güvende ve bağımsız hissederek güçlenir ve bu hedeflere ulaşmaya yönelik çabalar en çok tercih edilendir.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi çekinmeden söyleyeceğiniz bir gün. Duygularınızı yoğun ve hızlı yaşıyorsunuz. Kafanıza koyduğunuz her şeyi anında gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bugün, hızlı karar vereceksiniz. Hatalara karşı tedbirli olun.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlar, gelirlerinize odaklanabilirsiniz ancak harcamalarınız artabilir. Ani para girişi de gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

3 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz insandan duygusal bir darbe almaya hazır olun. Güveninizin suiistimal edilmesi, ihanete uğramanız, duygusal ve düşünsel anlamda travmatik bir durumun doğmasına neden olacak. Gerçekleri olduğu gibi kabul etmek gereği, belki de acınızın ve kırgınlığınızın büyümesine neden olabilir. Birtakım borçlarınız biraz belinizi büküyor. Birkaç gün içinde sizi kısmen rahatlatacak bir para haberiniz var. Damak zevkinizden biraz fedakarlık yaparak, fazla kilolarınızı verebilirsiniz.

3 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>