Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin yakın arkadaşıyla çok ilgilisiniz. Onun sorunları sizi birinci dereceden alakadar ediyor. Partneriniz bir takım kuşkulara girmeden, bunu siz yapın. Bu aşırı ilginin nedenini bir araştırın.

İş hayatınızın sorunlarını paylaşmıyor, tek başınıza yaşıyorsunuz. Böyle zamanlarda da aksi biri oluyorsunuz. Kafanızda şekillendirdiğiniz bir yeniliği bugünlerde gerçekleştirebileceksiniz.

Elinizdeki parayı hareketlendirmeniz için birkaç seçeneğiniz var. Bu seçeneklerden özel olarak birini kullanmalısınız. Bu tercih aşk ilişkinize de bir huzur getirecek.

Bir iki güne kadar alacağınız bir bilgi sizi geleceğinizle ilgili sevindirecek. Bilgilendikten hemen sonra hızla atağa geçmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Zaten sosyalleşmeye bayılırsınız ve arkadaşlarınız her şeyinizdir. İşte tam size göre bir on gün daha başlıyor. 13 Ekim'de oluşacak yeni ay nedeniyle, yepyeni arkadaş çevrelerine girebilir, arkadaşlarınızla ilişkilerinizi canlandırabilir ve arkadaş üstüne arkadaş ekleyebilirsiniz. Dağınık giden ne varsa toplama zamanıdır.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Ay-Terazi burcunda yeni haftaya adım atıyoruz. Karar vermeden önce ayrıntıları gözden geçirmeniz, aşırılıklardan kaçınmanız ve olayları iki yönlü düşünmeniz gayet faydalıdır. Sosyal açıdan canlı ve girişken, iletişimsel konularda diplomatik çerçeve içinde hareket etmeniz halinde, çevreniz tarafından takdirle karşılanmanız mümkündür. İlişkinizle alakalı mevzularda da, aklınıza takılan soruları partnerinizle konuşmadan onu yargılamayınız. Başkalarıyla anlaşmak için tarafsız olunmalıdır. Saat 02:51 Jüpiter-Pluto görünümü, iş hayatınız ve kazancınızla alakalı konularda değişim ve yenilenmenin startını veriyor. Bunlar zamanla yerine oturacaktır diyor bize. Karşınıza çıkabilecek fırsatları işaret ediyor. Yeni kazanç kapılarının önünüzde açılabileceğini, yeteneklerinizi geliştirmenin önemini de vurguluyor. Kaldı ki bu görünüm sayesinde böyle bir kolaylık size sunuluyor. Saat 06:49 Güneş-Uranüs karşıtlığında enerjiniz gayet yüksek olacaktır. Yeni bir girişim söz konusu olabilir. Artık durmaya, beklemeye niyetiniz yoktur. Hem aşkta hem hayatınızı ilgilendiren konularda atılımda bulunmaya çalışırsınız. Hem çevrenizle ilişkilerinizde popülerliğiniz yükselir hem de aşkta aktifsinizdir. Uyumlu dostlar, adil insanlar, sosyal yaşam, dengeli dostluklar ve amacınıza uygun işlerle adınızı duyurmaktan yana düşünürsünüz. Yaşamınızda önemli bir gelişim ve yenilik söz konusu olabilir. Saat 14:19 Ay-Pluto görünümü, her şeyi unutmak, yeniden hayata sarılmak, zayıflıklarınızdan kurtulmak arzunuzu işaret ediyor. Evet, sizi bir hayli düşündüren meseleler var. Ancak bunları zamanla aşacaksınız. Sakin olunuz lütfen. Nefes aldığımız sürece umut daima vardır. Sevgi, kardeşlik ve barış dileklerimle, gönülden sevgilerimle.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gökyüzü bugünve aile yaşantınızda yaşanan sorunların sizin özverili davranışlarınızla yoluna gireceğine işaret etmekte. Hatalı davranışların farkına varmak bir erdemdir. Sizde göstermiş olduğunuz erdemli davranışınızın mükâfatını sevgi saygı ve destekle fazlasıyla alacaksınız. İş hayatınızla ilgili konularda bugün son derece akılcı hareket etmeli ve yanlış yönlendirmelere karşı dikkatli davranmalısınız. Özel yaşamınız da ise bir dönem kapanıyor ve yeni bir dönem başlıyor sizler için hak ettiğiniz değer ve sevgiyi görebileceğiniz aşkın kutsallığının galip geleceği özel bir süreç sizleri karşılamakta. Bu dönemde beklentilerinizi netleştirmeli ve kararlarınızı bir an evvel vererek uygulamaya geçmelisiniz.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz. Ancak, bazı kişileri sinirlendirmek niyetindeyseniz, bugünlerde düşündüğünüzden de hızlı sonuçlar alabilirsiniz. Dolayısıyla, o yollara sapmamanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabah saatlerinde kararsızlıklar, belirsizlikler, unutkanlıklar ya da yanılgılar söz konusu olabilir. Öğle saatlerinde işler netleşmeye ya da biz daha kararlı olmaya başlıyoruz. Ancak, genelde yanıtıcı etkiler, yanıltıcı durumlar veya manipülatif kişiler daha dikkatli olmamız ve detaylara odaklanmamız gereken bir günde olduğumuza işaret ediyor. Öğle sonrası saatlerde kendimize güveniyoruz, üzerinde yoğunlaşacağımız işleri tamamlayabilir ve başarı sağlayabiliriz. Akşam saatlerinde değişik hoşluklar, ufak tefek sürprizler ya da hoşumuza gidebilecek farklı denebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

8 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizle plan yapmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleri yoluna koymak için çaba sarf edebilirsiniz. Duygusal konularda değişken tavırlar sergileyebilirsiniz. Bu durum karşınızdaki kişileri zorlayabilir. İşlerinizle ilgili destekler alabilirsiniz, bu sizi rahatlatacaktır.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok aceleci davranıyorsunuz. Özellikle eşler arasındaki tartışmalara karışmamalısınız. Asabi gününüzdesiniz. Dostlarınızla aranız bozulabilir, dikkat.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler,ortamlarınızda oldukça işinize yarayabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik olaylar yaşanabilir. Bugün, sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Parasal konularda beklemediğiniz kişilerden sürpriz şekilde destek göreceksiniz. Koşulları dilediğiniz gibi şekillendirmek elinizde. İş değiştirmeye niyetiniz varsa çok uygun bir hafta. Bütçeniz konusunda reform yapmak istiyorsanız dostlarınıza danışın.

12 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

12 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 00' 22" R
Ay
Boğa
16° 46' 46" R
Merkür
Başak
21° 04' 47" R
Venüs
Terazi
28° 03' 25" R
Mars
Yengeç
09° 42' 45" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 59"
Satürn
Balık
15° 01' 21"
Uranüs
Boğa
27° 05' 34"
Neptün
Balık
28° 30' 04"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 21"
Lilith
Terazi
09° 19' 03"
True Node
Koç
06° 38' 06"
Son Güncelleme : 21/09/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>