Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk sizin için şu günlerde bir karabasan. Ama unutmalı, kendinizi buna zorlamalısınız. Ayrıca, her gidişe ihanet diyenlerden olmamalısınız. İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız sorumsuzluklarınızla şimdi yüzleşmelisiniz.

Geleceğiniz gündoğumu gibi görünüyor. Şu sıralar yaşadığınız akşam karanlığına aldırmayın. Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmayacak.

Kazancınız sizin elinizde. İşlere sarıldığınız ölçüde paralanıyorsunuz. Yalnız paranın sizdeki anlamı bazı revizyonlar istiyor. Parayı, günlük yaşamın karşılığı tanımının daha ötesinde değerlendirmeniz gerekiyor.

Derdinizi paylaşmak isteyen biri var. Elinizi ona uzatmanızda en azından bir sakınca yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız. Bunca zamandır siz başka konularla uğraşırken, özel yaşamınız veya ailenizle ilgili başlıklarda da çok şey değişti veya her şey güncellendi. Dolayısıyla, şu an için dikkatinizi bu konulara yöneltmeniz daha kolay olacaktır.

13 Ekim 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 03:06 itibariyle, Terazi burcunda oluşacak Yeniay, sosyal ilişkilerimizi canlandırıyor, huzur arayışımızı yükseltiyor. Sevecen tavırlarımız ve paylaşımcı bakış açımızla birer sosyal kelebek olmaya hazırız. Ancak bu Yeniay, mesleki konuları analiz etmemize, iş-ev arasındaki dengeyi nasıl sağlayacağımız üzerinde düşünmemiz anlamına gelecek. Ay-Uranüs karşıtlığı özgürlük ihtiyacımızı vurgulayacak. İşler istediğimiz gibi gelişsin isteyeceğiz. Merkür-Satürn görünümü ise, bu Yeniayın ciddi kararlar almamızda ve bunları yerli yerine oturtmamızda etkili olacağını gösteriyor. Yeniayın, tüm dünyada barış, birlik ve beraberliğin tesis edilmesinde vesile olmasını diliyorum Kalben sevgilerimle,

13 Ekim 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel yaşamınıza veya ailenizle ilgili konulara daha fazla zaman ayırmalısınız. Bunca zamandır siz başka konularla uğraşırken, özel yaşamınız veya ailenizle ilgili başlıklarda da çok şey değişti veya her şey güncellendi. Dolayısıyla, şu an için dikkatinizi bu konulara yöneltmeniz daha kolay olacaktır.

13 Ekim 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sakin ve huzurlu bir gün geçireceksiniz. Duygularınız ve kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için çalışmalarınızı başarıyla sürdürebilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle birlikte geriliminiz artıyor.

13 Ekim 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ile ilgili yeni planlamalar içinde olabilirsiniz. Beklentide olduğunuz konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İletişimde olduğunuz yakın çevrenizde farklı işler yapma isteği içinde olacağınız zamanlar var. Eğitimle ilgili konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Yönünüzü netleştirmek, size iyi hissettirecektir.

13 Ekim 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın dostlarınıza karşı ani öfkeler yaşayabilirsiniz. Neredeyse gözünün üstünde kaş var diye haykırmaya kalkışıyorsunuz. Öfkenizi kontrol edin.

13 Ekim 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde mutluluk, uyum ve etkili iletişimin hakim olduğu, enerjinizi kalabalık ortamlar, davetler ve organizasyonlara yönlendirebileceğiniz, partnerinizle kaliteli vakit geçirerek, eğer bekarsanız yeni teklifleri değerlendirebileceğiniz pozitif bir zamandasınız.

13 Ekim 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün oluşan yeniay, sosyal çevrenizde ve organizasyona yönelik atılımlarınızda yeni karar ve başlangıçları gündeme getirebilir. Bu dönem fazlasıyla sosyal olabilirsiniz.

13 Ekim 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınızın testten geçeceği bir süreç başlıyor. Bir dostunuzla aranızda finansal konularla ilgili sorun oluşabilir. Ödeme, borç ve alacak verecek konularında akrabalarınız dışındaki kişilerle her sırrınızı paylaşmamanızda yarar var.

13 Ekim 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ekim 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 59' 09" R
Ay
Boğa
16° 28' 34" R
Merkür
Başak
21° 02' 28" R
Venüs
Terazi
28° 01' 54" R
Mars
Yengeç
09° 42' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 55"
Satürn
Balık
15° 01' 26"
Uranüs
Boğa
27° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 30' 06"
Plüton
Oğlak
29° 44' 27"
Chiron
Koç
22° 14' 24"
Lilith
Terazi
09° 18' 55"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>