Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Belli ki, sevgilinizin aklını başından almışsınız. Ama siz de pek farklı bir durumda görünmüyorsunuz. Bir gün mutlaka, bulutların üzerinden yere ineceğinizi söyleyenlere gülüp geçiyorsunuz.

Son günlerde olağanüstü yoğun olmanıza karşın, işlerinizi sizi fazla yormayacak biçimde ayarlayabiliyorsunuz. Önümüzdeki hafta, bir iki gününüzü alacak biryolculuğunuz olabilir.

Ailenize ait toplu parayı pek iyi değerlendiremiyorsunuz. Para işlerinde biraz sağlamcı oluşunuz sizi frenliyor. Kazancınızın artabileceği yolundaki beklentileriniz, şu günlerde pek gerçekçi değil.

Ayrı alanlarda uğraş verdiğiniz bir arkadaşınızla aranızda kurulu olan güven, sizi ortak biralanına doğru yaklaştırıyor. Ama bu olası ilişkide, dostluktan başka bir kazanç yok gibi görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizden emin görünüşünüzün arkasında, anlaşılmaz bir güvensizlik barındırıyorsunuz. Ama bunu, bir sorun olarak da yaşamıyorsunuz. Karakteriniz bu ikileme alışmış gibi görünüyor. Bazen en uç şekliyle ortaya çıkan güvensizliğiniz, arkadaşlarınız tarafından şakacılığınıza yoruluyor. Sonuçta, bir problem yok denilebilir.

14 Ekim 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar  yeni güne, Ay-Akrep burcu geçişiyle  adım atıyoruz. Saat 00:38 itibariyle etkili olacak bu enerji, özel konuları derinlemesine gözden geçirmeyi sağlar. Sevgilinizle yakınlaşmanızda cinsellik hayli etkilidir. Birbirinizi arzularsınız. Sorunlarınızı, daha kolay çözebilme gücünüz yükselir. Enerjinizi istediğiniz bir konu üzerinde yönlendirebilirsiniz. Bağlılık ve hakimiyet gibi iki güçlü duygu ile çevrili şekilde güne adım atıyorsunuz. Saat 10:13 Ay-Venüs arasındaki görünüm,  ilişkinizi derinlemesine gözden geçirmenizde size yardımcı oluyor. Ayrıcaalanları araştırmak, sağlığınızla ilgili konularda, beslemenizden hayat düzeninize kadar değişime gitme istekliliğinizin altını bir kez daha çiziyor. Mutlaka bir şeyler yapmalıyım, yapacağım demek günün olumlu şekilde değerlendirilmesinde yardımcınız olabilir. Saat 15:24 Ay-Neptün olumlu görünümü, Bu enerji kişisel anlamda gelişimi önemsemenizi, yeteneklerinizi uygun bir alanda değerlendirmenizi, eviniz, aileniz, yurdunuz, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili meseleleri gözden geçirmenizi sağlıyor.   Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, huzur içinde paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,

14 Ekim 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünlerde sadece kendiniz için bir şeyler yapma arzusunda olabilirsiniz ya da atacağınız adımlarda kendinizi ön plana alabilirsiniz. Biraz da kendinize zaman ayırmak istiyorsunuz belki de. Konu her neyse, bu eğilimin bazı anlaşmalarınıza veya verilmiş sözlere çok fazla zarar vereceğini sanmıyorum Niobe'ce. Ruhen iyi hissetmek önemlidir.

14 Ekim 2015, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz dalgın olabilirsin, olaylar seni içselleştirebilir. Senin için özel bir işe odaklı kalabilirsin, parasal durumunu ciddi bir biçimde ele alabilirsin, geleceği düşünmen sana fayda sağlayabilir, gelecek daha yaşanmadı.

14 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gündeminizi gizli kalmış olaylar etkisi altına alabilir. Psikolojinizi düzeltmek için iç sesinizi dinlemelisiniz. Yaşayacağınız olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Sabah saatlerinde işlerinizle ilgili büyük bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde kendinizi hapsolmuş hissedeceğiniz zamanlar var.

14 Ekim 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç olmadığınız kadar heyecanlı ve çabuk hareket ediyorsunuz son zamanlarda. Kendinizi her işe odaklayarak başarınızı gözler önüne sereceksiniz.

14 Ekim 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

14 Ekim 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplumsal konulara ilginizin yüksek olduğu bu dönemde, yaşanılanlar aile hayatınıza önem vermeniz gerektiğini gösterebilir. İsteksizliğinizi arkadaşlarınızla konuşarak gidermelisiniz.

14 Ekim 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrolsüz bir hamileliğe işaret edebileceği gibi, belki de hiç aklınızda yokken birden sanatsal bir konunun eğitimine başlayabilirsiniz. Yalnız özel hayatınızda duygusal olarak istikrarsız davranışlar sergileyebilirsiniz.

14 Ekim 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

14 Ekim 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 45" R
Ay
Boğa
16° 22' 30" R
Merkür
Başak
21° 01' 41" R
Venüs
Terazi
28° 01' 23" R
Mars
Yengeç
09° 41' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 54"
Satürn
Balık
15° 01' 28"
Uranüs
Boğa
27° 05' 36"
Neptün
Balık
28° 30' 07"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 25"
Lilith
Terazi
09° 18' 52"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>