Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Destekleniyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Kendinizi ifade ederken abartıdan kaçınmanız gerekiyor. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmaya çalışın.

Şartları lehinize çevirmek için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Tercihleriniz konusunda daha tedbirli olmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için doğru zamanı beklemeniz daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızla ilgilenebilirsiniz. Dışarıda motivasyonunuza kaybetmenize olan neden olan durumları burada halletmek, daha iyi alışkanlıklar edinmenize yardımcı olabilir. Bazı haksızlıkların ve yanlış anlaşılmaların geri dönüşü gündeme gelebilir; bu gece içiniz daha rahat uyuyabilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanıza daha fazla odaklanabilir ve içsel huzur arayışı içinde olabilirsiniz. Özellikle yakın çevrenizle iletişimde dikkatli olmanızda fayda var, çünkü hatalı anlaşılmalar yaşanabilir. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilir, iç sesinizi dinleyerek yolunuzda ilerleyebilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

“Her şerde bir hayır vardır” sözünü hatırlayacağın gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsin. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan projelerini gerçekleştirmeni sağlayacak destekler bulabilirsin. İlişkisinde problem yaşayan bir Yay burcuysan ilişkinin girdiği girdaptan çıkmayacağına ikna olacaksın. Yakın arkadaşlarınla ilgili ilginç değişimlere şahitlik edebilirsin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Taşınma ve yer değişikliği yapma fikirleriniz ağır basabilir. Bu fikirlerin hangi karar ve yaşanmışlık neticesinde doğduğuna dikkat etmelisiniz. Kendinizi galeyana getirmeden, fark ederek ve bilincine vararak bir seçim yapmanın uzun vadede önemli olduğunu unutmamalısınız.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan konular sizi zorlayabilir. Bilemediğiniz konulardan dolayı stresler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda hassas olduğunuz konular sizi zihinsel olarak yorabilir. İşlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Eğitim konularında yardım alabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu sorumlu olduğunuz işlere yönlendirebilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İntikam almak gibi zehirleyici düşüncelerden uzak daha bilgece kararlar almanız gereken bir evreden geçmektesiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanlarla aynı fikirde olmak zor olabilir. Karşındaki insanlar seninle ilgili eleştirilerinde biraz ağır davranabilirler. Bu gerilimi üstünden atmak için kendine zaman ayırman gerekecek bugün.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünün enerjileri sizi arka planda tutma eğilimindedir fakat bu konumdan iyi çalışıyor gibisiniz. Araştırma yapmak veya bir sorunun özüne inmek için iyi bir zaman. Nitekim, yanlış anlaşılmalar veya gecikmeler işleri karmaşıklaştırabilir. Birkaç hata özgüveninizi zorlayabilir. İletişimin ardındaki niyetleri anlamak için seçilen kelimelerin ötesine bakın. Yönetilebilir ve öngörülebilir bir şeye odaklanmak akıllıca olabilir. Bir yakınınız, perspektif kazanmanıza yardımcı olabilir. Bir engeli aşmanız için biraz rahatsızlık çekmeniz gerekebilir. Biraz baskıyı veya dikkati kendinizden uzaklaştırmak olumlu olabilir.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Yaratıcılığınızı sosyal olaylarda kullanmaktan yanasınız. Düşüncelerinizi baskı altında tutmaktan vazgeçmelisiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz, aşk, tatil, çocuklarınızla ilgili kalıcı kararlar alabilirsiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinize olumsuz yansıyor. Yakın dostlarınızla ortak çalışmalar içinde bulunurken, alınganlık gösterebileceğiniz bir gün. Kendinize güvenmeli ve günü birlik olaylardan etkilenmemelisiniz. Sinirli davrandığınız zaman, sağlığınız olumsuz etkileniyor. Bugün küçük kazalara dikkat etmelisiniz.

15 Temmuz 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>