Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geleceğine Yöneliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 80%

İlişkinizden yana kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Her türlü sorunu çözüm gücünüz var ve bundan yararlanmaya çalışın.

Daha sakin adımlar atmaya çalışın. Odak noktanız değiştirmeniz gereken bir gün. Hata yapmamaya çalışmalısınız.

Parasal durumunuzda karmaşıklık yaşansa da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen alıştığınız gibi öğreneceğiniz gibi yaşamanız gerekebilir. Hayatın tek bir rutini olmayabilir; kendinizi buna alıştırmanızda fayda var. İş için ya da farklı amaçlarla bir araya geleceğiniz kişilerle akşam saatlerinde görüşmeniz daha verimli sonuç almanızı sağlayacaktır.

9 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün mantıklı ve sakin kararlar almak önemli olacak. İletişim konularında çatışmalardan kaçınmaya özen gösterin. Duygusal konularda ise karşılıklı anlayış ve sabır ön planda olmalı. Yaratıcılığınızı konuşturarak hemhem de özel hayatınızda başarılı adımlar atabilirsiniz. Sağlık açısından ise dengeli beslenmeye ve düzenli egzersiz yapmaya özen göstermelisiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dolabındaki kıyafetlerden sıkıldığını fark edebilirsin. Dolabını baştan yenilemek için harekete geçiyorsun. Tarzına güvendiğin bir arkadaşından yardım isteyebilirsin. Yaşadığın sorunlara takılı kalmak yerine pratik çözümler üretiyorsun. Her zaman ileriye bakman bir adım önde olmanı sağlıyor.

9 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile hayatınızda önemli gelişmeler olabilir, bazı sorunları çözmek isteyebilirsiniz. Miras ve gayrimenkul gibi konularda gerçekçi olmanız ve planlama yapmanız gerekiyor. Yeni fırsatlar için çaba göstermeniz ve bilgi birikiminizi geliştirmeniz önemlidir.   

9 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Uluslararası konulardaki girişimlerinizde bitişler olabilir. Yeni ufuklara açılma isteği içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleme kaydedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işler ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla yolculuklar planlayabilirsiniz. Öğle saatlerinde kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öncülük ya da yönetim üstleneceğiniz her işte başarılı olabilecek ve daha da ilerisi olarak kendinizi keşfetme fırsatı yakalayabileceksiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün son dakikada halledilmesi gereken bazı işler dikkatini çekebilir. Bazı şeylere koşturmak ve bunları halletmek için fazladan enerji harcaman gerekebilir. Ev ile alakalı işler ve halledilmesi gereken sorumluluklar vaktini alabilir bugün.

9 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün umutlu ve ilham verici hissedebilirsiniz. Biriyle fikirlerinizi paylaşmak keyifli olabilir ve coşkuyla iletişim kurabilirsiniz. Özel biriyle bir anlaşmaya varabilir veya harika bir bağlantı kurabilirsiniz. Gelecekteki büyüme ve mutluluk planları odak noktasında olabilir. Başkalarıyla iletişim hatlarını açık tutmak mantıklıdır çünkü öğrenilecek değerli şeyler olabilir. Yaratıcı veya romantik bir arayışta yolunuzu aydınlatan bir bilgi veya kişiyle bağlantı kurabilirsiniz. Entelektüel bir atılım yaşayabilirsiniz ve bir konuşma, ilişkide bir dönüm noktasına yol açabilir.

9 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeyin.

9 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün olayların gidişatı sizi fazla hayal kırıklığına uğratmasın. Planlarınıza rağmen pek ilerleme kaydedemeyebilirsiniz. İşler istediğiniz gibi gitmeyince suçu başkalarına atma kolaylığına kaçmayın. Gerçekçi olmayan beklentileriniz yüzünden hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Yine de vazgeçmeyin ve halen elinizde olan fırsatlardan faydalanın. Her şeyi zorlayarak oldurmak yerine, biraz daha mütevazı davranın.

9 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili yaylar bugün sizden yaşça büyük insanlarla tartışmamaya özen gösterin. İş hayatınızda gerginlikler, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Olayları abartılı şekilde yaşama enerjiniz bugün çok yüksek. Dengede kalmaya çalışın. Sezgilerinizi kullanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

9 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün yaşamınızdaki doğru ve yanlışlarınızı yeniden gözden geçirecek, olayları düşüneceksiniz. Birlikte olduğunuz kişinin sizden beklentileri var. Bazı umursamaz tavırlarınız yüzünden, aranızdaki sorunların büyümesine neden oluyorsunuz. Farklı olduğunu ona anlatmalısınız.

9 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>