Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Temkinlisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bugün, ufak tefek problemler yaşanabilir. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece pek sorun yaşanmayacak. Dengeli olmanız gereken bir gün.

Belirsizlikleri ortadan kaldırmaya çalışın. Enerjiniz yüksek ve bu da istediklerinize ulaşmayı başarabileceğiniz anlamına geliyor.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya başlayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızı iyileştirmek için becerilerinizi ve imkanlarınızı kullanarak cesur olmalısınız. İletişim becerileriniz ve tutumlarınız destek göreceğiniz bu bugün daha önemli hale gelebilir. Gezi ve keşif amaçlı seyahatler yapabilir, ileriye dönük taşınma vedeğişikliği planları için hazırlık yapabilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha güçlü bağlar oluşturabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek, onlara destek olmak ve duygularınızı paylaşmak için harika bir gün olabilir. Aynı zamanda bugün mantıklı ve sağduyulu kararlar alabilir, iletişim becerilerinizi etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmek için dikkatli olun. Ufak tefek detaylara takılmamaya özen gösterin, sizi heyecanlandıran projelere odaklanın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her ne kadar tasarruf yapmaya çalışsan da alışveriş yapmaktan kendini alıkoyamıyorsun. Yöneticilik yapan bir Yay burcuysan, ekibinle aranda fikir ayrılıkları yaşanabilir. Ortak bir payda da buluşmak için ani bir toplantı düzenleyebilirsin. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, partnerinin umursamaz tavırları canını sıkabilir. Tepki göstermek yerine akışa bırakmayı tercih edeceksin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Problem yaşadığınız kişiler hakkında konuşmak yerine bunları çözmenin yollarını aramalısınız. Sabrınızın taşmasını haklı bir sebep olarak göstermek en çok sizin incinmenize neden olabilir. Bugün sosyal ve hukuksal platformlarda tepkilerinizin neler doğuracağının bilincinde olarak hareket etmelisiniz. 

11 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konularda ilerleme sağlamak isteyebilirsiniz. Yeni konular gündeminizi meşgul edebilir. İlerleme sağlamak istediğiniz konulara yönelebilirsiniz. Sizi kısıtladığınızı düşündüğünüz konulardan uzak durmaya çalışın. Ailenizle ilgili konularda temkinli olmanızda fayda var. Yöneticinizin istediği değişiklikleri göz ardı etmeyin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda sorumluluk almaktan çekinmemeniz gereken süreç devam ediyor. Partneriniz istikrarlı bir şekilde ilişkiyi bir adım ileri götürmek isteyebilir.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün insanların gözü önünde olacaksın. Attığın her adım, başardığın her konu insanların dikkatinde olacak. O yüzden bu güzel enerjiyi keyif aldığın konularda kullanarak daha güzel sonuçlar elde edebilirsin. Sevdiğin işe odaklanmak en iyisi olacak bugün.

11 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugünkü enerji hayal gücünüzü, güzellik duygunuzu ve sezginizi güçlendiriyor. Zihninizin dolaşmasına izin verdiğinizde, ev, aile ve borç konularında yenilikçi çözümler bulabilirsiniz. Kişisel hayatınızdaki atmosferi ve uyum duygusunu geliştirmeye odaklanıyorsunuz. Bu aynı zamanda sevgi vermek ve almak için de etkili bir zamandır. Kendinizi sakin ve anlayışlı hissedebilirsiniz. Günün ilerleyen saatlerinde gerginlik veya kafa karışıklığı potansiyeline rağmen, işbirlikçi ve açık fikirli atmosferi takdir edeceksiniz. Duygusal ve içsel ihtiyaçlarınıza odaklanmak için uygun bir zaman. Daha rahat ve yaratıcı bir yaklaşımla, büyüme ve gelişme fırsatlarını yakalamak için mükemmel bir konumdasınız.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yaylar bugün sizden yaşça büyük insanlarla tartışmamaya özen gösterin. İş hayatınızda gerginlikler, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Olayları abartılı şekilde yaşama enerjiniz bugün çok yüksek. Dengede kalmaya çalışın. Sezgilerinizi kullanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir ve çalışma hayatınızda ani tartışmalar gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

11 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Arkadaşlarınızla birlikte yeni çalışmalar başlatabilirsiniz. Onlarla karşılıklı olumu destekler içindesiniz. Birlikte güç doğar sözüyle hareket ediyor ve engellerden korkmuyorsunuz. Bugün, atılımcı yönlerinizi, çevrenin istekleri dahilinde değerlendirmeye alabilirsiniz. İçsel dengenizin oldukça güçlü olduğu bir gün. Enerjinizi dağıtmamalısınız.

11 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>