Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gözlemcisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

Bugün, duygularınızı ifade ederken biraz kontrollü olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını istiyorsunuz ancak bunun şu an için pek mümkün olmayacağını da bilmelisiniz.

Ufak tefek sorunlar yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Doğru olduğuna inandıklarınızı yerine getirmeye çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı problemler yaşanabilir. Harcamalarınızı dengelemeniz gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlarınızla vakit geçirebilirsiniz. İlişkilerinizin gidişatı konusundaki bazı endişelerinizin yersiz olduğunu, kendinizi fazla sıkıştırdığınızı görebilirsiniz. Duyguların ve ilişkilerin yaşanmasına yönelik yeni tecrübeler elde etmek için çevrenizin desteğine ihtiyacınız olabilir; size gösterilen nezaketin önünde durmayın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün içinde bulunduğunuz enerji ile sosyal ilişkilerinizi güçlendirebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Aynı zamanda içsel huzurunuzu sağlamak için meditasyon ve yoga gibi aktivitelerden faydalanabilirsiniz. Kendinize vakit ayırarak ruhsal dengeyi sağlayabilirsiniz. Eğer bir hedefiniz varsa, bugün adımlarınızı planlayabilir ve hedefinize doğru ilerlemeye başlayabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

12 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinden memnun olmayan bir Yay burcuysan her an ani bir kararla işten çıkmayı düşünebilirsin ancak biraz daha gözlem yapmanda fayda var. Kendi işini yapan bir Yay burcuysan çalışanlarının birtakım talepleri karşısında yeni düzenlemeler yapmaya karar verebilirsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yalnızlığın iyileştirici yönünü düşünebilirsiniz. Manipüle edilmekten korkmakta haklı olabilirsiniz; bunu eleştirenlere aldırış etmemelisiniz. Fiziksel ve mental sağlığınıza, aile ortamınıza gölge düşürmemek için kendi halinde kalabilme nimetinden faydalanmalısınız. 

12 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. İlginizin yöneldiği konularda eğitimler alabilirsiniz. Gün içinde kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Kendinizi daha ciddi ifade edeceğiniz bir gündesiniz. İlgilendiğiniz konuların sorumluluğunu üstünüze alabilirsiniz. Bugün kendinizle kalmak isteyebilirsiniz. Bireysel olarak faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar eğitim ya da size katkı sağlayacak herhangi bir konuda alacağınız kararlarda evrensel olarak destekleneceksiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün istediğin konulara odaklanmak için bir şansın olacak. Hayatında görmek istediğin değişimler için kendini ifade etmek çok önemli olabilir. O yüzden neler istediğine odaklanarak adımlarını ona göre seçmelisin.

12 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yaylar, bugün uzun vadeli hedefler ve sorumluluklar üzerinde duruyorsunuz. Hayatınıza biraz daha düzen getirmek için harika bir zamandasınız. Kararlar almak ve özgüveninizi artırmak için net ve gerçekçi bir bakış açısına sahipsiniz. Hayatınızın savunmasız olabilecek alanlarını güçlendirmek için çalışabilirsiniz. Yaşam koşullarınızı iyileştirmek veya sorunları çözmek için pratik yollar bulabilirsiniz. Bugün, karşılaşabileceğiniz zorluklara karşı daha dayanıklı olabilirsiniz. Bundan faydalandığınız takdirde çok şey başarabilirsiniz!

12 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eğlenceli karakteriniz sosyal çevrenizden tarafından fazlasıyla göze batıyor sevgili yaylar. Kendiniz olabildiğiniz için eleştiriliyorsunuz. İnsanların sözlerine fazla takılmayın. Eğer siz huzurlu ve rahatsanız bildiğiniz yolda tereddütsüz bir şekilde ilerleyebilirsiniz.

12 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize doğru ilerlemeniz engelleniyor. Cesaretinizi fazla yitirmeyin ve başkalarından da pek teselli beklemeyin. İradenizi güçlendirin ve hayallerinizi biraz değiştirmek zorunda kalsanız bile onların peşinden koşmaya devam edin. Aceleci davranmayın ve enerjinizi muhafaza edin. Bu sorunu halledilmesi gereken herhangi birolarak ele alın ve hiçbir şeyin yolunuza taş koyamayacağına inanın.

12 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün sosyalleşebilirsiniz ve arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

12 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yapmayı planladığınız çalışmalar için gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, başlatacağınız yeni durum işleriniz için, biraz beklemeyi tercih etmelisiniz. Sizi sıkan durumlardan kişisel çabanızla kurtulabilirsiniz. Ailenizin sizin üzerinizde farklı bir etkisi var. Bütçenizi gözden geçirmenizde fayda var.

12 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>