Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Düzen İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece genel olarak problem yaşanmayacaktır.

Karmaşık durumların üstesinden gelmek için doğru zamanı beklemeniz gerekiyor. Şartlar ne kadar karmaşık olursa olsun çözüm bulmaya çalışın.

Maddiyatla ilgili bazı sınırlar belirlemeye çalışın. Karmaşadan uzak durmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorumluluk sahibi olmanın avantajları zorlu virajlardan sonra gelir. Bugün o virajları geçemeyecek gibi hissederken bile içinizde bu umudu ve dengeyi bulabilirsiniz. Dikkat gerektiren, analiz yapmanız icat eden konularda başarılı olmak için aklınızda o umut ve dengeden başka bir şey olmamasına özen gösterin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklerle ilgili cesaretinizi toplayarak harekete geçebilirsiniz. İçinizdeki potansiyeli ortaya çıkaracak adımlar atabilir ve hedeflerinize biraz daha yaklaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artacak ve başkalarının sizi yönlendirmesine izin vermeden kendi kararlarınızı alabileceksiniz. Enerjinizi doğru yönlendirdiğiniz sürece bugün olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yıllardır aynı kurumda çalışan bir Yay burcuysan, zam konusundaki beklentilerin artabilir. İş yerindeki bir toplantıda ortaya attığın fikirler üstlerinin dikkatini çekebilir. Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysan, yakın çevrenin bu konuda seni sıkıştırmaları artabilir. Uyku düzenini sağlamak adına daha programlı davranmaya karar verebilirsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal konular kafanızı kurcalayabilir. Heyecanınıza karşılık bulmak, kendinizi ifade etmek isteyebilirsiniz. Uygun ortamın ve koşulların olmaması, özgüveninizin kırılmasına sebep olabileceği için sakin ve akıllıca hareket etmelisiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. Olayların zerine fazla gitmemeye özen gösterin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gösterişten uzak huzuru seçmek size iyi gelecek özellikle özür dileyebilmenin erdemi tekamülünüzün bir parçası haline gelerek sizi huzura kavuşturabilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünve yeni insanlarla iletişim kurmak seni biraz gerebilir. Ancak farklı konulara odaklanmak ve yeni adımlar atmak seni heyecanlandıracak da. Günün erken saatlerinive parasal konularda halletmen gerekenlere ayırman, günün geri kalanını daha iyi geçirmeni sağlayacak.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni ilişkiler kurmak ve yaratıcı aktivitelerle uğraşmak için harika, sevgili Yay. İnsanların işbirlikçi olduğunu ve size karşı şüphe duymamaya veya planlarınıza uymaya istekli olduğunu göreceksiniz. Kendinizi mutlu bir anlaşmaya varırken veya özel biriyle ödüllendirici etkileşimlerin tadını çıkarırken bulabilirsiniz. Zihniniz keskindir ve bir fikir üzerinde harekete geçmeye veya daha fazla bilgi edinmeye motive hissedebilirsiniz. Sorunlu alanlarla yüzleşmeye cesaret edersiniz ve ilerlersiniz! Partnerinizle ilişkiniz hakkında anlamlı bir konuşma olabilir.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizin, hayallerinizin havada kaldığını hissediyorsunuz, artık eyleme geçme zamanı. Çevrenizle yaşayacağınız gerginlikler, yanlış anlaşılmalar canınızı sıkabilir. Kendinizi daha sakin bir şekilde ifade etmeye çalışın. Sizden yaşça büyük kişilerin fikirlerine kulak verin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün iş, kariyer hayatınız ön plana çıkabilir ve hem ortağınızla hem de finansal konularda şans sizden yana olabilir. Gününüz harika geçsin.

10 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, çalışma şartlarınızı yeniden gözden geçirmelisiniz. Mutsuz olduğunuz olaylardan, kendinizi çabuk soyutluyorsunuz. Sizi suçlayanlara karşı daima haklı bir savunmanız var. Olayların hem içinde, hem de dışında kalabilen ender kişilerden birisiniz. Sert, zıt düşüncelerle karşılaşabilirsiniz.

10 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>