Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin bu kadar çabuk erozyona uğrayacağını hiç tahmin etmiyordunuz. Bahçeli, pembe boyalı düşsel evinizin temelini bile kazamayacağınız şimdiden belli oluyor.

Kimsenin talip olmadığı uzun vadeli biryolculuğuna siz istekli olacaksınız. Bunun, şu günlerde size çok iyi geleceğini düşünüyorsunuz. Ama bu kaçış nereye kadar, bunu da bilmiyorsunuz.

Bir ikiye bölünmüşlük içindesiniz. Bu yüzden masraflarınız biraz daha artmış görünüyor. Aile içinde birilerini, bir satış işi için ikna etme çabalarına gereceksiniz. Fakat bu, kısa zamanda çözümlenecek bir işe benzemiyor.

Pişmanlıklar ertelenemiyor, vaktinde yaşanması gerekiyor, bunu görüyorsunuz. Bugünlerde ruhsal sağlığınızın bozulmamasına dikkat etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi durumunuzu,hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda doğru adımları atmanız durumunda, sizi bekleyen çok olumlu gelişmeler var. Ödüller, terfiler, kazançlar v.b...

16 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Cuma günümüzün ilk etkin görünümü, saat 06:36  Mars-Pluto arasında gerçekleşecek. Bu enerji,ve para konusunun sizin için şu aralar bir hayli önemli olduğunu gösteriyor. Ölünceye kadar arzu ettiğim hiç bir şeyi yaşamaktan vazgeçmeyeceğim diyebilirsiniz. Kendi yolunuzda ilerlemek istiyorsunuz. Belki şimdilerde zorlanıyorsunuz. Ancak daha etkili bir konumda olmak için bu zorlanma işinize yarayabilir. Sizi derinlikle düşünmeye teşvik edebilir. Saat 12:18 itibariyle burcunuzda ilerleyen Ay etkisinde, kendinizi olumlu yönde ifade edersiniz.  Fiziksel açıdan canlanırsınız. Gayet aktif, güler yüzlü, nazik ve çekici olursunuz.  Günlük işlerinizi yaparken iyimser, sorunlar karşısında son derece pozitif ve her işin altından kalkabilecek kadar hızlı düşünebilirsiniz. Cesaretiniz yüksek olur. Saat 17:06 Ay-Satürn kavuşumu üzerimizdeki sorumlulukların bazen gereğinden fazla yorucu olduğunu düşünmemize neden olur. Olumsuz bir durum olmasa da, kendimizi pek rahat hissetmeyiz. Ciddiye alınmak, saygı görmek isteriz. Öyle samimi ve içten davranmayabiliriz. Saat 22:14 Ay-Merkür görünümü, hemhayatımızla ilgili hem de kişisel anlamdaki işlerimizle ilgilenmenin işaretçisidir. Geçtiğimiz Eylül ayından bu yana olan gelişmelere bir bakalım, üzerinde düşünelim. Son duruma bakalım. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Yüzünü gülümseten güzellikler yaşamanız dileğimle,

16 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi durumunuzu,hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda doğru adımları atmanız durumunda, sizi bekleyen çok olumlu gelişmeler var. Ödüller, terfiler, kazançlar v.b...

16 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonu sana bol enerji ve heyecan aşılayabilir, kendini aşmaya gönüllü olabilirsin, bu sana imkan ve olanakları iyi bir içimde değerlendirme şansını verebilir. Özel hayatında ise birazcık kendini huzursuz hissedebilirsin, çünkü odağın çevren ve sorumlulukların olabilir. Sosyal açıdan paylaşımların seni neşelendirebilir.

16 Ekim 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güne bilemediğiniz olayları algılamakla başlayabilirsiniz. Gizli kalan şeylerden kendinize pay çıkarabileceğiniz zamanlardasınız. Kabullenme içinde olursanız daha kolay atlatacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra kişisel hassasiyetleriniz artabilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz.

16 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumlu bakış açısı geliştirmeniz gerekiyor. Pozitifliğinizi arttırmanız gereken günlerdesiniz. Motivasyonunuzu yüksek tutup her şeye gülmelisiniz.

16 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızdan ve çevrenizden göreceğiniz yardımlar artacak. Kadersel oluşumlar hayatı farklı gözlerle görmenize neden olabilir. Kariyerinizde işlerinizi daha kolay ilerleyecek.

16 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer anlamında cesaretinizi toplamalı, risk alınması gereken noktalarda risk alabilmelisiniz. Evet krizsel durumlara işaret ediyor ama unutmayın krizleri kendi yararınıza çevirebilecek güçte olabileceksiniz, o kadar kapkara değil bulutlar aslında. Risk alma, mücadele etme, kendinizi ortaya koyabilmelisiniz. Yalnız tüm kariyer/finansı etkileyecek girişimleriniz için bu haftayı çok iyi değerlendirin.

16 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

16 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>