Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sevdiklerine Destek Oluyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Daha dengeli olmalısınız. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri net olarak belli ettiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki sorumluluklarınızın bilincinde olmalı ve ona göre adımlar atmalısınız. Ne istediğinizi bildiğiniz sürece sorun yaşanmayacak.

Maddi konularda sert enerjiler alıyorsunuz. Genel olarak istediklerinize ulaşmak için uygun zamanı beklemelisiniz. Karmaşıklık yaşanabilecek bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünyevi ve sınırlı isteklerin, yaşamın manevi yönünü gölgede bırakmasından rahatsız olabilirsiniz. Değer verdiğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Bugün manevi ortamlar, sosyal sorumluluklar ilginizi çekebilir ve düşüncelerinizi uygulamak için yollar arayabilirsiniz.

16 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün finansal konularla ilgili bazı kararlar alman gerekebilir. Maddi anlamda kendini güvende hissetmek isteyeceksin ve buna odaklanacaksın. Ancak karar verirken dikkatli olmalı ve aceleci davranmamalısın. Yaratıcılığını kullanarak problemleri çözmeye çalışman da bugün seni olumlu yönde destekleyecektir. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

16 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ne zamandır görüşmediğin arkadaşlarınla bir araya gelerek özlem giderebilirsin. Son zamanlarda artan bir mide problemin varsa, sağlıksız besinlerden uzak durmak isteyeceksin. Hiçbir daveti kaçırmak istemeyecek, çağrıldığın her yere gitmek isteyeceksin. Aile bireylerinin yaşadığı sıkıntıları kendi sıkıntınmış gibi üstlenebilirsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazen alıştığınız gibi öğreneceğiniz gibi yaşamanız gerekebilir. Hayatın tek bir rutini olmayabilir; kendinizi buna alıştırmanızda fayda var. İş için ya da farklı amaçlarla bir araya geleceğiniz kişilerle akşam saatlerinde görüşmeniz daha verimli sonuç almanızı sağlayacaktır.   

16 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bazı konularda netleşmeyen süreçler içinde olabilirsiniz. Güçlü kişilerden destek alabilirsiniz. İlişkilerinizde sakin olmaya özne gösterin. İşlerinizi daha iyi hale getirmek isteyebilirsiniz. Bugün kendinizi endişeli hissedeceğiniz durumlar yaşanabilir. Kendinizle kalmak ve bazı sorgulamaları yapmak isteyebilirsiniz. Kendinizi göstermek zor olabilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenme isteğinin hayatınızın her alanına hakim olacağı bugünlerde yanlış bilgiye yönelmeniz sizi insanların özel hayatlarını kurcalamaya itebilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcı düşünceler ve farklı konular gündeminde olabilir bugün. Bu konularda parasal harcamalar yapmadığın sürece daha keyifli bir gün geçirebilirsin. Bazı şeyleri keşfetmek ve daha keyifli konulara odaklanmak enerjini yenileyecek.

16 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün kendinizi bir rutinden veya modası geçmiş bir kalıptan çıkarmak istiyorsunuz. Özellikle artık size iyi bir amaç sağlamayan şeyleri değiştirmek için adeta zorlanıyorsunuz. Bu öngörülemeyen bir durum karşısında ancak neyin değişmesi gerektiğiyle daha iyi temas kurarak ve ardından dizginleri ele alarak sorumlu olmayı hedefleyebilirsiniz! Ev işlerinizi, işinizi, sağlığınızı veya alışkanlıklarınızı farklı şekilde yapma motivasyonu gelebilir. Bu enerji kıvılcımını, iyi sağlık ve alışkanlıklara ulaşmanızı veya günlük hayatınızdan daha fazla keyif almanızı engelleyen koşulları düzeltmek için kullanmayı hedefleyin. Gün, ani veya aşırı bir değişiklik değil, yeni veya yenilikçi bir yaklaşım gerektirir. Cesur çözümler ve yöntemler zamanı olabilir.

16 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlük duygularınızın belirgin olmasına rağmen, alışkanlıklarınızdan da vazgeçemiyorsunuz. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla, organize çalışmalar içinde bulunacak, grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.

16 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

16 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün hastane, sağlık konuları ön plana çıkabilir veya biraz duygusal olarak bunalımlı hissedebilirsiniz. Gündelik hayatınızda, çalışma hayatınızda ani gelişmeler sizi psikolojik olarak zorlayabilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İçsel dengenizin bozulması, günlük olaylara da yansıma yapıyor. Bugün, ailenizle fikir birliği yaptığınız konularda kendinizi yalnız hissetmeyeceksiniz. Aktif zekanız, sizi olumlu kılsa da, aşırıya kaçan hareketleriniz başkalarına olumsuz gelebilir. Öfkeli olduğunuz zaman yalnız kalmaya çalışmalısınız. Dinlenmek sizi olumlu kılıyor.

16 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>