Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Maneviyatın Güçleniyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, ufak tefek sorunlara çok fazla takılı kalıp ilişkinize zarar vermemeye çalışın. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor.

Karmaşadan uzak durmaya çalışmalısınız. Sınırlar üzerindeki etkinliğinizin belirli ölçüde değişiklik gösterme ihtimali de var.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda bazı sorunlar yaşanabilir. Adımlarınızı ona göre atmanız, sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Motivasyonunuzun yüksek olacağı bir gündesiniz. Kişisel bakımınıza, ihtiyaçlarınıza, bedensel durumunuza odaklanabilir ve daha iyi hissetmenin yollarını arayabilirsiniz. Kişisel projelerinizle ilgilenmek, yeni bir başlangıcı nereden nasıl yapacağınızı araştırmak heyecanınızı taze tutacaktır.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Yay burcu için ilişkilerinizde daha fazla iletişim kurmaya ve dürüstlüğü ön planda tutmaya odaklanmanız gerekebilir. Ayrıca, hedeflerinize daha yakın olmak için cesaretinizi toplamalı ve risk almaktan çekinmemelisiniz. İş hayatınızda yeni fırsatlarla karşılaşabilir ve yaratıcı düşüncelerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Sağlık konusunda ise beslenmenize dikkat etmenizde fayda var. Bugün, kendinize zaman ayırarak ruhunuza iyi gelecek aktiviteler yapabilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küs olduğun arkadaşının barışma adımına tepkisiz kalmak istemeyeceksin. Parasal konulardaki tedbirli davranışlarının artılarını görmeye başlayabilirsin. Uzun süredir akrabalarını ihmal ettiğini fark ediyorsun. Akraba ziyareti yaparak manevi duygularını pekiştirebilirsin. Bebek bekleyen bir Yay burcuysan, mide bulantıların sana zor anlar yaşatabilir.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluk sahibi olmanın avantajları zorlu virajlardan sonra gelir. Bugün o virajları geçemeyecek gibi hissederken bile içinizde bu umudu ve dengeyi bulabilirsiniz. Dikkat gerektiren, analiz yapmanız icat eden konularda başarılı olmak için aklınızda o umut ve dengeden başka bir şey olmamasına özen gösterin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel özen gösterdiğiniz konularda mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda değişiklikler yaşanabilir. Bazı konuları sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz. Görüşmeler hızlanabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda keyifli bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla birlikte sevdiğiniz yerlerde zaman geçirebilirsiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla alakalı diğer konularda güçlü ve olması gerekenin kararını çekinmeden alabileceksiniz.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendi hayatına odaklanmak ve keyifli vakitler geçirmek isterken etrafında yaşananlar seni biraz gerebilir. Daha rahat ve mutlu bir gün geçirme isteğin çevrendeki gergin enerjiler tarafından biraz eleştirilebilir. Ancak sen kendi işine bakmalısın bugün.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, içgüdünüz zamanınızı biraz da kendinize ayırmaktır çünkü bunun nihayetinde daha tatmin edici olacaktır. Bu, ilişkileri güçlendirmek için genellikle iyi bir zamandır. Bir partner, hayatınıza daha fazla deneyim veya aktivite getirmeniz için size yardımcı olabilir. Onların desteği ve cesaretlendirmesi gerçekten yardımcı olabilir. Sizin için ufkunuzu genişletmek bir hedef olabilirken, özel biri sizi sabırla bir şeyler yapmaya ikna etmeye yardımcı olabilir. Şu anda beceriklisiniz ve bir fırsatı keşfetme yeteneğiniz yüksek. Gerçekçi bir özgüven ve hayata dengeli bir yaklaşım için harika bir zaman.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Güvenebileceğiniz bir çevreye gereksinim duyacak ve olayları farklı yönlerden araştıracaksınız. Beklentilerinizde acele etmeyin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün kendinizi enerjik, pozitif hissedebilirsiniz. Ancak aile, ev konularında bazı aksilikler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Temmuz 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Öncülüğünüz yaptığınız konularda kendinizi huzursuz hissediyor ve bazı olayları başlattığınız için, sonradan pişmanlık duyabiliyorsunuz. Bugün, Ay aşk evinizi etkilemekte ve kişisel ilişkilerinize mantıklı bir şekilde yaklaşmanızı sağlamaktadır. Partneriniz, sizin yapıcı davranışlarınız karşısında olumlu bir tavır takınacaktır.

17 Temmuz 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>