Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Gizliliğini Korumalısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda huzursuz edici herhangi bir şey yaşanmayacak. Birlikte olduğunuz kişiyle her açıdan huzurlu bir gün geçireceksiniz. Var olan sorunların da ortadan kalkma ihtimali var.

Mesleki olarak sorunlar yaşanabilir. İş arkadaşlarınızla aranızdaki olaşabilecek anlaşmazlıklara dikkat edin. Biraz daha uyum ve anlayış göstermek, sizin için de iyi olabilir.

Bugün elinize geçen maddi güçten en iyi şekilde yararlanmaya çalışın. Gelir ve gider arasında uyum rahat nefes almanızı sağlayabilir. Biraz sabırlı olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Alıştığınız yerler, işler ve ilişkilerde değişim gerekebilir, özellikle parasal konularda yaşadığınız sıkışıklıklar sonlanabilir. Ancak, bunu başarmak için çalışma yöntemlerinizi ve alanlarınızı yeniden değerlendirmeniz gerekebilir. Kısıtlı bir finansal dönem olabilir; mevcut imkanları koruyup risklerden kaçınmalısınız.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendireceğiniz bir gün olabilir. Hareketli bir gün sizleri bekliyor olabilir, bu yüzden enerjinizi doğru yönlendirmeye özen göstermelisiniz. Kendinize olan güveniniz sayesinde karşınıza çıkabilecek zorlukların üstesinden gelebileceksiniz. Kişisel ilişkilerinizde de daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Eğitim veya öğrenim konularında da olumlu gelişmeler yaşanabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Coşkulu ve hareketli karakterinin artık durulma zamanı geldiğini görüyorsun. Devrim gezegeni Uranüs, toprak burcunda geri giderken seni sakinliğe davet edecek. Teknolojik aletlerden yana canın gün içerisinde sıkılabilir. Akşam saatlerinde katılacağın organizasyonda, uzun zamandır görmediğin kişilerle karşılaşabilirsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler ve ortaklıklarınızda verimli bir gün geçirebilirsiniz. İşbirliği yaptığınız kişiler sizin gücünüzü kabul edebilir. Seyahat ve eğitim fırsatları da öne çıkabilir, yeni bilgiler öğrenme konusunda başarılı olabilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün hedeflerinize ulaşmak için yaratıcılığınızı ön plana çıkmak isteyebilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sorumluluklarınızda artış olabilir. Uğraştığınız işleri tamamlamak için bazı konulara daha fazla önem verebilirsiniz. İlişkilerinizde göremediğiniz taraflar sizi rahatsız edebilir. Sanatsal işlerle ilgilenebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddiyatla alakalı olarak artıya geçtiğiniz bir zamandasınız. Aşk hayatınızla alakalı deneyimleri hayatınıza çekeceğiniz bir evredesiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal konulara her zaman kafa yormuyor olabilirsiniz. Bugün görmezden geldiğiniz ya da ilgilenmediğiniz bu durumlara göz gezdirmeniz gerekebilir. Hayatınız boyunca kendinizden ödün vermeye devam edemeyeceğinizi kabul edin ve bugün sizin için önemli olan, heyecan veren konulara zaman ayırın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, etkileşimlerinizden ve tartışmalarınızdan değerli dersler öğrenme fırsatı sunuyor. Bu dersler her zaman kolay olmasa da sonunda size fayda sağlayacaktır. Finansal durumunuzla ilgili olarak bir şeyleri değiştirme ve harcamalarınızı gözden geçirme zamanı olabilir. Önümüzdeki dönemde, paranız ve eşyalarınızla ilgili olarak ne istediğinizi ve neye ihtiyacınız olduğunu belirlemek, önemli bir çalışma olabilir.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgili yaylar bugün sizden yaşça büyük insanlarla tartışmamaya özen gösterin. İş hayatınızda gerginlikler, yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Olayları abartılı şekilde yaşama enerjiniz bugün çok yüksek. Dengede kalmaya çalışın. Sezgilerinizi kullanarak sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün iş, kariyer hayatınızda kaos gerçekleşebilir. Sakin kalmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

2 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yakın çevrenizle ilişkileriniz yönünden oldukça olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Geçmişte ufak kırgınlıkların yaşandığı bir arkadaşınızla karşılaşıp hiçbir şey olmamış gibi davranmanız mümkün. O bu davranışa ılımlı yanıt verecek. Amirleriniz değerinizi gün geçtikçe daha çok takdir ediyor. Size yapılacak öneriler karşısında ailenizin ve dostlarınızın fikrini alın. Para konusunda geçici bir daralma söz konusu. Televizyon karşısında bir şeyler atıştırarak zaman geçirmek yerine egzersiz yapın.

2 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>