Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ani Gelişmelere Dikkat! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygularınızı ifade etmekten kaçınmayacaksınız. İlişkiniz olsun ya da olmasın, heyecanlandıracak gelişmeler gündeme gelebilir. Kontrollü olduğunuz takdirde her şey istediğiniz gibi şekillenebilir.

Fırsatlar konusunda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Olumsuzlukların üstesinden gelmek için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. İstediklerinize ulaşma şansınız oldukça fazla. Sorun yaşamayacağınız bir gündesiniz.

Finansal olarak daha rahat adımlar atma şansınız var. İstediklerinize ulaşmanız çok da zor olmayacak. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Elinizdeki parayı daha mantıklı değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içi konuları daha farklı yönetmeniz gerekebilir. Evdeki düzeni gözden geçirerek, ailenizle daha uyumlu bir yaşam alanı yaratabilirsiniz. Belirsizlikler ve güven sorunu varsa önemli kararlar, satın almalar konusunda acele etmemelisiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün pozitif enerjinizle herkesi etkileyecek ve karşınızdakilere ilham vereceksiniz. Kariyerinizde hareketli ve verimli bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhunuzu besleyecek aktivitelere yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Sağlık konularında dikkatli olmakta fayda var, beslenmenize dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

20 Ağustos 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan Yay burcuysan, düğünün her ayrıntısıyla ilgilenmek isteyeceksin. Sade ve şık organizasyon hayal ediyorsun. Düğününde bu detayları her alanda ön plana çıkarmak istiyorsun. Eğitim sektöründe çalışan Yay burcuysan, ani gelişmelere adapte olmakta zorlanacaksın.

20 Ağustos 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçsel dünyanızda derinlemesine bir keşif yapabilir ve geçmişle ilgili bazı konuları ele alabilirsiniz. Kendi içsel süreçlerinizi anlamak ve bilinçaltınızı keşfetmek için uygun bir gün olabilir. Kendinizi tanımak bu süreçte en büyük faydayı sağlayacaktır.  

20 Ağustos 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konular da değişiklikler gündeme gelebilir. Toprak, emlak konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi güçlendirmek isteyebilirsiniz. Bunun için çaba sarf edeceksiniz. Yeni kararlar almakta, bazı konularda harekete geçirmek için mücadele verebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları sağlamlaştırmak isteyeceksiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konularla ilgili problem yaşayacak gruplar içerisinde sizler de varsınız. Sağlık açısından bugünlerde tansiyonunuza dikkat etmenizde fayda var.

20 Ağustos 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ne istediğinizi ve istemediğinizi ayırt etmekte zorlandıkça bundan vazgeçmemelisiniz. Hayatın çoğunlukla bir şeylerin üstüne gidilerek yaşandığını görmeli ve kendinizi buna alıştırmalısınız. Arkadaş çevrenizle bir araya geldiğinizde kelimeleriniz ve tavırlarınız dikkatlerden kaçmayacaktır, özenli olmanızda fayda var.

20 Ağustos 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bu günlerde işinizden her zamankinden daha fazla keyif alıyor olabilirsiniz ancak ev hayatınız veya kişisel meseleleriniz şu anda ekstra ilgiye ihtiyaç duyabilir. İlgi alanlarınızı daha iyi anlamak için heyecan verici bir zamandan geçiyorsunuz. Gün, biraz hoşnutsuzluk yaratabilir ve huzursuzluğun merkezinde bir ortam değişikliği ihtiyacı olabilir. Bir rutine veya plana çok katı bir şekilde bağlı kalırsanız daha iyi bir yöntem öğrenemeyebileceğiniz için yapacağınız bir değişiklik sizi yeni bir yöne itebilir. Yeni planlar varsa uyum sağlamayı ve mümkün olduğunca esnek olmayı hedefleyin. Yine de, düzen eksikliği daha geniş hedeflerinizin önüne geçebilir ve bir dahaki sefere daha hazırlıklı olmaya karar verebilirsiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. İstediğiniz her türlü şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

20 Ağustos 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerde pireyi deve yapmaya devam edersiniz geri dönüşü olmayacak şekilde sevdiklerinizden kopabilir. Yanlış anlaşılmalar, ego çatışmaları yaşanabilir. Doğru bir şekilde iletişim kurmak için empati yeteneğinizi kullanmalısınız.

20 Ağustos 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün evinizle ilgilenmek, ailenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz ancak iletişim sorunları veya ev düzeninizle ilgili bazı karmaşık durumlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Ağustos 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Venüs'ten aldığınız olumlu etki sayesinde gözle görülür bir cazibe yoğunluğunuz var. Beklentilerinizde önemli gelişmelerin gündeme gelmesiyle kafanız karışabilir. Özel durumlar söz konusu. Bugün her şeyi çabuk kavrıyorsunuz.

20 Ağustos 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 42' 33" R
Ay
Yengeç
22° 28' 58" R
Merkür
Akrep
15° 15' 33" R
Venüs
Yay
07° 02' 17" R
Mars
Yengeç
25° 36' 01" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 39" R
Satürn
Balık
13° 08' 44"
Uranüs
Boğa
26° 13' 05"
Neptün
Balık
27° 40' 25"
Plüton
Oğlak
29° 40' 27"
Chiron
Koç
20° 48' 24"
Lilith
Terazi
12° 52' 31"
True Node
Koç
06° 23' 21"
Son Güncelleme : 23/10/2024 18:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>