Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özgürlük anlayışınız sevgilinize biraz şımarıkça geliyor. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, biraz kendini beğenmişlikten kaynaklandığını düşünüyor.

Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Düzenciliğiniz, disiplinliliğiniz, işe bağlılığınızla tam birinsanı görüntüsü veriyorsunuz.

Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

Gönülden bağlı olduğunuz ilişkilerde çok tutarlısınız. Dostlarınız size sonuna kadar güvenebiliyorlar. Ama bir dostunuzun bu inancı sarsılıyor, özen göstermenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta ortalarını pek sevmiyorsunuz. Hafta başı işlere teslim oluyor, hafta sonuna doğru da tatil havasına giriveriyorsunuz. Ama haftanın ortası kabusunuz gibi. Bu akşam arkadaşlarla bir araya geleceksiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, sizi dostlar arasında olmazsa olmaz biri yapıyor. Çocuklarla iyi iletişim kuruyorsunuz. Paçanıza yapışmaları da sizi usandırmıyor.

18 Ekim 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Pazar gününe saat:01:40 Mars-Jüpiter kavuşumuyla güne adım atıyoruz. Birkaç gün etkili olacak bu görünüm, meslekiyoğunluğu, aktivite, girişim, görüşme, yolculukların işaretçisidir. Düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Bitmiş işlerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. Sunum yapabilirsiniz. Birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Bir başvuruda bulunabilirsiniz. Bunlar bu görünümün olumlu yanları olarak faydalıdır. Dikkat edilmesi gereken nokta, aceleyle veya endişeyle kararlar vermemektir. Sakin ve aklımız başımızda olsun. Önümüze ardımıza bakalım. Başkalarının fikrini de alalım. Özellikle grup faaliyetlerinde,ortamında ilişkilerimizi düzgün tutalım. Saat 11:48 - 21:52 arasında boşlukta ilerleyecek Ay süresince, kimseden çekinmeden düşüncelerinizi dile getirmenizi, hedefiniz üzerine gitmenizi, sakin bir yaşam yerine heyecanlı maceralara açık olmanızı sağlasa da, lütfen tedbirli olmayı, aceleci kararlar vermemeyi biliniz. Saat 21:52 itibariyle Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Kendimizi güven içinde hissettirecek durumlara, kazanç anlamındaki işlere ciddiyetle eğileceğiz. Para konusunda şu aralar sıkıntınız varsa, çözüm bulmaya çalışabiliriz. Kafanızın içinde hala tam olarak yerine oturmamış meseleler düşündürücü olabilir. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

18 Ekim 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah saatleri alacağınız bir haber yüzünden huzursuzluk duymanız mümkün. Enerjinizle birlikte beklentileriniz de fazlalaşacak. Sürprizlerden etkilenebilir, yepyeni istekler içine girebilirsiniz. Yaşantınızda ciddi ve köklü değişikler meydana gelirken tedbirli davranmalısınız. Aşk hayatınız hareketleniyor.

18 Ekim 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz, ama duygusal davranmamalısınız. Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

18 Ekim 2015, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel planlarınızı gözden geçirebilir ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Aynı zamanda ailevi konular da önemli olabilir.

18 Ekim 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dönüş... Efsane gibisiniz. Maddi çıkmazdaki durumlarda bile dümeniniz asla batmıyor. İdarenizi en iyi derecede bileceğiniz gündesiniz.

18 Ekim 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Ekim 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önünde sevdiğiniz insanla veya ailenizle olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları, ilişki sorunlarına açık olabilirsiniz. Aile bireyleriniz arasındaki ilişkilerde sizi yanıltabilir veya yorabilir.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş Akrep Burcu'na giriş yapacak. Daha içe dönük olabilir, kendinizle kalmak isteyebilir, iç dünyanızı sorgulayabilirsiniz. Hayatın neresindeyim, hedeflerim neler gibi konuları sıkça düşünebilirsiniz. Bu bir aylık süreç yeni başlangıçlar yapmak için pek elverişli zamanlar değil açıkçası, elinizdeki potansiyel işleri bitirmenizde yarar var. Sağlığınıza özen gösterin.

18 Ekim 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

18 Ekim 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 54' 16" R
Ay
Boğa
15° 15' 40" R
Merkür
Başak
20° 53' 10" R
Venüs
Terazi
27° 55' 48" R
Mars
Yengeç
09° 39' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 38"
Satürn
Balık
15° 01' 48"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 30"
Chiron
Koç
22° 14' 36"
Lilith
Terazi
09° 18' 22"
True Node
Koç
06° 38' 02"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>