Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Ekim 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sizinle çok ilgilenen birisinin sürekli üzerinize gelmesi, sizi sıkmış görünüyor. Hoş görünmek için gösterdiği çabanın, size ne kadar itici geldiğinin farkında değil.

Tepeden tırnağa bir değişime ihtiyacınız var gibi görünüyor. Belli ki, mevcut koşullarınızla hiçbir şeyi düzeltemeyeceksiniz. İşlerinizdeki dönemsel düzelmeler size hiç umut vermiyor.

Bugünlerde harcama yapacak durumda değilsiniz. Önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız masraflar epeyce belinizi bükecek. Ama hepsinin karşılığını umduğunuz şekilde alacaksınız.

Cesur kararlar alabiliyor, aynı cesaretle de uyguluyorsunuz. Ama şu son kararlılığınızda, cesaretinizi kırıp sizi biraz düşündürecek bazı gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konuları en iyi şekilde nasıl halledebileceğiniz veya en iyi hangi açıdan veya nasıl yaklaşılabileceği üzerine daha fazla düşünebileceğiniz birkaç gün. Her şey karanlık görünüyorsa gözünüze, eve diğer taraftan baktığınızda evin arka cephesinin ışıl ışıl olduğunu fark edebilirsiniz.

19 Ekim 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar yeni haftamız, saat 11:25 Ay-Neptün olumlu görünümüyle başlıyor. Bu görünüm aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen göstermeniz gerektiğini söylemektedir. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşünmeniz çok daha hayırlıdır. Aksi halde boş yere güven duygunuzu, inancınızı zedelemiş olursunuz. Sevgi, dostluk bağlarınızı lütfen güçlü tutunuz. Saat 13:13 Ay-Merkür görünümü, maddi hesaplamalar anlamında önem taşıyor. Elimizdeki miktara göre işlerimizi halletmemiz gerekebilir. Kafamızın içindeki planları uygulamak isteriz. Ödenecekleri hallettikten sonra ihtiyaçlarımıza yöneliriz. Saat 15:37 Ay-Venüs olumlu görünümü altında, etrafınızdaki kişileri kontrol etme ihtiyacınız yüksektir. Çünkü  yöntemlerinizin kabulünü ve  sözlerinizin onaylanmasını bekleyebilirsiniz. Saat 22:12 Ay-Pluto kavuşumu, Yayların pek  hoşuna gitmeyebilir. Çünkü ciddiyet ve biraz da karamsarlık içerir. Ancak şu var ki, eğer bir kişi güven içinde yaşamak istiyorsa disiplinli olması gerektiğini bilmelidir. Yeni haftanın sizlere şans, huzur ve mutluluk yaşatması dileğimle,

19 Ekim 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi dile getirebilirsiniz, ama duygusal davranmamalısınız. Ne istediğinizi bilirseniz duygusal tartışmalardan kaçınabilirsiniz.

19 Ekim 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak, farklı beklentiler içine gireceksiniz. Seyahate çıkma isteği duyabilir, uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşebilirsiniz. Tabii size ziyarete gelenler olabilir.

19 Ekim 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel konudaki yeteneklerinizi sorumlu olduğunuz işlerde rahatlıkla kullanacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızla birlikte yeni sorumluluklar alabilirsiniz. Öğle saatlerinde teknik aksaklıklar olabilir. Sakin olmaya çalışın. İlerleyen zamanlarda işlerinizi toparlayabileceksiniz.

19 Ekim 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öyle sine övgü dolu söyler duymaya başladınız ki gülücükler yüzünüzden hiç eksik olmuyor. Geçmişte yaşanan kötü olayları atlatmayı başardınız.

19 Ekim 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

19 Ekim 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Girişimleriniz sonucunda parasal hayatınızı gözden geçireceğiniz bir gün içindesiniz. İçgüdüsel olarak bazı şeylerin size yaradığını biliyorsunuz. Kariyerinizde ve toplum önü işlerinizde çok önemli fırsatlar ve girişimler karşınıza gelecek.

19 Ekim 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş arıyorsanız kadın desteği sayesindebulma, terfi gbi bir amacınız var ise bu hafta özellikle buna kavuşabilirsiniz. Bu hafta üstleriniz, yöneticilerinizden övgü dolu sözler alabilir, size kazanç sağlayacak önemli toplantılar söz konusu olabilir.

19 Ekim 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

19 Ekim 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 53' 51" R
Ay
Boğa
15° 09' 35" R
Merkür
Başak
20° 52' 24" R
Venüs
Terazi
27° 55' 17" R
Mars
Yengeç
09° 39' 02" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 36"
Satürn
Balık
15° 01' 50"
Uranüs
Boğa
27° 05' 41"
Neptün
Balık
28° 30' 15"
Plüton
Oğlak
29° 44' 31"
Chiron
Koç
22° 14' 37"
Lilith
Terazi
09° 18' 19"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 21/09/2024 12:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>