Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu ilişkinin, bu kadar paraya endeksli olduğunu düşünemiyordunuz. Ciddiye almayıp karşılıklı olarak çöpe attığınız küçük problemler, şu dar günlerde çöpten çıkartılıp tek, tek masaya konuyor.

Bugünlerde sizin için önemli olan bazı insanlarla görüşmeleriniz olacak. Onlara sadece parlak fikirlerinizden söz etmeli, hak ettiğini elde edememiş, bu yüzden sorunlar yaşayan biri görüntüsü vermemelisiniz.

Yaşadığınız problemler büyük, ama geçici. Çünkü durumunuza asla razı olmuyor, her koşulu değerlendirmeye çalışıyorsunuz. Bu çabanız size hiç ummadığınız bir zamanda yepyeni gelir kapıları açacak.

Sizinle ilgili parlak düşünceleri olan birilerinin sürekli gündemindesiniz. Ama bu ilişkilere bir tavır belirlemeniz için, bu kişileri mutlaka keşfetmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde kendinizi pek iyi hissetmiyorsunuz. Hangi sıkıntılı taşı kaldırsanız, altından ekonomik problemler çıkıyor. Bu sizi iyice bunalttığı gibi, rahatlatıyor da. Elinizden bu anlamda daha fazla bir şey gelemeyeceğini biliyor ve kendinizi suçlayamıyorsunuz. Günün ilerleyen saatlerinde alacağınız bir telefon, sesinizi yükseltmenize, herkesin sizinle ilgilenmesine neden olacak.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar cumartesi gününe, saat 05:53 Venüs-Neptün karşıtlık etkisinde başlıyoruz. İş hayatı ve ilişkimizin tekrar gözden geçirilmesi yönünde önem taşıyor. İşinizde sorunlar veya beraberliğinizde problemler yaşıyorsanız bugün acil kararlar vermeyiniz. Olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmamız lazım. Durumumuzu risk altına almamalıyız. Bir sorunumuz varsa bunu kesip atmanın yolu, öncelikle düşünmekten, iyice analiz etmekten geçiyor. Diyelim ki, istediğimiz gibi gitmiyor diye işten ayrıldık,  ilişkimizi bitirdik veya birileriyle yollarımızı ayırdık.  Eğer pişman olmayacaksak, bunu yapmak mantıklı ise, sizi anlıyorum. Ancak öyle de olsa bugün yine düşünmekte yarar var. Yoksa hoşçakal demek kolay ama sonrası ne olacak? Saat 15:20 Ay-Mars görünümü, ailevi ve mesleki yöndeki meseleler üzerinde dikkatlice durmanız gerektiğini göstermektedir. Özellikle çalışma koşullarının düzeltilmesi yönünde hedefler belirleyebilir, bunları özgür biçimde yoluna koymak isteyebilirsiniz. Kimi zaman ani çıkışlarınız olabilir. Saat 15.41 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla özgür olmak isteğimiz yoğun. Bu özgürlüğü işimizle alakalı konularda da düşüneceğiz. Gelişim, büyüme ve zenginleşmeyi sağlayan projelere, işlere yöneleceğiz. Bu konular üzerinde düşüneceğiz. Saat 23:40 Ay-Uranüs görünümü, değişim eğer güzel olacaksa hayır demeyiz. Bu görünüm, bize farklı ve heveslendirici olan ne varsa, ona doğru yönlenmemizde yardımcı olabilir. Cumartesi gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

17 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kariyerinizi, toplum içerisindeki duruşunuzu veya şan ve şöhret başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda yıldızınız parlıyor. Eğer her şeyin ters gideceğini düşünüyorsanız, falcınızı değiştirmelisiniz! Artan hayranlarınız ne dediğimi anlamanıza yardım edecektir.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haberlerden ve olaylardan kolay etkileneceğiniz bir gün. Gelişmelerin çok farklı yönlerde olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, istekleriniz giderek artıyor. Bugün duygularınızı denetim altına almanız gerekebilir. Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haberden etkilenebilirsiniz.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken şanslısınız ve niyetlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Duygusal açıdan önemli konular var.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Yaylar eşinizin ailesinden gelecek hastalık haberleri biraz canınızı sıkabilir ama endişelenmeyin. İşle ilgili planlarınız istediğiniz gibi gidiyor.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Ekim 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Toplum önünde sevdiğiniz insanla veya ailenizle olan ilişkilerinizde bazı hayal kırıklıkları, ilişki sorunlarına açık olabilirsiniz. Aile bireyleriniz arasındaki ilişkilerde sizi yanıltabilir veya yorabilir.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinize çok daha kolay bir şekilde ulaşabileceksiniz, fiziki görüntünüzde değişiklikler yapabilir, kişisel yeteneklerinizi daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. İletişim hayatınızın temelinde yer alacak, önemli anlaşmalar sözleşmeler imzalayabilirsiniz, iletişim araçları satın alabilirsiniz. Aşkı hayatınıza rahatlıkla çekebileceksiniz. Sevme ve sevilme dönemi başlamıştır sizler için.

17 Ekim 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

17 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 58' 20" R
Ay
Boğa
16° 16' 26" R
Merkür
Başak
21° 00' 55" R
Venüs
Terazi
28° 00' 53" R
Mars
Yengeç
09° 41' 35" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 52"
Satürn
Balık
15° 01' 30"
Uranüs
Boğa
27° 05' 37"
Neptün
Balık
28° 30' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 28"
Chiron
Koç
22° 14' 26"
Lilith
Terazi
09° 18' 49"
True Node
Koç
06° 38' 05"
Son Güncelleme : 21/09/2024 14:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>