Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ocak 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Herkesin beğeniyle bakmayacağı bazı alışkanlıklarınız var. En azından, hiç kimse bunları sizinle paylaşmak zorunda değil. Siz ise bunları sevgilinizi bu alışkanlıklarınız paylaşmaya zorluyorsunuz.

Bugünlerde aksaklıklar bitmiyor. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşacaksınız. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz.

Paranızın kıymetini fazlasıyla bilmenizin yanında, aşırı cömert davrandığınız durumlar da oluyor. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden yaşadığınız maddi sıkıntıyla da kendinize kızıyorsunuz.

Sonucuyla ilgili fazla iyimser tahminlerde bulunduğunuz bir kararı vermek üzeresiniz. Bu konuyu, uyarılara önyargılı bakmadan yeniden bir düşünmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dost çevrenizden birine verdiğiniz değerin, onun ilgisizliğiyle daha da arttığını söyleyenlere kızıyorsunuz. Biraz düşünürseniz, eşitsiz ilişkinizi fark edebileceksiniz. Yeni etkilendiğiniz kişinin sizi bugünlerde araması gerektiğini düşünüyor, bekliyorsunuz. Ama bu gecikme, duygularınızın karşılığı olmadığı anlamını taşımıyor. Umutsuzluk için çok erken.

25 Ocak 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne boşlukta ilerleyerek seyreden Ay 07:02 itibariyle Terazi burcuna geçiyor. Güne enerjiniz yüksek başlıyorsunuz. Arkadaşlarınızla geleceğe yönelik planlar yapabilirsiniz. Sosyal yardım kuruluşlarında veya derneklerde aktif rol alabilirsiniz. Bugün başkaları için çaba sarf edebilirsiniz. Şansınızın açık olduğu bir gündesiniz. Beklediğinizden daha güzel haberler alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Öğrenmeye açık bir dönemdesiniz. Kardeşinizin veya yakınlarınızın bir konuda sizin fikirlerinize ihtiyacı olabilir. Sevgiler, Astromeri

25 Ocak 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Yalnız kalmak iyi gelecek!Sinirlerine hâkim olman gereken bir gün. Sabahtan beri çatmadığım kişi kalmadı ama bir nedeni yok, içimden öfke fışkırıyor diyorsan, Ay?ın konumundan oldukça etkilenmişsin demektir. Ya da uykusuz geçen bir gece seni bu hale getirmiş olabilir. Özellikleyerinde bu gergin tavrını dizginlemelisin. Planlarının dışında katılman gereken bir toplantı ile karşılaşacaksın. İlişkisi olan bir Yay burcuysan, sevgilinden gelecek haber ya da sürpriz mutlu olmanı sağlayacak. Evliliğinde uzun zamandır belli başlı sorunlar yaşıyorsan, etrafında gelişen olaylarla eşine özünde ne kadar bağlı ve âşık olduğunu anlayacaksın. Sanatla ilgileniyorsan, üretkenliğinin azaldığını düşünebilirsin. Bu durumdan dolayı bir süre yalnız kalma kararı alabilirsin.

25 Ocak 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle olan ilişkileriniz hız kazanabilir. Yeni gireceğiniz sosyal ortamlar size bazı fırsatların kapılarını aralayabilir.

25 Ocak 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Giriştiğiniz işlerde ellerinizi kirleteceksiniz. Yaratıcılığınızı kullanacağınız zamanlar içindesiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle daha rahat ilerleyebilirsiniz. İlerleyen saatlerde sohbet edeceğiniz ortamlarda bulunmak size iyi gelecektir.

25 Ocak 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çok hoş teklifler alacak ve hemen harekete geçeceksiniz. Elinize geçen fırsatları zamanında değerlendirebilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz. Katılacağınız davetlerde son derece sempatik ve çekici olabilirsiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal yönden hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelip düşünce ve fikirlerinizi paylaşmaktan keyif alabilirsiniz. Her paylaşım kanalında olduğa aktif olabilirsiniz.

25 Ocak 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi anlamda çok güçlü bir gün. Gökyüzü haritalarınızın kazanç kısmını aydınlatıyor. Ayın sonunda elinize geçecek bu kazanç yüzünüzü oldukça güldürecektir. Birçok Yay burcu yer değiştirme, ev değiştirme,değiştirme, taşınma gibi eğilimler içerisindeler. Oldukça da uygun zamanlar.

25 Ocak 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat ederken adeta bir sosyal kelebek kimliğine bürünebilirsiniz. Arkadaşlarınız varlığınızla mutlu olurlar. Sanatsal faaliyetlerin içinde olmak sizi mutlu eder. Toplulukların hukuki haklarını gözeteceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızın arasında çöpçatanlık görevi de size düşer.

25 Ocak 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstlerinizin görevlerinizi nasıl yerine getirdiğinizi yakından takip edecekleri bir gün geçirebilirsiniz. Bu durum, tüm vaktinizi sadece sorumluluklarınıza ayırmanızla birleşerek bir iç gerilim yaratabilir ve çevreyle olan ilişkilerinizi etkileyebilir. Sağlığınıza dikkat...

25 Ocak 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 37' 09" R
Ay
Boğa
10° 59' 18" R
Merkür
Başak
20° 20' 39" R
Venüs
Terazi
27° 34' 28" R
Mars
Yengeç
09° 29' 29" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 36"
Satürn
Balık
15° 03' 05"
Uranüs
Boğa
27° 05' 57"
Neptün
Balık
28° 30' 44"
Plüton
Oğlak
29° 44' 40"
Chiron
Koç
22° 15' 19"
Lilith
Terazi
09° 16' 25"
True Node
Koç
06° 37' 50"
Son Güncelleme : 21/09/2024 05:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>