Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizle yan yanayken bile iki yabancı gibisiniz. Onun sizden ne kadar uzakta olduğunu net olarak görebiliyorsunuz. Bir karar verin ve yeniden doğmuş gibi hayata katılın.

Çözülmez gibi görünen sorunlar bir bir ortadan kalkıyor. Bu konularda çok özel becerileri olan biriyle dayanışma içindesiniz. Bu dayanışmayı bazı yeni projelerle bir ortaklığa dönüştürme niyeti içine gireceksiniz.

Bugünlerde bir yakınınıza büyükçe bir para desteğiniz olacak. Ekonomik yaşayabildiğiniz için, temel gereksinimleriniz dışındaki sıkışmalarınıza maddi sorun diye bakmıyorsunuz.

Edilgen, zayıf biri gibi davranıyorsunuz. Sizden daha baskın karakterli birinin sizden daha zeki olmadığı halde, sizin adınıza kararlar vermesine göz yumuyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Epeydir yaşamak istediğiniz türden bir gün geçirebilirsiniz. Yaşama sevinciniz bugün iyice açığa çıkacak ve karşılığını bulacak. Önümüzdeki günlerde şehir dışından konuklarınız olabilir. Onlarla ilgilenmek bazı planlarınızı alt üst edecek, ama hem duygusal açıdan hem de maddi açıdan onlarla geçireceğiniz günlerden hoşnut kalacaksınız.

27 Ocak 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne boşlukta ilerleyerek seyreden Ay, 10:30 itibariyle Akrep burcuna geçiyor. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Rahatsızlığınız varsa ilaçlarınızı ihmal etmeyin. Geçti dediğiniz bir durum tekrardan nüks edebilir. Psikolojik olarak geçmişteki kişiler veya olaylar aklınıza gelebilir. Hiç gereği yokken eski anıları düşünmek enerjinizi düşürebilir. Kardeşiniz veya akrabalarınıza karşı kullandığınız kelimeler farklı yönlere çekilebilir. Sevgiler, Astromeri

27 Ocak 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İlgi odağı haline geliyorsun!Yenilik arayışın bugün de devam edecek Yay burcu. Seni nelerin mutlu nelerin mutsuz edeceğine odaklanacaksın. Bu durum hayatın adına farklı kararlar almanı sağlayacak. İç dünyan bu kadar hareketli olsa da dışarıya fazla yansıtmayabilirsin. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayacaksın. Sevgilinin de seninle aynı duygularda olması huzurlu hissettirecek. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, artık bir karara varmak isteyeceksin. Çevrendeki bazı kişiler ani karar almaman konusunda seni uyarabilirler. Keskin çıkışlar yapmak yerine, söylenenleri dikkate alabilirsin. Akşam saatlerinde sosyal medyada güzel sözler paylaşman bir anda ilgi odağı olmana neden olabilir.

27 Ocak 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durağanlaşmak isteyebilir ve yorgunluğunuzu atmak isteyebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gün. Yakınlarınızla yaşayacağınız fikir ayrılıkları sizi biraz yorabilir.

27 Ocak 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün özellikle öğle sonrasında, beklenmeyen durumlar gündeme gelebilir. Gereksiz işlere girmemek ve riskli durumlardan uzak kalmak daha yararlı olabilir.

27 Ocak 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaş ilişkileriniz açısından ve sosyal çevrenizde oldukça hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Yenilikçi düşüncelerinizi cesurca savunabilirsiniz. Teknoloji ve sosyal paylaşımlarla aranızın iyi olacağı bir gün.

27 Ocak 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde daha yapıcı olduğunuz bir gündesiniz. Kendinizden çok başkalarını, yakın çevrenizi düşündüğünüzü fark edebilirsiniz. Maddi anlamda yavaş yavaş güçleneceksiniz. Madde ile ilgili konulara daha fazla kafanıza takmayın. Özellikle aileniz ile alakalı karışık halde bekleyen konularda aksiyon alınmaya başlanacak.

27 Ocak 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bilinçaltınız gün boyu aktif. Huzursuz eden fikirler sezgilerle karışabilir. Bağışlayıcılık, şevkat ihtiyacı öfkeli tutumlara yenilebilir. Eğitimler, görsel faaliyetler, kısa geziler günü verimli geçirmenizi sağlar.

27 Ocak 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati sizi derin felsefi konulara çeker. İnsanın var oluşu ve toplum içindeki bireylerin rolü ve elde ettikleri gücü sorgulamaktan keyif duyarsınız. Hayatın getirdiği sorumlulukların neden sonuç ilişkisini keşfetmek siz eğlendirir. Sevdiklerinize neşe yaymak ve onların yanında yer almaktan keyif duymak yaşam misyonunuz. Hayatın tüm çılgınlıklarını denemek tam size göre.

27 Ocak 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birlikteliğinizde sadece duygularınıza göre hareket ederek iletişim kurmak isteyebilirsiniz. Ancak yanılabilirsiniz. Aşk ilişkinizdeki duygu yoğunluğunun kısıtlama, kıskançlık ve karşıdaki kişiyi sıkacak hareket şekillerine sebep olmasını engellemelisiniz.

27 Ocak 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 52" R
Ay
Boğa
09° 39' 36" R
Merkür
Başak
20° 10' 35" R
Venüs
Terazi
27° 27' 52" R
Mars
Yengeç
09° 26' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 17"
Satürn
Balık
15° 03' 29"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 32"
Lilith
Terazi
09° 15' 49"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>