Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

O sizi olduğunuz gibi seviyor. Yeni ve daha başka biri olma yolundaki tavırlarınız, ona hiç çekici gelmiyor. Onun başka birini değil, siz olduğunuz için, yalnızca sizi sevdiğini anlamalısınız.

Ödemelerin gecikmesi, işin yürümesini sekteye uğratıyor. Ama bunun,yaşamının artık kurallaşmış aksamaları olduğunu bilecek kadar deneyimlisiniz. Yakında umutlarınızı şaha kaldıracak bir gelişme olabilir.

Çeşitli para sorunlarınız var. Bunların bir kısmını önümüzdeki günlerde aşacaksınız. Hazırlıklı, tedbirli yaşamak büyük para sorunları yaşamanıza engel oluyor. Bir iki güne kadar bir para haberiniz olabilir.

Hakkınızda söylendiği iddia edilen sözlerden çok, bu bilgileri size getiren kişiyle ilgilenmenizde yarar var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son derece umutlandığınız gelişmeler, mutlaka iradi müdahale gerektiriyor. Kendiliğinden gelişenle, inisiyatif konulanın getirileri birbirinden çok farklı olacakmış gibi görünüyor. Arkadaşlarınız arasında özellikle biri, bugünlerde hepinizin ilgi odağı gibi. Bu ilgide gözlemlediğiniz bazı çıkarcı beklentiler, arkadaşlarınızla alakalı değerlendirmelerinizi biraz yerinden oynatıyor.

29 Ekim 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar karşıt burcunuz İkizlerde saat 09:25 itibariyle ilerleyecek Ay, partnerinizi dinlemek, onunla alakalı meseleleri bilmek arzunuzu işaret ediyor. Aranızda bir problem varsa, bugün söylenecek sözler yanıltıcı olabilir. Her iki taraf da doğru bir karar verecek durumda olmayabilir. Zamana bırakmakta yarar var. Yeni birisiyle tanışanların da, ilerisi adına düşünmeden önce, karşınızdaki kişiyi iyice bir gözlem altına almanızda yarar görüyorum. Saat 15:42 Ay-Satürn karşıtlığında bir yandan partnerimizle görüş alışverişinde bulunmak istiyoruz. Diğer yandan sorumluluklarımız bizi yoruyor. Anlayışa, olgun yaklaşımlara, hoşgörüye ihtiyacımız var. Duygusal anlamda pek samimi davranmayabiliriz. Aklımızda o kadar çok şey var ki halledilecek. Bize bu anlamda destek olacak bir can istiyoruz. Saat 21:11 Ay-Neptün görünümü, partnerinizin hassasiyetinizi veya beklentilerinizi anlaması pek mümkün olmayabilir. Aynı durum sizin içinde geçerlidir. Siz bazı sözleri yanlış yöne çekebilirsiniz. Birbirinizi anlamak için daha dikkatli davranmanız gerekiyor. Cumhuriyetimizin 92. Yıldönümü kutlu olsun. Birlik ve beraberlik ruhu içinde nice yıllara erişmemiz dileğimle,

29 Ekim 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel yaşamınızı, gayrimenkullerinizi veya evinizi ilgilendiren konfor veya neşe arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz. Fiziksel anlamda aşırı yorulmamaya dikkat etmelisiniz. Hoşunuza giden işlerle uğraşmanız kendinizi iyi hissetmenizi ve motivasyonunuzun artmasını da sağlayacaktır.

29 Ekim 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün karşınızdaki kişileri yatıştırmakta veya eğlendirmekte zorluk çekebilirsiniz. Bu kişiler her kimse, hiç de uzlaşma veya eğlenme havasında olmayabilirler. Dolayısıyla, enerjinizi başka konulara ayırmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Girişken ve enerjik bir gündeyiz. Her ne kadar dün meydana gelen dolunayın etkisi ufak tefek gerilimler yatmaya devam etse de, bugün, Ay'ın olumlu açıları yaratıcılığımızı yükseltmekle kalmayıp, aşk, ilişkiler, estetikle bağlantılı işler, alışverişler için de zihnimizin açılmasına yardım ediyor. Dekoratif anlamda ya da giyim eşyası seçiminde isabetli kararlarımız olabilir, kendimizi enerjik hissedebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

28 Ekim 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde bazı olayları daha iyi idrak edebilirsiniz. Çatışma içinde olabilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. Yaşadığınız olaylarda tamamlanmalar meydana gelebilir. Sizi uğraştırabilecek durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde huzursuz hissedebilirsiniz.

29 Ekim 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Hayatınızda yaptığınız yenilikler kışkırtıcı ve heyecan verici. Ancak diğer insanlar sizleri farklı algılayabilirler.

29 Ekim 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca toplum içinde kendinizi yetenekleriniz ve düşüncelerinizle ön plana çıkaracak, bulunduğunuz çevrelerde fikirlerine danışılan kişi olacaksınız. Öğleden sonraki saatlerde aile ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde incinmeye açık bir enerjiden geçeceksiniz.

29 Ekim 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyunca, sevdiğiniz insanla olan duygusal paylaşımlarınız sizin için önem kazanacak. İlişkinizde yaşayabileceğiniz ufak tefek pürüzlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Duygusal olarak kolay demotive olmaya meyillisiniz.

29 Ekim 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konuları stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu aralar elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu aralar yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil

29 Ekim 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

29 Ekim 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 48' 09" R
Ay
Boğa
13° 44' 19" R
Merkür
Başak
20° 41' 33" R
Venüs
Terazi
27° 48' 11" R
Mars
Yengeç
09° 35' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 16"
Satürn
Balık
15° 02' 16"
Uranüs
Boğa
27° 05' 47"
Neptün
Balık
28° 30' 25"
Plüton
Oğlak
29° 44' 34"
Chiron
Koç
22° 14' 51"
Lilith
Terazi
09° 17' 40"
True Node
Koç
06° 37' 57"
Son Güncelleme : 21/09/2024 10:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>