Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Farkındalığın Artıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Eylül 2024, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha kontrollü olmaya çalışın. Beklentileriniz doğrultusunda hareket ederken biraz daha sabırlı olmalısınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Etkin adımlar ortaya koymanız gereken bir gün.

Mesleki olarak ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız. Sınırlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeniz gerekmekte.

Finansal olarak ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sınırlar üzerinde mutlaka etkinlik göstermeniz gerekiyor. Harcamalar açısından abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşüncelerinizin, hayallerinizin havada kaldığını hissediyorsunuz, artık eyleme geçme zamanı. Çevrenizle yaşayacağınız gerginlikler, yanlış anlaşılmalar canınızı sıkabilir. Kendinizi daha sakin bir şekilde ifade etmeye çalışın. Sizden yaşça büyük kişilerin fikirlerine kulak verin.

3 Eylül 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmek ve hedeflerinize bir adım daha yaklaşmak için harekete geçme zamanı. İçsel gücünüzü ortaya çıkaracak projelere odaklanabilir ve enerjinizi olumlu yönde kullanabilirsiniz. Duygusal konularda ise iletişimde açık olmak ve duygularınızı ifade etmek size destek olacaktır. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

3 Eylül 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişken burçta Yeniay gerçekleşecek. İkili ilişkilerinde sorun yaşamana neden olabilecek, geçmişten gelen güven sorunları aniden kafanda belirmeye başlayabilir. Destek ve ilgisini beklediğin biri tarafından hüsrana uğrayabilirsin. Karşılaştığın sorunlar karşısında daha dikkatli olman gerektiğini fark edeceksin.

3 Eylül 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkiler kolay ilerlemeyebilir. Ancak kolaylaştırmaya yatkın olmak her şeyi değiştirir. Bugün bu yatkınlığın test edileceği bir gün olabilir; kendiniz ve partneriniz için en iyi, en mutlu edici davranışın arkasında durun.  

3 Eylül 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Gün içinde olayları biraz daha geniş çerçevede görmeniz iyi olabilir. İşlerinizi akışa bırakmak daha iyi sonuçlar getirebilir. Üstlerinizden alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Ailenize zaman ayırabilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olduğunuzu hissettiğinizde sakince karar almak için süre istemekten çekinmeyin ancak muhakkak cümlelerinize açık ve net olmaya özen göstermelisiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü bir mola günü ilan edebilirsiniz. Uyum sağlamakta zorlandığınız ancak bir şekilde bunu yapmak zorunda olduğunuz konular için kendinizi zinde tutmanız gerektiğini unutmayın. Hayatınızın iyi bir yerlere varması, iyi çabalar sonucu mümkün olacaktır.

3 Eylül 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yeni bir başlangıca, yeniden yapmaya veya yeni bir bağlılığa ihtiyacınız olabilir. Kurallara uymanız veya hayatınızın bir alanını düzeltmeniz gerekebilir. Başkaları üzerindeki etkinizin daha fazla farkında olduğunuz zamandır, ancak kendinize, ihtiyaçlarınıza ve yeteneklerinize cevap vermek de başarı hikayenizin bir parçasıdır. Sorumluluklar ve arzular arasında bir denge bulmak zorlayıcı ancak ödüllendirici olabilir. Gelecekte neyi başarmak istediğinizi düşünün ve şu anda bir şeyi çok hızlı bir şekilde zorlamaktan kaçının. En iyi sonuçlar için hızınızı ayarlayın. Seçenekleriniz konusunda geçici olarak kararsız kalabilirsiniz veya bir şey ya da biri sizi yoruyor olabilir ve nefesinizi toplamak veya planlarınızı yeniden gözden geçirmek için bir adım geri çekilmeniz gerekebilir.

3 Eylül 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ihtiyacın olan bolluk ve zenginlik sana geliyor. Bunun nasıl olacağından evren sorumlu. Sen sadece iste ve sürprizlere hazırlıklı ol. Güvensizliğin kendini ifade etmene engel olabilir. Beden dilin, sözlerin ve yaydığın enerji senin ifadendir. Bugün lütfen olumlu bir enerji ile kendini etrafına ifade et.

3 Eylül 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

3 Eylül 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün iş, kariyer hayatınızda ve ilişkilerinizde sakin kalmanız tavsiyemdir. Gününüz şahane geçsin.

3 Eylül 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygularınıza kapılabilir, alıngan ve kararsız bir tavır içine girebilirsiniz. Olayları akışına bırakıp, gözleyin. Moral açıdan kendinizi zayıf hissetseniz bile gün içindeki gelişmeler keyfinizi yerine getirecek. Sevdiğinizden alacağınız teklifler son derece ilginç ve dikkat çekici olabilir. Yeni projeler düşünebilirsiniz. Planlı hareket ederek, işlerinizin üstesinden zorlanmadan geleceksiniz. Gereksiz işlerle ilgilenmek canınızı sıkabilir. Parasal açıdan sıkıntılarınızın azalması moralinizi yükseltecek.

3 Eylül 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>