Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz arada bir sergilediği değişik ve umursamaz davranışlar kafanızı allak bullak ediyor. Bundan duyduğunuz büyük kızgınlığın yanında, garip bir şekilde çekiciliğinin arttığını da hissediyorsunuz.

İşlerinizi yoluna koyabilmeniz için sadece zamana ihtiyacınız var. Mesleki yeterliliğiniz, çalışma azminiz ve moral durumunuz açısından bir engel görünmüyor.

Para konularında biraz zayıf duruyorsunuz. Zaaflarınızı, karakteristik özellikler olduğunu kabullenmişsiniz. Daha değişik biri olma niyetinde olmadığınız çok belli oluyor.

Aklınıza takılan ve yalnızca kendinizle paylaştığınız bir probleminiz var. Bunu size en yakın olanlarla paylaşmamanız halinde, hayatınızın sorunu haline gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayatı bir oyun gibi görüyor ve bu oyunu yalnız oynuyorsunuz. Etrafınızdaki insanlar bir anda anlamlarını yitirebiliyorlar, insanları yok sayabiliyorsunuz. Sizi çok ilgilendiren bir gelişme, örümcek ağı gibi çevrenizi örüyor. Bugünlerde antenleriniz tümüyle açık olmalı. Yapmayı düşündüğünüz gezi, havalar soğudukça düşe dönüşüyor.

30 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar karşıt burcunuz İkizlerde ilerleyen Ay, Cuma günümüz boyunca etkili olacak. Bu enerji, iletişim ve haberleşme yönünde önem taşıyor. Fikirlerimizi ifade etmekten yanayız. Biz derinlikli düşünüyoruz. Ancak başkalarının yüzeysel konuşmaları bizi gerginleştirebilir. Özellikle partnerimiz veya karşıt görüşte olan kişilerle aramızda belli bir mesafe oluşabilir. Saat 12:49 Ay-Jüpiter görünümünde, ilişkiniz vehayatınızla alakalı konularda biraz sıkışmış, keyifsiz olabilirsiniz. Karar vermekte zorlanırsınız. Benim tavsiyem bu saatlerde çok önemli konularda karar vermeyiniz. Çünkü bazı noktaları es geçebilirsiniz. Bekleyiniz ve bir daha gözden geçiriniz. Saat 15:04 Ay-Uranüs olumlu görünümü, aklınıza hitap edilmesinden hoşlanmanız anlamına geliyor.  Size göre karşınızdaki kişi kim olursa olsun mantıklı şekilde konuşmalı ve sizinle aynı yolda ilerlemeyi bilmelidir. Hani bazen deriz ya, benden yana değilsen beni sevmemişsin. İşte bu enerji bu cümleyi bazı kişiler söz konusu olduğunda kullanmanızı sağlayıcıdır. Saat 19:49 Ay-Venüs görünümü ilişkilerde arzu etmediğimiz tavırlar nedeniyle tepki göstermemiz anlamına gelir ki, bu saatlerde bir meseleyi çözümlemek zordur. Saat 22:24 Ay-Mars görünümü, bir yandan partnerimiz diğer taraftankonularında kafamızın bir hayli karışmasına sebep olabilir. Bir yenilik düşünüyorsak, bunu zamana yaymakta yarar var. Ayrıca güvenmediğiniz kişilerle sırlarınızı vermeyiniz. Hele heleve ilişkiniz konusunda ketum davranmanızda yarar var. Eğer bazı durumlar, sizin arzu ettiğiniz şekilde gelişmezse, şöyle bir etraflıca düşünmekte yarar var. Keskin kararlar vermeyelim. Huzurlu, sevgi dolu bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

30 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağınız bir haber sizi rahatlatacak. Sevdiğinizle birlikte çok hoş vakit geçirebilir, yoğun duygularınızı onunla paylaşabilirsiniz. İçinizden yükselen istekler giderek artıyor. Büyük beklentilerinizi elde etmek için sabırsız davranmayın. Moraliniz giderek yükseliyor.

30 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Normal koşullarda mantığınızı kullanarak hareket etmeyi seven birisi olmanıza rağmen, bu sefer sezgilerinize kulak vermeyi denemelisiniz. İç sesinizi dinlemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Endişeli bir ruh hali geliştirebileceğimiz gündeyiz. Yeni bilgiler, haberler, ortaya çıkan niyetler veya ağızdan kaçan gerçek düşünceler de söz konusu olabilir. Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

30 Ekim 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ortaya rahatça koyabileceksiniz.

30 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk dolu bir gün. Partnerinizle tüm gün dışarıda olacaksınız. Gezmeyi seven sizler bugün yeni yerler keşfedebilirsiniz. Enerjiniz de oldukça yüksek

30 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ruhsal anlamda sınırlanmış ve yalnız hissedebileceğiniz geçici etkiler alırken, yaşamınızda pozitif insanlarla görüşmek, enerji çalışmalarına katılmak ve tercih ederseniz yalnız kalarak zihninizi ve ruhunuzu dinlendirmek bugün enerjinizi yükseltmenize yardımcı olacaktır.

30 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize ve sevdiklerinize yapacağınız yardımlar, fedakârlıklar bugün devrede olacak. Ev ortamlarınızda enerjinizi yüksek ve kuvvetli tutmalısınız. Dışarıda bulunacaksanız sevdiğiniz insanla aranızda bazı anlaşmazlıklar oluşabilir.

30 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem sağlık anlamında hem de ailevi ilişkiler konuları stres seviyesinizi zorlayabilir. Bu aralar elinizi atacağınız tüm işler yarım yamalak kalabilir, sağlık anlamında güçlü hissetmeyebilir, tüm kişisel girişimleriniz engellenebilir, hareket etmekte zorlanabilirsiniz. Bu aralar yeni başlangıçlar yapmak için hiç uygun bir hafta değil

30 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda her şey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

30 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 43' 40" R
Ay
Boğa
12° 37' 11" R
Merkür
Başak
20° 33' 02" R
Venüs
Terazi
27° 42' 36" R
Mars
Yengeç
09° 33' 13" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 60"
Satürn
Balık
15° 02' 36"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 33"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 03"
Lilith
Terazi
09° 17' 10"
True Node
Koç
06° 37' 54"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>