Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle uyum içindesiniz. Mantığınız, duygusallığınızı denetliyor. Sorun yaratabilecek heyecanlar, çılgınlıklar size epeyce uzak görünüyor. Aşkınızı, tartışılmaz gerçeklere bağlamışsınız.

Ortak ya da benzeriilişkinizle dinamizm gerektiren uğraşlar içinde görünüyorsunuz. O ve sizi birbirinizi tamamlıyorsunuz. Bazı projeleriniz hedefe oldukça yakın.

Paraların tamamen suyunu çektiği bir dönemdesiniz, ama yakın geleceğinizde bol ışık görünüyor. Elinizden geleni yapıyor, biraz şansa ihtiyaç duyuyorsunuz.

Bütün yetenek ve becerilerinizi ortaya sermeniz gerekecek. Çok, ama çok önemli bir görüşmeniz olabilir bu yakınlarda.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bilgi ve deneyimlerinizi arttırabileceğiniz bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Uzaktaki dostlarınıza duyduğunuz özlemi gidermeniz için de iyi bir fırsat olabilir. Ufkunuzu genişletmenizi sağlayacak açılımlarınız var. Bu tür ilgi alanlarına yöneliksiniz. Sorumluluk duygunuz oldukça güçlü görünüyor. Sorumluluklarınız kapsamında yararlı çalışmalarınız olabilir.

31 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 00:06 Güneş-Neptün arasında oluşacak olumlu görünüm etkisi altında Cumartesi günümüz başlıyor. Bu görünüm, bizi farklı bir dünyaya, hırslarımızdan arındırmaya çağıran bir ses, bir nefes gibidir. Hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen yine de ılımlı şekilde düşünmek, problemleri görmezden gelmek isteyebiliriz. Böyle bir istek, doğaldır, rahatlatıcıdır. Ancak bu, gerçekçi düşünmemizin önüne geçmemelidir. Ailevi ve duygusal konularda aklımız başımızda olsun. Saat 05:52-12:09 arasında Ay-boşluk etkisi altındayız. Yanlış anlamaya, anlaşılmaya açık olduğumuzu bilerek konuşmakta, dinlemekte yarar var. Kendinizi yönlendirmekte, hedef belirlemekte, karar vermekte zorlanabiliriz. Aslında bu zorlanmalar, bizi yanlışlardan koruyucu olabilir. Düşünmeden etmeden hiçbir konuda karar almamak gerekir. Benim tavsiyem, partnerinizle,yaptığınız kişilerle veya  görüştüğünüz insanlarla aranızda, kafanızı karıştıran bir mesele söz konusu olursa, biraz müsaade isteyin ve durumu bir gözden geçirin.Saat 12:09 Ay-Yengeç geçişinde, maddi ve manevi açıdan desteklenmek isteriz. Eğer işler yolunda gitmezse, doğal olarak tedirginleşiriz. Ay-Yengeç burcu geçişleri, korunma, sakınma, güven altına alma ve sahiplenme hislerinizi doruğa çıkarır.  Bugüne kadar oluşturduğunuz yaşam tarzınız ve fikirleriniz sizin için değerli olduğunu biliyorsunuz. Ancak parasal konularda da dikkatli hareket etmeye özen göstermeniz yerinde olacaktır.Cumartesi gününüzün keyifli, ışıltılı ve mutluk dolu geçmesi dileğimle,

31 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygu karışıklığına neden olabilecek olayları mıknatıs gibi kendinize çekiyor, aşkta kargaşayı seviyorsunuz. Bugün, duygularınızı gizlemeyi tercih ederek, karşı tarafın ilgisini daha fazla üzerinizde hissedeceksiniz. Çekici kişiliğiniz, sizi ön plana çıkarırken, birlikte çalıştığınız kişilerin üstün yönlerinden de, etkileneceksiniz.

31 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evinizi, ailenizi veya finansal başlıklı konuları kendi kafanıza göre farklı şekilde değerlendiriyor olabilirsiniz. Fikirlerinizin bilinir olmasını sağlamak isteyeceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne aşırı tepkiler vererek veya abartılı cümleler kurarak, fazla harcamalarda bulunarak veya fazla yeme içme türünde faaliyetlerle başlayabiliriz.  Gün boyu dengeyi yakalamak daha kolay olsa da, akşam saatlerinde, bu sefer ilişkilerde gerilimler ya da iniş çıkışlı durumlar söz konusu olabilir. Ancak, genel anlamda iyileşme, empati yapma veya şifalandırma enerjilerinin de devrede olduğu düşünülürse olayları büyümeden kapatma şansını bulabiliriz. Tecrübeli kişilerden akıl alabileceğimiz veya bilgece mesajların gündeme gelebileceği bir gündeyiz.

31 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygularınız söz konusu olduğunda daha hassassınız. İlişkilerinize daha akılcı yaklaşmaya bakın.

31 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kudret... Güçlü olduğunuz bariz ancak içinizde çıkan fırtınaları dışarı göstermiyorsunuz. İki kişi arasında kaldınız.

31 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni bir yıla girerken bugün arkadaşlarınızla haberleşebilir, sevdiklerinizle etkinlik planlayabilirsiniz. Enerjinizi ve motivasyonunuzu yüksek tutarak yeni yıldan neler beklediğinizi düşünmenizin faydalı olacağı bir zamandasınız. Mutlu yıllar.

31 Ekim 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız yüksek. Maddi alanlarda aşırıya kaçabilirsiniz. Para harcamalarınız ve ödemelerinizde abartıdan uzak durun.

31 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Önünüzde tamamen yeni bir sayfa açılmak üzere. Yakın dönemde yaşadığınız olaylar size bu konularda ipuçları verebilir. Eğer, ilerlemek ve belli konularda güç kazanmak istiyorsanız bazı konuları zorlamayı bırakmalısınız.

31 Ekim 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

31 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 44' 05" R
Ay
Boğa
12° 43' 17" R
Merkür
Başak
20° 33' 49" R
Venüs
Terazi
27° 43' 06" R
Mars
Yengeç
09° 33' 27" R
Jüpiter
İkizler
20° 48' 01"
Satürn
Balık
15° 02' 34"
Uranüs
Boğa
27° 05' 51"
Neptün
Balık
28° 30' 32"
Plüton
Oğlak
29° 44' 36"
Chiron
Koç
22° 15' 02"
Lilith
Terazi
09° 17' 12"
True Node
Koç
06° 37' 55"
Son Güncelleme : 21/09/2024 08:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>