Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sakin Kalmaya Özen Göstermelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün, duygusal olarak kendinize çok fazla şey yükleyebilirsiniz. Biraz geriye çekilmenin tam zamanı. Adım atmak için beklemede kalın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Doğru olan ne ise, ona yönelin. Kontrollü olmanız gerekmekte.

Parasal konularda kendinizi daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Harcamalarınızı mutlaka dengelemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Tatil anlayışınızın farklı olmasını kimseye anlatmak, kabullendirmek zorunda değilsiniz. Bu konuda üzerinizde bir baskı oluşması tepkilerinizin gereksiz büyümesine, size ve çevrenize zarar vermesine neden olabilir. Sizi bu denli zorlamayacak ortamlar ve insanlar seçmeniz gerektiğini fark edebilirsiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün içsel dinginliğe odaklanmalısınız. Kendinize zaman ayırarak meditasyon yapabilir ve zihninizi dinlendirebilirsiniz. Çevrenizdekilerle iletişiminizde anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Bugün, kendi iç sesinizi dinlemek ve duygularınıza odaklanmak için güzel bir gün olabilir. İyi günler dilerim!

7 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evlilik hazırlığı içerisinde olan bir Yay burcuysan, partnerinin ailesinin isteklerini ön planda tutması aranızda tatsızlık yaşanmasına neden olabilir. Araba almak ya da mevcut arabanı değiştirmek gibi bir düşüncen varsa, bu fikrini erteleme kararı alabilirsin. Son zamanlarda yaşadığın stres, mide ve baş ağrısı olarak dönebilir, dikkat.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Planlarınız dahilinde ilerlediğinizde, bunların meyvelerini topladığınızda kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Bugün dinlenmeye, kendinize zaman ayırmaya odaklanabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamak, sorumluluklarınızı yerine getirdiğinizde daha keyifli olabilir; neşenizi yitirmeye sebep olacak davranışlardan uzaklaşmak için iyi bir gündesiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ümitler ve gül beklentiler ve hevesler dikkat çekiyor. Uzaklarla ilgili gelişmeler de pozitif yönde ilerleyebilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde özellikle evlilik ya da aşk ilişkinizde partneriniz kendisi ve kendi sorumluluğunu size çokça empoze etmeye çalışabilir.

7 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevdiğin kişi ile aranda bir kopukluk olabilir bugün. Aranızdaki iletişimde bazı aksaklıklar yaşanabilir. Gereksiz yanlış anlaşılmaları kafanızda büyütmek yerine birbirinize zaman vererek daha sağlıklı bir ortamda görüşmek daha iyi olacak.

7 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün zihninizi yeni fikirlere açıyorsunuz ve kendinizi ifade etmek için motive oluyorsunuz. İnsanlar sözcüklerinizin ardındaki niyetleri anlama eğilimindedir ve şimdi ne demek istediğinizi açıklamanız daha az olasıdır. Tamamen yeni fikirleri ve konuları keşfetmek için iyi bir zamandır. Zihniniz açık ancak meşgul kalmak için biraz heyecan ve spontanlığa ihtiyacınız var. Şu anda sizin için ezberci öğrenme veya rutin yok! Kendinizi geliştirme faaliyetlerine ve ruhsal ve duygusal ihtiyaçlarınıza daha fazla dikkat etmeye hazırsınız.

7 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün olabildiğince hayattan zevk alabileceğiniz, uzun zamandır aklınızda olan konuları rahatlıkla hayata geçirebileceğiniz bir gün. Macera ruhunuz ve heyecan arayan yapınız bugün yeteri kadar tatmin olacaktır. Yine de risk almasanız iyi edersiniz.

7 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda çıkmaz sokaktasınız. Hiçbir işiniz ilerlemiyor ve kendinizi yenilgiyi kabul etmeye hazır hissediyorsunuz. Bu gibi dönemleri bir irade sınavı gibi görün; planlarınızdan sağmamanızın ne kadar önemli olduğunu yakında anlayacaksınız. Böylece engeller ne olursa olsun ilerlemek için gereken enerjiyi kendinizde bulacaksınız. Aksi takdirde planınızdan vazgeçip, bambaşka bir açıyla yine baştan başlamanız gerekecek.

7 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Ayrıca uzak akrabalarınızla ilgili gelişmeler gerçekleşebilir. Partner veya yakınlarınızla beraber güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

7 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Küçük ve kısa yolculukların sizin için sağladığı avantajları inkar edemezsiniz. Bugün bulunduğunuz ortamın şartlarında istediğiniz gibi yararlanabilirsiniz. Etkin ve cazibeli bir konuşma yapınız var. Karşınızdaki kişinin sizin için olumlu düşünceleri, ileride yaşamınızın artısı olacak.

7 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>