Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Planlar Yapıyorsun! Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün, daha mantıklı hareket edeceğiniz için birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki bağların yenilenme ihtimali var. Sabit bakış açısıyla hareket etmeyecek olmanız da önemli. Duygu dünyanızdaki değişikliğe en iyi şekilde ayak uydurmalısınız. Aşk hayatınız bugün yüzünüzü güldürecektir.

Uyum arayışına giriyorsunuz. Birlikteyaptığınız kişilerle ortak noktada buluşmak için çabalayacak olmanız da önemli. Daha olgun ve mantıklı adımlar atacağınız bugün içerisinde çalışmalarınıza istediğiniz gibi yön verebilirsiniz. Yeni maceralara atılmak istiyorsanız da biraz beklemede kalmalısınız.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceksiniz. Finansal durumunuzda inişli çıkışlı durumu pek kafanıza takmayacağınız için zihinsel olarak kendinizi rahatsız hissetmeyeceksiniz. Duygularınızın sizi yönlendirmesiyle beraber para harcamaya müsait olacaksınız ancak bunları çok kafanıza takmayacağınız da bir gerçek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İş hayatınızla ilgili bazı yenilikler doğabilir ya da bizzat siz bu yeniliği ortaya çıkarabilirsiniz. Bu yeniliklere açık olun ve yeni fırsatları değerlendirin. Geçmişte kaçırdığınız fırsatlara üzülmekle hiçbir şey elde edemediğinizi fark ettiğinizde, geleceğe odaklanmak daha kolay olacaktır; cesaretli olun.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal açıdan biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza dönerek duygularınızı netleştirmek ve kendinize zaman ayırmak size iyi gelebilir. İletişimde daha dikkatli ve anlayışlı olmak, karşınızdaki insanlarla olan ilişkilerinizi güçlendirebilir. Kendinize şefkatli davranın ve iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysan, partnerinle birlikte güzel bir tatil organize etmeye başlıyorsun. Her şeyin kusursuz olması için tatilin her ince ayrıntıyla özenle ilgileneceksin. Sakin ve keyifli bir tatil geçirmek isteyeceksin. Bugün evindeki fazla eşyalardan kurtulmak isteyebilirsin. Kullanmadığın eşyalarını çevrendeki ihtiyaç sahiplerine vermeyi tercih ediyorsun.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş yoğunluğundan arta kalan zamanı değerlendirmek için bir plan yapabilirsiniz. Hayatınızı daha aktif ve keyifli bir akışta yaşamak için sorumluluklarınızı tam anlamıyla yerine getirmeniz önemli olacaktır. Kafanıza takılan, önünüze set çeken, size baskı hissettiren bir şeylerin olmamasını bir yaşam şekline dönüştürmelisiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün kendini oldukça hareketli ve meşgul bulabilirsiniz. Kendinizi gösterebileceğiniz imkanlar da var.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Nedenini bilemediğiniz bir huzursuzluk olabilir. Özellikle seyahat hususunda alacağınız kararlar tatilden ziyade bir şeylerin çözümü odağı içerebilir.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ani kararlar almamalı ve ani tepkiler vermemelisin. İçinde bulunduğun arkadaş grubunda bazı fikir ayrılıkları ve gerginlikler yaşanabilir. Ancak bu durumlara hızlı tepki vermek seni daha da üzecek. O yüzden sakin kalmakta fayda var.

1 Haziran 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, rutin olmayan deneyimlere olan ihtiyacınızı vurguluyor sevgili Yengeç. Günün sizi üretmeye ve keşfetmeye teşvik etmesiyle sıradanlığa bir mola vermek istiyorsunuz. Nitekim işleri halletmek için yanınızda büyük bir enerji var. Özellikle bir projenin yarım kalmış kısımlarını tamamlamak veya bundan sonra yapmanız gerekenleri gözden geçirmek odak noktası olabilir. Ciddi bir şekilde çalışmanın, paylaşmanın veya düşünmenin tadını çıkarabilirsiniz. Bu, durumunuzu iyileştirme hırsınızla bağlantı kurmak için güzel bir gün.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler, size istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedef ve isteklerinize giden yolda ilerlemek için pek uygun bir dönemde değilsiniz. Her zamankinden daha fazla geri adım atacaksınız, ileri adım ise pek olmayacak. Sabırlı olun, güzel zamanlar gelecek. Bu fırsattan yararlanarak, hatalarınızdan ders çıkarın ve aynı hatayı bir daha tekrar etmemeye çalışın. Olur da hayat yine size karşı gelirse, kaderinizi zorlayamayacağınızı unutmayın. Her işte bir hayır vardır, belki de böylesi sizin için daha iyi olacak.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün sağlık, hastane gibi konular ön plana çıkabilir. Ayrıca iş, kariyer hayatınızda bazı gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

1 Haziran 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Amaçladığınız bir takım planlarınız var. Fakat, çevresel faktörler önemli bir engel teşkil edebilir. Bulunduğunuz ortamlarda çevrenizi etkilemeyi seviyorsunuz. Duygusal güvene ihtiyacını olduğu bir gün içindesiniz.

1 Haziran 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 53" R
Ay
Koç
09° 59' 01" R
Merkür
Başak
16° 30' 29" R
Venüs
Terazi
25° 03' 04" R
Mars
Yengeç
08° 19' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 54"
Satürn
Balık
15° 12' 15"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 20"
Lilith
Terazi
09° 02' 40"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>