Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2013, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz destek görmeden toparlanacak gibi görünmüyor. Akşama yakın üzerinizde etkisi olan bir ahbabınız, gergin sinirlerinizi yumuşatıp sizi daha yapıcı davranmaya yöneltebilir.

Sorunsuz ilişkiler kurmak istiyorsunuz. Bu konudaki kararlılığınız ve titizliliğiniz, size problemsiz biryaşamı sunabiliyor. Yapmayı hedeflediğiniz yeniliklere bu günlerde ilk adımı atabilirsiniz.

Belli bir zaman içinde para durumlarınızda bir istikrar söz konusu. Bu konudaki inişleriniz, çıkışlarınız bir süre için de olsa, dengeye oturmuş bir görüntü içinde.

Davranışlarıyla sizde antipati uyandıran biri, size açmak istediği meselede hiç de kötü bir niyet taşımıyor olabilir. Dış görünüşü, insanları yorumlamak için yeterli bir done olarak görmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sabah saatleri sizin için olumlu olacak bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Enerjiksiniz ve bu enerjinizi doğru olarak kullanmayı başaracaksınız. Duygusal olarak kendinizi olumlu hissedeceksiniz. Günün ikinci yarısı ise işinizle ilgili bazı sorunlarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. İş ortamınızda ve çalışma arkadaşlarınızla çeşitli sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarını yönetme isteği ve abartma gibi tutumlar sizin için zarar verici olacaktır. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız.

30 Aralık 2013, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler yeni haftamız saat 07:05 Güneş-Uranüs arasındaki mücadeleci görünümle  başlıyor. Bu enerjiyi üç ayrı kişi profilinde incelemek gerekiyor. Bir kısmınız için gerek mesleki gerekse ilişki anlamında yeniliklerin yürürlüğe konması. Bazılarınız için anlamı, mesleki konularda arzu ettiğinizsözleşmesinin imzalanması. Kimileri için bu görünüm, baskılardan artık bıkmış halde ne olacaksa olsun hali tavrıyla hareket etmeniz. Siz hangi profildesiniz bunu tabii ki bilemiyoruz. Ancak şu var ki bu görünüm bir hırslanmanın, isyanın, düzenlemek adına çıkış yolları bulmanın mücadelesini işaret ediyor. Hem akıllı olmak lazım hem de yeri geldiğinde ciddi hareket etmek. Yoksa gün boyu üzerinizde gerginlik oluşabilir.

30 Aralık 2013, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde otoritenizin sarsılmasına tahammülünüz yok. Eskiye ve ailenize bağlılığınız tartışılmaz. Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için,sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz. Baş ağrılarınız olabilir.

30 Aralık 2013, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına yapacağınız jestler veya yardımlar diğerlerinin gözünde değer kazanmanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir ve ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Aşk hayatınızı ön planda tutmanızda fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: İniş çıkışlı ve sürprizlerle dolu bir zor bir haftanın ardından bir oh çekebileceğimiz, rahatlatıcı etkilere açık bir gündeyiz. Sanatsal aktiviteler, yaratıcılık gerektiren işler ve aşk hayatımız ivme kazanabilir. Duygusal istikrar ve rahat duygu paylaşımı ilişkilere iyi gelebilir.

29 Aralık 2013, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe ait konularda son derece esnek ve girişimci olacaksınız. Aldığınız sorumlukların, organize olunması gereken işlerin rahat yönetilmesi ile zaman kazanabilirsiniz. İş ortamında sizi geliştirecek eğitsel temaları organize etmekte kararlı olmalısınız. Kişisel açıdan size deneyim kazandıracak içinde yabancıların olduğu bir çalışma başlatılabilir.

30 Aralık 2013, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

BUGÜN eşiniz ile olan ilişkinize yoğunlaşabilirsiniz. Beklentilerini dile getirmesine izin verin ve bunları karşılamaya çalışın.

30 Aralık 2013, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

30 Aralık 2013, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
00° 01' 05" R
Ay
İkizler
01° 37' 58" R
Merkür
Başak
23° 00' 09" R
Venüs
Terazi
29° 19' 05" R
Mars
Yengeç
10° 17' 16" R
Jüpiter
İkizler
20° 52' 29"
Satürn
Balık
14° 56' 50"
Uranüs
Boğa
27° 04' 33"
Neptün
Balık
28° 28' 21"
Plüton
Oğlak
29° 43' 53"
Chiron
Koç
22° 11' 47"
Lilith
Terazi
09° 25' 56"
True Node
Koç
06° 38' 45"
Son Güncelleme : 22/09/2024 16:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>