Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.

Bugün ortağınızın desteğini bir çok konuda görebilmeniz mümkün. Yakın çevrenizde yeni insanlarla tanışabilir işbirlikleri için harekete geçebilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınızı uygulayabileceğiniz yeni anlaşmalar gündeminizde yer alabilir.

Bugün maddi konular gündeminizde önemli yer tutabilir. Ay, enerjinizi bu konuya kanalize ederek yatırım yapma isteğinizi arttırıyor. Hareketli yapınızla birçok yolculuk yapabilir ve çevresel şartları lehinize çevirebilirsiniz.

Parasal konularda başkalarının kaynaklarından yararlanabileceğiniz bir gün. İlişkilerinizin değerini bilmeli ve yakın ilişkilerde tutarsız davranışlardan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok enerjik hissedebilir, karşılaştığınız durumlara sabırsızlıkla yaklaşabilirsiniz. Ailenizin ve dostlarınızın güven isteğinize cevap vermeleri sizi mutlu edebilir. İletişime çok önem verebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışabileceğiniz ilginç kimselerlekonusunda yeni fikirler üretebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün.

30 Ocak 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  yeni günümüz Kova burcunda oluşacak Yeniayın yansımaları altında başlıyor. Saat 23:39 itibariyle gerçekleşecek Yeniay, maddi kaynaklarınızı, ortaklaşa kazanç ilişkilerinizi mutlaka gözden geçirmeniz ve gerçekçi olmanız gerektiğini vurguluyor. Sırf uyum sağlamak veya düzelir diye beklemek yerine, hayatınızda neler artık sizi zorluyor, taviz vermenize yol açıyor veya kriz yaratıyor bunlara iyice bakmanız gerekiyor. Yeniay, yeni ve farklı bir açıdan durumunuzu gözden geçirmeniz için vesiledir. Size düşen gerçekçi olmaktır. Bunu yapmadığınız sürece, hem cinsel hem duygusal hem de ilerisi adına gelişim sağlayamazsınız. Bilakis zorlanır, yorulur, birilerinin esiri haline gelirsiniz.

30 Ocak 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dış görünümünüzü sürekli disiplin altında tutarak, sizi rahatsız eden sorunlarınızı kendi içinde izole etmeye çalışıyorsunuz. Bu davranışınız sorunların büyümesine meydan verebilir. Hoşunuza giden biriyle ilgili, kendi içinizde bir kişilik savaşı vermeyi bir kenara bırakarak gelişmeleri zamana bıraksanız daha da rahat olacaksınız.

30 Ocak 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başkalarına ait bazı fikir veya öneriler belli konularda fikirlerinizin değişmesine neden olabilir. Dolayısıyla, esnek olmanız ve gelişmelere göre hareket etmeniz sizin adınıza daha yararlı sonuçlar doğurabilir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, çevrenizdeki kişilere şefkatle yaklaşabilir, düşünceli tavırlarınızla ilgi çekebilir veya hayal kırıklıklarınızı kompanse edebileceğiniz olaylar yaşayabilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün işiteceğiniz beklenmedik yorumları, önerileri, davetleri, görevleri, ek işleri, ek ödemeleri veya alacağınız teklifleri üzerinde düşünülmemiş, yeterince hazırlanılmadan dile getirilmiş olarak değerlendirebiliriz. Ancak, müşkülpesent tavırlar içine girmek yerine karşı karşıya olduğumuz bu fırsatların içindeki önemli şansları fark etmeye çalışmalı ve bizi götürebilecekleri yerin farkına varmalıyız.

30 Ocak 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni girişimler yapmak, ortaklıklarda parasal beklentilere yönelmek için fırsatları kollamalısınız. Yeni destekler alabileceğiniz gibi, en az riskle spekülatif konularda kendinize şans verebilirsiniz. Yakın ilişkilerin getirdiği bağlar ise sizi daha fazla sorumluluk ve test getiriyor. Yetersizlik hissinden uzaklaşmalı, yaşanan değişimin içinde yer almalısınız.

30 Ocak 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

PARTNERİNİZİN fikirlerinden etkilenmenize rağmen, belli etmek istemiyorsunuz. Bugün çevrenizi sorgulamak zorunda kalacaksınız.

30 Ocak 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiklerinizle olmak ve kendileriyle eğlence faaliyetlerinde bulunmak isteğiniz son derece yoğun olacaktır. Yine de bunu yapmadan önce tüm işlerinizi halletmeniz gerektiğinin bilincindesiniz, bu sayede de bugün yapılması gerekenleri erteleme eğiliminden kaçınabileceksiniz.

30 Ocak 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
29° 33' 22" R
Ay
Boğa
24° 54' 27" R
Merkür
Başak
22° 07' 31" R
Venüs
Terazi
28° 44' 33" R
Mars
Yengeç
10° 01' 32" R
Jüpiter
İkizler
20° 50' 55"
Satürn
Balık
14° 58' 53"
Uranüs
Boğa
27° 05' 01"
Neptün
Balık
28° 29' 08"
Plüton
Oğlak
29° 44' 08"
Chiron
Koç
22° 12' 57"
Lilith
Terazi
09° 22' 47"
True Node
Koç
06° 38' 28"
Son Güncelleme : 22/09/2024 04:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>