Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Ketumluğu Arka Plana Atıyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atarken birlikteliğinize de zarar vermemeye çalışın. Önceliklerinizi doğru belirlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

İstediklerinize ulaşma noktasında daha hassas etkiler alıyorsunuz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatlar üzerindeki etkinliğinizden doğru anlamda yarar sağlamanız gerekmekte. Ayrıca, harcamalar konusunda da abartıdan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi düzeninizde yaşamanın gerekliliğini düşünebilirsiniz. Bu konuda daha önce cesaret gösteremediğiniz ya da tamamlayamadığınız durumlar söz konusu olduysa, bugün yeniden gündeme getirebilirsiniz. Aile desteği almanın, ortak paydada buluşmanın önemli olduğu bir gündesiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz hassas olabilirsiniz. İçsel dünyanızda bazı derin düşüncelere dalabilir ve duygusal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak bu duyguları anlamlandırabilir ve üzerinden geçebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir, anlaşmazlıklar çıkabilir veya yanlış anlamalar yaşanabilir. Kendinizi ifade etmeye çalışırken açık ve net olmaya özen gösterin. İş hayatınızda ise enerjinizin düşük olabileceği bir gün olabilir. Görevlerinizi sırayla halletmeye çalışın ve yapmanız gerekenleri bölerek ilerleyin. Sağlık konusunda ise stres ve endişelerin vücudunuz üzerinde etkilerini hissedebilirsiniz. Kendinizi rahatlatmak ve dinlenmek için fırsat yaratmaya çalışın. Keyif aldığınız aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelecektir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygularını daha rahat dile getirmek istiyorsun. Ketumluğunu artık bir kenara bırakmanın senin için daha yapıcı olacağının farkındasın. Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirmeye özen göstermeye başlıyorsun. Arkadaşlarını ihmal etmek istemiyorsun. Şehir dışında yaşayan akrabalarınla uzun telefon görüşmeleri yapabilirsin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik açıdan daha rahat hissetmek için bazıplanları yapabilirsiniz. Bu konuda aceleci olmamayı, elinizdeki şartları korumayı tercih etmelisiniz. Zira bir noktadan sonra plan dediğiniz şeyin aslında bir hırs olduğunu fark edebilirsiniz; zarara uğramamak için sabırlı ve mantıklı ilerleyin.

1 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızdaki koşullar gündeminizi meşgul edebilir. Bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir. Ailevi konularda keyfinizi kaçıran durumlar olabilir. Gün içinde aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. İş hayatınızda sorumlu olduğunuz konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Toprak ve emlak işlerinizle ilgilenmeniz gerekebilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde.

1 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanlarla bazı şeyleri paylaşmak istemiyorsan zorlamamalısın kendini. Bazı şeyleri tek başına değerlendirmen gerekebilir. Bu konularda iç sesine güvenmelisin.

1 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sorunları incelemeye veya zor konuları çözmeye çalışma eğilimindesiniz. Yine de bu konuda aşırıya kaçmaktan kaçınmak en iyisidir çünkü detayları aşırı analiz ederek büyük resmi göremeyebilirsiniz. Güne başlarken rahatlatıcı ve tanıdık aktiviteler ruh halinizi artırır. Yavaşlama arzunuz devam ediyor. Onlar için yaptığınız her şeyi tam olarak takdir etmeyebilecek insanları memnun etmek için çok fazla çabalamaya dikkat edin. Özellikle başkalarının yolunuzu kapattığını veya sizi kısıtladığını düşünüyorsanız, bazı kızgınlık duygularını harekete geçirebilir ancak ilerlemeye başlamadan önce gerçek ihtiyaçlarınızla temas etmeniz gerekir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sihirli bir el dokunmuşçasına maddi ve manevi sorunların çözülüyor. Enerjiler tıkandığı zaman evren çözümü kendiliğinden yapar. Çünkü enerjilerin akışta kalması gerekiyor. Sen sadece olumlu düşün ve sevgide kal bugün. Bu sayede büyük bir sihir yapacaksın.

1 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

1 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ifade etme noktasında biraz daha sabırlı olmalısınız. İkili ilişkilerde ki ölçüyü kaçıracak olursanız her şey daha karmaşık olabilir. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekmekte. Atacak olduğunuz her adımın da önemli olabileceğini unutmamalısınız. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

1 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çivi çiviyi söker diye durmadan sevgilinizin üzerine gittiğinizin farkında değilsiniz. Huzursuzluk çıkartmayı bırakarak, daha yapıcı olmaya çalışın. Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Yoksa bugün hiç olmadık yere onun kalbini kırabilirsiniz. Çalıştığınız ortamda hiç farkında olmadığınız rakipleriniz olduğunu görmeye çalışın. Herkes sizin kadar insancıl ve eşitlikçi olmak durumunda olmayacağını kabul etmelisiniz. Bütçeniz ekstra harcamalar yapmaya uygun değil.

1 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 36' 17" R
Ay
Koç
10° 05' 21" R
Merkür
Başak
16° 31' 15" R
Venüs
Terazi
25° 03' 35" R
Mars
Yengeç
08° 19' 57" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 55"
Satürn
Balık
15° 12' 13"
Uranüs
Boğa
27° 07' 50"
Neptün
Balık
28° 34' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 19"
Lilith
Terazi
09° 02' 43"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>