Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kaostan Uzaklaşmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ocak 2024, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmanız gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmamalısınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. İstenmeyen sorunlar nedeniyle kendi kendinizi sıkıntı içerisine sokabilirsiniz. Detayların her açıdan belirleyici olabileceğini unutmamanız gereken bir gündesiniz.

Elinize geçen fırsatları değerlendirme konusunda daha sabırlı olmalısınız. Önceliklerinizi belirlemeyi başarabilirseniz, maddi gücünüzü de daha dengeli kullanabilirsiniz. Abartıdan olabildiğince kaçınmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatın zorlu aşamaları bazen durup düşünmeniz içindir. Ancak bu süre uzun olmamalı, düşüncelerinizi uygulayacak bir vakit ayırmalısınız. Evinizde ve yaşam düzeninizde bir değişiklik ihtiyacı duyuyorsanız bugün bunun gereklilikleri üzerine çalışabilirsiniz.

30 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal bir gün geçirebilirsiniz. İçsel dünyanızda yoğun bir şekilde hislerinizi hissedebilir ve duygusal tepkiler verebilirsiniz. İletişim konularında dikkatli olmanızda fayda var. Başkalarının duygularına ve ihtiyaçlarına adil bir şekilde yanıt vermek önemli olacaktır. Aileyle ilgili konular da gündeme gelebilir. Kendinizi evinizde rahat hissetmek ve yakın ilişkiler kurmak isteyebilirsiniz. Bugün duygusal dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırmak önemlidir. Kendinizi dinlemeniz ve duygusal ihtiyaçlarınıza özen göstermeniz gerekebilir.Umarım size yardımcı olabilmişimdir. Başka bir konuda yardımcı olabilir miyim?

30 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Yengeç burcuysan,hayatının kaosundan uzaklaşmak isteyeceksin. Tatil planı yapmaya başlıyorsun. Eğitim hayatı devam edenlerdensen, geliştirdiğin projeler sayesinde ön plana çıkacaksın. Takdir edileceksin. Sağlığın konusunda daha temkinli hareket etmelisin.

30 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlgilendiğiniz kişilerin görüşlerine uyum sağlamak isteyebilirsiniz. Burada zoraki bir durum, bir rol oluşturmak yerine karşınızdaki kişiyi gerçekten anlamayı ve benimsemeyi düşünmelisiniz. Gerçekçi olmayan hiçbir şey kalıcı olmayacaktır.

30 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizde değişiklikler olabilir. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendi iç dünyanızı daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Babanızın sağlığıyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Mücadele vereceğiniz zamanlar var.

30 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde gücünüz ortaya çıkabilir, ihtiyaç göstermeden sevebilirsiniz. Burada ince çizgi domine etme enerjisinden kaçınmak olacaktır. Enerjinizi dengeleyin.

30 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla güzel vakitler geçirebileceğin bir gün. Birlikte bazı aktivitelere katılabilir ve birlikte daha güzel eğlenebilirsiniz. Bugün arkadaşlarına bol bol vakit ayır.

30 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün ilişkilerinizde ve deneyimlerinizde kendinizi daha canlı hissedebilirsiniz. Yeni ilişki ve iletişim kurma yollarını denedikçe daha iyi fırsatlar önünüze çıkabilir. İster iyi bir karma, isterse kazanmaya yönelik bir zihinsel bir tutum olsun, şansınıza güvenmenin zamanı geldi. Önemsediğiniz kişilerle yapacağınız aktiviteler ruh halinizi iyileştirebilir ve zorlu meselelerle yüzleşme cesaretiniz, sorunların üstesinden gelmenize yardımcı olur. Şimdi ilerlemek, bir sorun üzerinde durmaktan çok daha çekici. Neyse ki iyimserlik bugün hayatınızı etkisi altına alıyor. Hayatınızdaki insanlar açık bir şekilde işbirlikçi olmasalar da iyi geçiniyorlar.

30 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal hayatınızı ve ikili ilişkilerinizi yakından ilgilendiren bazı gelişmeler canınızın sıkılmasına neden olabilir. Hiç hesapta olmayan yanlışlıklar sonucunda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Her detayın önemli olabileceğini unutmamalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

30 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

30 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ancak partnerinizle tartışmalar içinde kalabilirsiniz. Finansal açıdan güçlü destekler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

30 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizde beslediğiniz derin sevgi, bugünlerde açığa çıkmak isteyecek. İçtenliğiniz ve aşka bakışınızla aranılan biri olabilirsiniz. Yalnızlığı gerilerde bırakma dönemi. Çevrenize bir bakınmanız yaşamınızda yepyeni başlangıçlar için yeterli olabilir. İşleriniz genel olarak yolunda. Son günlerdeki geçici teklemeleri sizi bu kadar düşündürmemeli. Çok istekli çalışıyorsunuz. Bu dahayatınızda size bir ayrıcalık kazandırıyor. Maddi konularda bazı kısıtlamalara gitmelisiniz

30 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>