Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Sabırlı Olman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı daha dengeli bir şekilde ifade etmeye çalışın. Genel olarak sessiz ve sakin kalmayı tercih edebileceğiniz bir gün. İlişkinize vermiş olduğunuz değeri belli etmeniz gerekiyor.

Başarı olarak adlandırdığınız noktaya ulaşmanız çok da zor olmayacak. Çok daha olgun adımlar atabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Karmaşaya müsaade etmediğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız.

Maddi isteklerinizi karşılama noktasında zorluk yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları doğru anlamda değerlendirmeyi başaramadığınız sürece her şey daha karmaşık olmaya başlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günü daha keyifli geçirmek, biraz dinlenmek daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu sizi heyecanlandıracağı için aklınıza gelen yeni fikirleri kullanmak daha kolay olacaktır. İletişimde etkileyici olabilir, dikkatleri üzerinizde çekebilir, yenilikçi tutumunuzla başka insanlara da ilham olabilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal olarak biraz karmaşık hissedebilirsiniz. İçsel dünyanızda oluşan çelişkiler sizi zorlayabilir ve karar vermenizi güçleştirebilir. Ancak, sabırlı ve mantıklı bir yaklaşım benimseyerek bu karmaşıklığı aşabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki insanlarla iletişimde anlayışlı ve fedakar olmanız, ilişkilerinizi güçlendirebilir. İhtiyaçlarınızı doğru bir şekilde ifade etmek önemlidir. Negatif duygularınızı kontrol altında tutmalı ve kendinize özen göstermelisiniz. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz ancak bu sizin gelişiminiz için bir fırsat olabilir. Güçlü yanlarınızı kullanarak zorlukları aşabilirsiniz. Unutmayın, her şey geçici ve siz güçlü bir karaktere sahipsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yengeç burcuysan, beklenmedik bir şekilde partnerinle ilgili olaylar bir anda gündemini doldurabilir. Bu durum karşısında sorunların üstesinden gelebilmek için, gerçekten sakin, sabırlı olmalı ve olayları alttan almalısın. Birlikte çalıştığın sana haksızlık yapan biri, sonradan hatasını kabul edip, özür dileyebilir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günü daha keyifli geçirmek, biraz dinlenmek daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Bu sizi heyecanlandıracağı için aklınıza gelen yeni fikirleri kullanmak daha kolay olacaktır. İletişimde etkileyici olabilir, dikkatleri üzerinizde çekebilir, yenilikçi tutumunuzla başka insanlara da ilham olabilirsiniz.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konular üstünde daha fazla durabilirsiniz. Harcamalarınızda cömert olma eğilimindesiniz. Ancak bu durum bazı hayal kırıklıklarına da yol açabilir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş konusunda anlaşmazlık yaşadığınız kişilerle uzlaşmanın bir yolunu bulabilir, daha diplomatik olabilirsiniz. Bu haliniz işinize daha yüksek huzur getirebilir.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafından gelecek olan etkilere açık olduğun bir gün. O yüzden pozitif şeylere odaklanmalısın. Sana bir şeyler katabilecek şeyler izlemeli ve okumalısın bugün. Böylece bu enerjinin daha fazla faydasını görebilirsin.

27 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, planlarınızı ayarlama ihtiyacı ortaya çıkabilir veya bir girişimin kusurları bugün kendini gösterebilir. Hayatınızda daha fazla anlam veya heyecan arzusu güçlü bir şekilde ortaya çıkabilir. Bir konuya öncelik vermeyi veya kendinize biraz mesafe koymayı hedefleyin böylece o konuya daha tazelenmiş ve daha objektif bir şekilde dönebilirsiniz. Bir şeyin peşine çok ateşli mi yoksa hızlı mı gittiğinizi düşünün ve eğer beklentilerinizin ayarlanması gerekiyorsa bunu yapmak baskıyı azaltmanıza yardımcı olabilir. Kendinizi çok fazla yoruyorsanız, bugünkü koşullar odaklanma ihtiyacınızın farkına varmanıza yardımcı olur. En önemlisi çok fazla yük almaktan kaçının.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kıskançlık ve takıntı yaptığın ne varsa her şey senden uzaklaşabilir. Enerjini rahat tut ki senden yayılan enerji yine sana gelsin. Zihninden, ruhundan ve bedeninden kıskançlık ve takıntıları evrene at. Sen de kıskanılıyorsun.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha farklı gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Arayışlarınızın genel olarak karşılık bulabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Etkin adımlar atmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz. Karşınıza çıkan problemleri teker teker aşabilecek gücünüz var.

27 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili endişeleriniz sizi hırçın davranışlara yöneltiyor. Partnerinizinilişkilerinden rahatsızlıklarınız var. Hırçın davranmak yerine, bu problemi ona açıklamanın yolunu bulmalısınız. Zaman zamanortamında yaptığınız gevezelikler,sırlarının açığa çıkmasına neden olabilir. Uzun vadede düşündüğünüz zaman bunlar problem yaratabilir. Bugün tüm konuştuklarınıza dikkat etmelisiniz. Yeni yatırımlara imza atmadan önce detaylı düşünmenizde fayda var.

27 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 11' 41" R
Ay
Koç
19° 14' 06" R
Merkür
Başak
17° 38' 17" R
Venüs
Terazi
25° 47' 47" R
Mars
Yengeç
08° 40' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 15"
Satürn
Balık
15° 09' 32"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 09"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 52"
Lilith
Terazi
09° 06' 44"
True Node
Koç
06° 36' 60"
Son Güncelleme : 19/09/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>