Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Umut Dolusun Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, çevresel koşulların ilişkinize zarar vermesine müsaade etmemelisiniz. Süreç içerisinde daha anlaşılabilir adımlar atmanın önemli olabileceğini de unutmamalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Dengeleri çok fazla zorlamaktan kaçınmalısınız. Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları da tamamen ortadan kaldırmanız gerekiyor. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda pek sorun yaşamayacaksınız. İstediklerinize yavaş yavaş ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Pek zorluk yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geleneksel para kazanma, çevre edinme yöntemlerinden sıkılıyorsanız ya da bunların yeterli gelmediğini düşünüyorsanız artık müdahale etme zamanı gelmiştir. Bugün dil öğrenmek, işinizi geliştirmek, bir hobi ya da fikrinizi uygulanabilir hale getirmek için araştırmalar yapabilirsiniz. Kadın bir Yengeç burcuysanız, kadın girişimciliğin desteklendiği programlar işinizi kolaylaştırabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Yengeç burcu için enerji dolu bir gün olabilir. İçsel duygularınızı daha net bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. İç sesinizi dinleyin ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanın. Aynı zamanda, ilişkilerinizde daha empatik olmayı ve sevdiklerinizin duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışmayı unutmayın. İş hayatında ise, projelerinizi bitirmek için motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın. Planlarınızı hayata geçirmek için harekete geçmek için doğru zaman olabilir. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin ve sakinlemek için zaman ayırın. İyi bir denge kurmanız önemlidir. Genel anlamda, günün keyfini çıkarmaya odaklanın ve kendinize iyi bakın!

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararsız kaldığın konularda arkadaşlarına danışıyorsun. Onların seni doğru yönlendirdiklerinden eminsin. Uzun zamandır İlişkisi olmayan bir Yengeç burcuysan, aşka dair umutlarını yitirmiş olabilirsin. Yalnız yaşamayı öğrensen de aşk, hiç beklemediğin bir anda kapını çalabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Biraz kenarda kalmayı ve kendinizle düşünmeyi alışkanlık haline getirmelisiniz. Sünger gibi içinize çektiğiniz her şeyin bir ağırlık yapması, sizi yapmak istedikleriniz konusunda engelleyebilir. Bugün bu ağırlıktan kurtulmak için kendinize bir liste yapın.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz konularda bitişler olabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizle alakalı bir takım bitişler mümkün olsa da karşınıza çıkacak yeni fikirlerin ve ilhamların daha hayırlı olduğunu görerek geleceğe güvenebileceksiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün çok çalışacağın ve çalışmalarının da karşılığını alacağın bir gün. Bir süredir üstünde çalıştığın ve emek verdiğin bir şey varsa bugün iyi sonuçlar alabilirsin. O yüzden bugün başarıya açık ol!

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yengeç, bugün sizi zihinsel ve sosyal olarak canlandırıyor. Farkına varmalar, düşünceler veya tartışmalar sizi güzel iç görülere yönlendirebilir. Örneğin açık bir konuşma sonrasında bir durum hakkında iyi bir fikir edinebilirsiniz. Zihinlerin ödüllendirici bir toplantısı olabilir veya bir partnerle veya bir ilişkiyle ilgili bir gelişme yaşayabilirsiniz. Bağ kurmak daha faydalı veya hoş keşiflere yol açabilir. Aslında ilişkileriniz şu anda güçlü bir parlak fikir kaynağı olabilir. İşbirliği yapmak veya ortaklık kurmak çok verimli olabilir. İnsanlar size güvenmeye daha istekli görünüyorlar, bu da sizi planlarınızı daha da ileri götürmeye motive ediyor. Günün açık ruhunu faydalı şekillerde kullanmayı hedefleyin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal anlamda kendinizi iyi hissetmek istiyorsanız, kişisel özgürlüğünüzün zedelenmemesi gerekiyor. Bugün herkesten çok daha fazla çalışmaya meyillisiniz. Size gelen her türlü işi sonuçlandırmayı görev biliyorsunuz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yengeç; bugün yakın çevre, eğitim, seyahat, kardeşlerle ilgilenebilirsiniz ve sosyal çevrenizden desteklenebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Evlilik düşüncesi sizi ürkütüyor. Bu korkuyla harika giden ilişkinizi, sorunlu bir ilişki haline getirmeye başladınız. Dışardan bakışla gelen eleştirileri, öğütleri dikkate almalısınız. İşinizle ilgili farklı bir olayla karşılaşmanız mümkün. Çıkabilecek olan sorunlara aklınızı kullanarak çare bulabileceksiniz. Çeşitli gelişmeler, bazı planlarınızı ertelemenize ya da gecikmenize de sebep olabilir. Ödemeleriniz bugünlerde peş peşe geliyor. Dikkatli harcıyor, ama yine de yetiştirmekte zorlanıyorsunuz

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 05" R
Ay
Koç
19° 20' 23" R
Merkür
Başak
17° 39' 03" R
Venüs
Terazi
25° 48' 18" R
Mars
Yengeç
08° 40' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 17"
Satürn
Balık
15° 09' 30"
Uranüs
Boğa
27° 07' 18"
Neptün
Balık
28° 33' 08"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 51"
Lilith
Terazi
09° 06' 47"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>