Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Kendinizi Düşünmeye Başlıyorsunuz Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2023, Cuma

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, aldığınız ve alacak olduğunuz kararların arkasında durmaya çalışmalısınız. Koşullar değişim gösterecek olsa da üstesinden gelme şansınız var. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeniz gerekmekte.

Zorluklar yaşanacak olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Başarı olarak gördüğünüz noktanın aslında çok da uzağınızda olmayacağını bilmeniz gerekiyor. Tercihlerinizin genel olarak ön planda olacağını da unutmayın.

Maddiyatla ilgili bazı olumsuzluklar gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun adımlar attığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi içinizde yaşadığınız ya da işyerinde karşılaştığınız sorunları, oldukları yerde bırakmalısınız. Olayları ve etkilerini her gündeminizin tam ortasında tutmak sizi ilerletmeyecektir. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi iyileştirebilir, yeni işler alabilir, grup çalışmalarına katılabilir veplanınızı rahatlatacak bir sistem kurabilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal yönden biraz dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. İçsel dünyanızda bazı karmaşalar ve belirsizlikler hissedebilirsiniz. Bu nedenle kendinize zaman ayırmak ve içsel dengeyi sağlamak önemlidir. Yakın çevrenizdeki insanlarla sağlıklı iletişim kurmak için çaba gösterin. İş ve kariyer alanında ise bugün bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı olmak, sizi başarıya götürecektir. Özel hayatınızda ise partnerinizle aranızda iletişim kopuklukları yaşanabilir, bu konuda anlayışlı olmak ve empati yapmak önemlidir. Sağlık olarak, stres yönetimi ve dinlenmeye özen göstermek size iyi gelecektir. Bugün kendinizi dinlemek ve ihtiyaçlarınıza odaklanmak önemlidir.

10 Kasım 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Yengeç burcuysanız, sevgilinizi çok sevseniz de ilişkinizde sorunların bir türlü hallolmaması sizi yoruyor. Yaşananları görmezden gelmek yerine geleceğiniz için kendinizi düşünmeye başlayacaksınız. Evdeki işlerinizi hallettikten sonra yorgunluğunuzu atmak için kendinize güzel bir kahve yapıyorsunuz.

10 Kasım 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınız üzerinde nasıl bir otorite kurduğunuzu düşünebilirsiniz. Sizi yoran konular kadar bu konulara sizin ne kadar zaman ayırdığınız da önemlidir. Bugün sağlıklı kararlar alabilmeniz için aile büyüklerinizden, güvendiğiniz arkadaşlarınızdan bazı öneriler gelebilir.

10 Kasım 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde ailenizle ilgili haberler alabilirsiniz. Ev hayatınızda hareketli bir gündem sizi bekliyor. Eskiden kalma konularla ilgileneceğiniz zamanlar olabilir. Güven arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi hissettiğiniz ve sosyalleştiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Bilhassa yeni arkadaşlıklar, yeni çevrelere girmek için uygun bir dönemdesiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sağlığına öncelik vermen gerekebilir. Bağışıklık sistemini kuvvetli tutmak, egzersize odaklanmak, sağlıklı beslenmek... Sana iyi gelecek şey her ne ise ona öncelik vermelisin. Bugün kendini iyi hissetmek ilerisi için önemli olabilir.

10 Kasım 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, aile, ev içi meseleler veya kişisel yaşamınız için hoş bir zaman olabilir sevgili Yengeç. Eğlenmeye hazırsınız. Gün, kişisel yaşamınızda daha fazla uyum ve denge arzunuzu harekete geçirir. Zorlu durumlardan veya sessiz zamanlardan kaçmak için normalden daha sık sığınma talebinde bulunabilirsiniz. Özellikle tanıdık yüzlere ve yerlere bağlanabilirsiniz. Duygularınız ve ihtiyaçlarınız konusunda daha rahat hale geldikçe ailenizle ve aynı zamanda kendi kalbinizle olan ilişkilerinizi güçlendirebilir.

10 Kasım 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda etkin kişiler, size istediğiniz şansı size verecekler ve birçok fırsatı bir arada yakalayacaksınız. Güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.

10 Kasım 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

10 Kasım 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel eğilimleriniz konusunda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Tepkilerinizi doğru şekilde ayarlamayı başardığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamalısınız. Olumlu gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Daha dengeli olmaya çalışın.

10 Kasım 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal yaşamınızda yeni bir başlangıç gündeminizde. Bu ilişki sayesinde kendinizi daha iyi anlayacak, kendi iç dünyanızdaki güzellikleri daha iyi ifade edeceksiniz. Günlerdir yapmaktan kaçındığınız işler, bugün yine önünüze geldiğinde, hiç de büyüttüğünüz kadar olmadıklarını göreceksiniz. Yaklaşan borçların neden olduğu sıkıntı, stres yaratıyor. Endişe etmeyin, her şey düzelecek. Yakın çevrenizdeki bir sağlık sorunu ile ciddi biçimde ilgilenmeniz gerekiyor.

10 Kasım 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 31' 27" R
Ay
Boğa
09° 33' 27" R
Merkür
Başak
20° 09' 49" R
Venüs
Terazi
27° 27' 21" R
Mars
Yengeç
09° 26' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 16"
Satürn
Balık
15° 03' 31"
Uranüs
Boğa
27° 06' 03"
Neptün
Balık
28° 30' 53"
Plüton
Oğlak
29° 44' 44"
Chiron
Koç
22° 15' 33"
Lilith
Terazi
09° 15' 47"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>